Obozy Jezykowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Obozy Jezykowe
Chińczyk |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 21.06.2003 Skąd: z zadupia =P ![]() |
Wiem, ze ten temat napewno juz byl. ale
potrzebuje rady, chcialbym wyjechac na dwutygodniowy oboz jezykowy do
francji. ale nigdzie nie moge znalezc zadnej takiej oferty! Czy ktos
moze mi podac adresy strony na ktorej cos takiego sie znajduje? A jesli ktos
byl na w/w obozie niech podizeli sie wrazniami. z gory thx.
p.s. moderatorzy prosze zostawcie ten temat chociaz do poniedzialku. -------------------- Kto sie odważy zerwać?
![]() nikt? co za pech... wilkołakow sie boicie czy co? |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm..
nie wiem , może na guglach znajdziesz.. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
wejdź na strony jakichś szkół języka
francuskiego, tam powinno być trochę ofert...
-------------------- borufki
|
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Albo zapytaj u siebie w szkole. Moja szkoła
np. sama szuka takich ofert i je nam proponuje. Tzn. obozy językowe z języka
niemieckiego, angielskiego, francuskiego. Może u Ciebie w szkole też jest
coś takiego.
-------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
żeby się uczyć w wakacje... co to w ogóle
za pomysły... ehhh.
-------------------- dupa.
|
alexa0900 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta ![]() |
Wiesz powiem ci Sumiko,ze to jest
wspanialy pomysl,sama bylam na takim obozie
jezykowo-sportowo-chrzescijanskim
![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie dość, że językowy to jeszcze
chrześcijański... w życiu by mnie nikt na coś takiego nie namówił...
zresztą ja już się przezwyczaiłam jeździć 'bez nadzoru' /no moze nie liczac moich obozow z klubu, ale to diametralnie co innego/ wiec raczej juz sie nie chce prestawiac. -------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To mnie kumpel namawia na jakis oboz, za
doarmo, w Czerwinsku nad Wisla, 3 dniowy... wszystko byloby dobrze zeby nie
religijny. Eh... co za dornie tam jezdza, spiewaja Kata w kalicy, kradna
mszalne wino, a potem mi mowi ze Jezus mnie kocha...
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
alexa0900 |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 39 Dołączył: 19.06.2004 Skąd: wroclaw Płeć: Kobieta ![]() |
Ale to nie byl oboz o jakim
myslicie.Chrzescijanski w sensie,ze zawsze byla modlitwa przed posilkiem i
1h rozwazan biblijnych...Te rozwazania glownie dotyczyly zycia.Na jednym
spotkaniu amerykanka opowiadala swoja historie,na innym historie oparte na
pismie itd.Głownie oboz opieral sie na jezyku,wkoncu nie nadarmo sciagali
ludkof z USA.
![]() |
Hefaj |
![]()
|
||
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
oj MisieK , żal mi ciebie.. Alexa0900 - mój kumpel miał na obozie jakiśtam kanadyjczyków , niemców a na pewn nie jechał na 'jęzkówkę' -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
||
Kira |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
noo.. ja osobiście bardzo lubie uczyc sie jezyków... mozna nawet powiedziec, ze jest to dla mnie nie tyle pasją co przyjemnością.. wiec bardzo chętnie pojechałabym na taki obóz.. tylko nie mam kasy. to jedyne "ale". -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||
Zusia =) |
![]()
|
||
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
no i właśnie TO, co napisałaś, w moich oczach kompletnie go dyskfalifikuje... no ale jak kto lubi. -------------------- borufki
|
||
MisieK |
![]()
|
Hefaj, niby czemu, w zadne bostwa nie
wierze, a co do tych dorniow, to chodzilo mi konkretnie o moich kumpli.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
misiek durniów... jeżeliby już. i nie mów
w żadne bóstwa, bo w pewnym sensie obrażasz czyjąś religię. dorośnij trochę.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ja byłam już na obozie jezykowym 3 razy. w
polsce. i wkurwia mnie jak ktoś mowi ze to dla kujonow, i wogole jakichs
nienormalnych ludzi. bosko było, poznałam mnóstwo fajnych ludzi, i dodatkowo
osłuchałam sie z jezykiem;P za rok też jade, juz sie nie moge doczekac.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Mój kumpel pojechał w wakacje na 10 dniowy
obóz fizyczny - gdzie ostro sie uczyć trzeba było... ja tego nie kumam ;/
-------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
voldius, a co w tym zlego ze nie wierze?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nic,tylko nie obrażaj religii innych, bardzo Cię proszę
|
MisieK |
![]()
|
Buahahah... ciekawe gdzie... moze mnie
uswiadomsz? Bo nie wiem czy w słowach "w zadne bostwa nie wierze"
jest jakas obelga
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Hefaj |
![]()
|
no a o kradzeniu maszalnego wina itp. ,
ha ?
ja ci też coś mogę miłego powiedzieć , nie tylko ty tu jesteś 'dobry'. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
MisieK |
![]()
|
A bo to ja zrobilem... mnie tam nawet nie
bylo...
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
||
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ej cicho nie kłócić mi sie tu. Syriusz różne sa obozy...ja na swoj jezdze 3 raz, za kazdym razem mam innego lektora i inaczej są prowadzone lekcje. W tym roku miałam z amerykaninem, a moja grupa gbyła jego pierwszą wogole. Z początku nie bardzo wiedzial co ma z nami robic i gralismy w jakies glupie gry z ksiazki. Pozniej robilismy fajniejsze rzeczy, to co MY chcielismy robic. I bylo spoko ![]() ![]() |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Wiem jak to wygląda
![]() Poza tym język, a fizyka to co innego ![]() ![]() Bo takiej intensywnej nauki nie ma, a wszystko jest w formie przystępnej i łatwej do zapamiętania... Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 03.08.2004 12:38 -------------------- ![]() |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja i tak wolę zwykły obóz, nad morzem
najlepiej
![]() ![]() Szkoda tylko, że to trwa jedyne 2 tygodnie :/ Obóz sportowy? Religijny? O nieee, to nie dla mnie. Językowy raczej tez nie - za dużo tych lekcji i zwiedzania ;] -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:18 |