Jak zostać moderatorem, no
właśnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak zostać moderatorem, no
właśnie
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Powiedzcie co trzeba zrobić aby zostać
Moderatorem.
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Norriśka |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
chyba trzeba juz byc troche na forum zeby
go poznac bardziej i chyba sie trzeba czyms zasłużyć na forum. musiałabys
tez znac chyba pare funkcji zeby czegos nie spiepszyć. mówie
"chyba" bo sama nie wiem czym Dementi sie kieruje =/ hym hym...
-------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Klaud ze Slytha |
![]()
|
Ślizgonka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 430 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Mazańcowice Płeć: Kobieta ![]() |
Będę brutalna: nie masz szans
![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hym hym hym.. ja tez jestem ciekawa jak
awansowac z moda jednego dzialu na moda tych wszystkich.. ;p
[ nie, to WCALE nie jest zadna zaluzja^^'] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Marta |
![]()
|
![]() XXX Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 03.04.2003 ![]() |
powiem tak: mialam modera ogulnego, dal mi
radek, dementi mi go zabral. tu zadzi dementi, zeby miec modera on musi cie
lepiej poznac. cytuje:
Przejść okres kwarantanny, to obudzić się miedyś z modem. podanie i 2 zdjecia poprosze. pół roku na rozważenie. znaczki skarbowe the end |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
heeheh to texty Dementiego?
no nie no nie moge z niego ;D hyh ;] no ale powiem ze bardzo mnie to cieszy ze rzadzi tu Dementi a nie Radek ;D [nie ma to jak szczerosc _-_] -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Marta |
![]()
|
hyh, ja bym wolala, zeby nie zmieniali
decyzji innego
![]() |
nadya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pewnego wieczoru po zpozyciu wieczerzy,
kiedy udalam sie do mojego pokoju w celu spoczynku.
Z okna zeszlo wielkie swiatlo, ktore pozniej okazalao sie byc aniolem. Dotknelo mojego brzucha i powiedzialo: niedlugo bedziesz moderatorem Tego dnia jeszcze mi sie przysnil i powiedzial, zebym go pielegnowala poniewaz jest to syn Pana wielkiego szanownego dementiego=P nastepnego dnia wiedzialam ze dostopilam wielkich lask... otworzylam test ciozowy, a niebieska kreseczka zaalarmowala ze od dzisiaj jestem moderatorem=P -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Marta |
![]()
|
och.. nadia.. wzruszylam sie.. podaj
chusteczke
![]() ![]() ![]() |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
trzeba sobie b. zasłuzyc, byc na forum od
długiego czasu itp.. (;
.. w szybszym zdobyciu moda pomagaja kontakty z dementim (; [just kidding] -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
tak Bredna, zwłaszcza osobiste
![]() wiecie... jesteście komiczni. wiele razy mówiłem i podkresle to jeszcze raz, że raczej nie dam moda osobie, która o niego pyta. tak dla ogólnej wiadomości, ale moderatorzy moi kochani, powciskajcie nieuświadomionym troche kitu ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
no wiec, trzeba udawac, ze jestescie
skromni, ze wcale tego moda nie chcecie, ze jestescie obojetni, bądzcie
zimni
![]() [moderatorzy mieli wciskac kit, ale ja tez moge, nie? ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja sie niedawno martwilem, ze modow jest
az nadto...
az tu ktos przychodzi i pyta o moda dla siebie... stop ludzie... chcecie miec moderatora na moderatorze? |
Brenda |
![]()
|
hm..
wiesz, ktos moze powiedziec "łatwo Ci mowic, jak sam masz moda" [kto? no np. monika of gryffindor ;P] zgadzam sie.. ja nadal uwazam, ze jest za duzo modow.. ale dementi tu rzadzi, i skoro on uwaza, ze tak jest dobrze, to niech sie dzieje wola nieba, z nią sie zawsze zgadzac trzeba ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
vampirka |
![]()
|
a ta wole wypelniajo ksieza.. ;p nyo ^^
-------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba troszkę źle mnie zrozumieliście. JA
NIE CHCĘ BYĆ MODERATOREM. Za duża odpowiedzialność jak dla mnie. Mnie po
prostu ciekawi co takiego trzeba zrobić by być "Kimś" na forum. Mi
w pełni wystarcza to, że tu jestem.
P.S. Nie chciałabym dostąpić tego zaszczytu, bo bym całe forum spieprzyła. -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
danonek =D |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 13.04.2003 ![]() |
Taa, Shell... jakby to powiedziala moja
znajoma... TAK TO SIE TERAZ NAZYWA...no bo kurde po co sie pytasz i totalnie
bezsensownie zakladasz tego topica, kiedy nie chcesz byc moderatorem? tak
tak, teraz o odpowiedzialnosci... i ciekawi cie jak byc kims na forum. aby
byc na forum kims to trza byc SOBA. tyle mam do powiedzenia. nara
|
nadya |
![]()
|
||
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a gdszie tam, zadna odpowiedzialnosc. Tylko przyjemnosc=) swojo drogo patrzcie jak sie brendy posluchala=P -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
||
Draco |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 346 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
powiedziała debiutująca w tej roli nadya
![]() ja tam traktuje moderatorstwo jako robotę, taką jak każdą inną. mam wiele przyjemności, ale obowiązki również nie są mi obce. przesiewanie dokumetnie off topicowego tematu, ktory na poczatku byl 'na poziomie' i usuwanie z niego wszystkich wypowiedzi nie na temat jest naprawde meczące. |
Brenda |
![]()
|
skoro tak Cie to meczy, to moze Dementi
zdejmie z Ciebie ten ciezar?
![]() nadya -> haha, widzisz, mam doswiadczenie, obracam sie w kregu moderatorow ^^" [dracon, vampi, villciak, hazel] shell -> nie rozumiem. nie lepiej było wysłac PW do dementiego, z zapytaniem? skoro nie chcesz byc moderatorem, to troche bez sensu zakładac nowy temat, jesli nie ma sie z niego zadnego uzytku.. ![]() dementi -> swietna buzka, nie wiedziałam, ze klockami sie bawisz ![]() -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Brenda nie wymienilas mnei w kregu modkow
wsrod ktorych sie obracasz? O niewdzieczna.... A jak ja zostalam modem?
Wlonczylam forum i zobaczylam napis moderacja... do dzis nie wiem za co
spotkal mnie ten zaszczyt =) ale z obowiozkow sie wywiazuje, chyba hie hie.
-------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
Psycho, cicho, bo jeszcze Dementi zobaczy
ze się machną i dał Ci moda. I po modzie bedzie, lepiej siedź cicho
=P.
A, kiedyś na czacie Kawaii MrJedi (kto zna Kawaii, ten wie kto to) na pytanie jak można dostać opa (dla przymułów... znaczy, nie rozumiejących - op = operator, czattowy modelator) odpowiedział: "opa...miętajcie się ludzie, bez opa też można gadać" -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:03 |