Wierszyk..., na wesoło (uwaga
rymy!)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wierszyk..., na wesoło (uwaga
rymy!)
abcde |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.05.2003 Skąd: Piastów ![]() |
"Być idolem" 1. Być idolem, co to znaczy? czy ktoś może wytłumaczyć? Proszę, powiedz, nierozumiem, ja idolem być nie umiem. Może powiesz jak nim zostać, czy karierę można dostać? Sławę, fanów i pieniądze, ciągle mówić "ja tu żądze!" Wille mieć i limuzyny, lecz rozumu, ani krztyny... 2. W komputerze, o Millerze piszą już od rana, takie zdania i przekleństwa, że Matko Kochana! Nic nie robi ciągle gada, o jakiś reformach, i głupoty opowiada, aż powstaje wojna, wszyscy kłócą sie jak mogą, tak niemiłosiernie, i znów wojny wybuchają, w tym szurnientym sejmie, wszyscy tutaj myślą sobie- kto wszystkiemu winien? lecz nazajutrz znowu patrzą- komu podłożyć świnie? każdy błądzi, szuka, pyta, jak uprościć drogę? a ja na to wam odpowiem: "co ja tutaj mogę?" Proszę serdecznie o opinie. Niektórzy z was mogą już te wiersze znać, ale to nic bo więklszość ich nie zna. Piszcie co wam sie podoba a co nie, jakieś uwagi, komentarze, i inne rzeczy o moich wierszach.Jak bedziecie chcieć to wam wsadzę inne, tylko powiedzcie. SZYBKO KOMENTOWAĆ!!! Pozdro. Pa! |
abcde |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 05.05.2003 Skąd: Piastów ![]() |
a i jeszcze jedno jestem dziewczyną siostrą
abcde, nawet nie wiedzialam ze jest tu zajerestrowany.
|
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Zanim zabierzesz się za poezję polecam przestudiowanie słownika ortograficznego i zasad pisowni w języku polskim...
-------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Niby czemu? Dlatego, że uważam
iż ktoś kto zamierza coś napisać musi najpierw nauczyć się to robić?
-------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jak dla mnie, to to jest czysta zazdrość o
ten seksowny avatar ;-)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
||
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]()
Zdążyu wsadzić swoich 7 postów i pobyć godzinę i już wiesz, kogo nie lubisz?? No nieźle.. Nostradamus vel Rasputin... -------------------- ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:07 |