o co chodzi ?, czyli małe pytanko
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
o co chodzi ?, czyli małe pytanko
Filipek |
![]() ![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Stalowa Wola ![]() |
o co chodzi z tymi postami i
oznaczeniami przy nazwie użytkownika
ja nie chcę być tłuczkiem tylko np. kaflem o co chodzi |
Małpka-Olga |
![]() ![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
ten tłuczek itp itd to są nowe rangi, które różnią się od starych =) PS ciekawe te obrazki są: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- =)))
|
||
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
nie mówcie mu, bo będzie chciał czegos
więcej! =P
nie, nie, to był żart oczywiscie. ja przed chwilą przeczytałam "Cos dla nowych" na TS-ie, więc teraz jestem przykładnym uzytkownikiem forum ^^ ![]() a więc, chłopcze, słuchaj (a raczej czytaj): to są rangi (albo statusy), które zależa od ilości Twoich postów. W tym wypadku jak dojdziesz z postami do 10, Twoj ranking zmieni sie na Kafel. A jak dojdziesz do 50 (chyba) to będziesz Kandydatem na Maga. kumasz? Sam raczej nie mozesz ich zmienić, chyba że jestes adminem albo moderatorem. Dla przykładu podam tu rangi i odpowiednią ilość postów do nich, które były jeszcze na elisce (nie wszystkie, bo nie pamietam wszystkich...): 0-9 Kafel 10-59 Kandydat na Maga 60-149 Ścigający 150-349 Iluzjonista 350-499 Adept Magii 500-??? Prefekt był jeszcze Czarodziej, ale to juz powyzej 1000 postów. lecz chłopcze, musisz wiedzieć o czyms bardzo waznym. Nie wolno Ci nabijać postów tylko po to, żeby mieć wyższą rangę, bo możesz źle skończyć. To była przestroga. Koniec na dzisiaj wzorowego forumowicza! ^^ Ide dalej niszczyć i siać zło! ]=) -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:09 |