Obozy Jezykowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Obozy Jezykowe
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
Masakra
![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a mówcie sobie co chcecie... dla mnie to kompletnie niezrozumiałe marnować cenny wakacyjny czas na nauke. Mam tego dosyć przez 9 miesiecy. W wakacje odpoczywam, bawie się, odsypiam i mam o wiele ciekawsze zajecia.
-------------------- dupa.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
boze, o czym tu gadac.. dla jednego to strata czasu, dla kogos innego - wręcz przeciwnie. jesli czyjąs pasją sa jezyki to ich nauka na pewno nie bedzie idiotyzmem, ale przyjemnoscia... to chyba logiczne, ze jak ktos cos lubi to chętnie oddaje sie temu zajęciu.. sa ludzie, którzy najlepiej odpoczywają i relaksuja sie leząc i nic nie robiąc, ktos tam inny uprawia sporty [co z kolei dla mnie jest niezrozumiałe - w koncu odpoczynek to odpoczynek, a nie katowanie sie i meczęnie np. na siłowni], jeszcze ktos inny powie, ze najlepiej odpoczywa przy książce...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Nan |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 10.08.2004 ![]() |
Obozy językowe...hmm można łączyć przyjemne z pożytecznym, oczywiście jeśli ktoś lubi języki. Ja niestety miałam pecha, pojechałam, zbyt wielu ciekawych ludzi nie było i jeszcze mnie okradli.
![]() -------------------- "Umieć kochać - do tego trzeba ukończyć szkołę cierpienia."-Rene Nelli
|
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Jeżeli obóz językowy prowadzony jest w
jakimś ciekawym miejscu, gdzie musisz siłą rzeczy porozumiewać się mową,
którą chcesz na nim podszkolić to byłaby dla mnie sama przyjemność. Lekcje
ja na które tam chodzisz są tylko dopełnieniem i to najczęsciej prowadzone
są w luźnej atmosferze. Sama obecność wśród ludzi, którzy posługują się nie
do końca poznanym językiem wymusza ci jego naukę. Uczysz się nie mając do
końca o tym świadomości. Sama przyjemność, czy może być jakiś lepszy sposób
nauki? :]
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Klik. Może tutaj? Ja byłam z tej strony, ale w Niemczech i było naprawdę super! Ludzi z całego świata w tym samym wieku
![]() -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
nie wiem czy bym sie zgodzila pojechal na
oboz jezykowy w wakacje. ale raczej nie. juz mam wystarczajaco duzo nauki w
roku szkolnym co sie bede jeszcze meczyc w wakacje... chociaz z drugiej
strony pojechac do innego panstawa i przez dwa tygodnie rozmawiac w jezyku
obcym to moze byc ciekawe polączenie. ciekawe z pozytecznym.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:20 |