Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
No to,to ja oczywiście wiem,ale kto wydał ich płytkę?Poznańska wytwórnia UMC Record,tak samo jak II i III Epizod Owala,Ascetów,Meza,Dużego Pe,Libera i kogoś tam jeszcze chyba...
-------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ale wiesz chyba dlatego, że kojarzy się z UMC... |
||
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Stalam sie ogromna fanka piesni Abradab i Gutka 'Rapowe ziarno/Szyderap'.
Tak mi wpadla w ucho ze gdy tylko dorwe sie do komputera to zapuszczam toto. Kto by pomyslal... Ale to tak na odprezenie, bo nie chce mi sie zaglebiac w ta dyskusje. Moze jutro, to sie jakos wartosciowiej wypowiem. -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
dAb ma taki cholerny styl ;> On jakoś w dziwny sposób rapuje i wg mnie potrafi przyciągać do siebie ludzi. Oczywiście dużo jest za sprawą świetnego bitu. Gutek. |
||
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
caly moze nie ,bo duze p zasluguje na szacunek imho, chocby za wygrana bitewke niedawno ;o a co do dab'a - mi sie piosenka tak sobie podoba, moze byc, a gutek jakos wyglada dziwnie dla mnie - przez to ,ze siedzi w reggae od kiedy pamiecia siegam, to zawsze myslalem ,ze to typowy rasta w dredach i w ogole, a tu zonk (: Ten post był edytowany przez GrimmY: 02.09.2004 00:35 -------------------- |
||
MeGi_16 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 137 Dołączył: 31.12.2003 Skąd: Poznan ![]() |
No Dab akurat robi dobre kawałki,rapowe
ziarno 2 lubię
![]() ![]() No Duże Pe to wiadomo,że aktualny mistrz freestylu,ja jeszcze do shitu z umc nie zaliczam Owala i 52,bo reszta to pożal się Boże,co oczywiście nie przeszkadza mi cenić Meza jako człowieka i odczówania wielkiego szacunku dla Ascetów za ich pierwszego legela "Drużyna A".A co do pochodzenia no to przecież Asceci z Poznania nie są,tylko z Obornik pod Poznaniem ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
--- "Dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko co zechcesz powiedz tylko... Naprawdę na dużo mnie stać" Myslovitz Dla Ciebie warto żyć =* Hej Kolejorz,hej Kolejorz,heja heja hej Kolejorz!!! |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
bitewke wygral, ale ostr i tak by go zjadl ;> -------------------- |
||
MeGi_16 |
![]()
|
No to wiadomo,ale bitwe wygral.Nasz poznański Vito odpadł w drugiej rundzie...
-------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Mi sie strasznie podoba jak dAb rapuje. Szczegolnie gdzies w okolicach "myslisz ze to grzech, smiertelny jak bez dech" czy o knykciach, w ogole koi moja dusze ^^" A Gutek to z wygladu idealny maz dla mnie XD
Czyli na to wychodzi ze jak mi sie spodoba jakis hh to nie jest to hh najgorszy. No wypas. ;D -------------------- |
MeGi_16 |
![]()
|
Co do Gutka to się zgadzam
![]() ![]() edit:a słyszeliście kawałek Gutka "Wybory".Tak dobry,że koniec. Ten post był edytowany przez MeGi_16: 03.09.2004 15:52 -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
Czasem mam wrażenie że niektórzy zyja w hiphopowym mieście, świecie - maja z nim większa styczność.
a ja sędzając wakacje na wsi chcąc nie chcąc z diskiem w polu i białoruskimi styczność jedynie miałam - i teraz się od hh odzwyczaiłam i jakos przestał mi wchodzić :/ -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
MeGi_16 |
![]()
|
tak to z gustami bywa...w sumie,to ja nie gwarantuję nikomu,nawet sobie,że za 2 czy 3 lata nadal będę słuchać hh.ale chyba na tym polega życie,na wielu zmianach...
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ale chyba jak cos sie lubi to bedzie sie tego sluchac. Nawet jezeli juz nie nowych zespolow i piosenek to przynajmniej wracac do satrych dobrych.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(czadowa_ @ 11.09.2004 12:24) Czasem mam wrażenie że niektórzy zyja w hiphopowym mieście, świecie - maja z nim większa styczność. a ja sędzając wakacje na wsi chcąc nie chcąc z diskiem w polu i białoruskimi styczność jedynie miałam - i teraz się od hh odzwyczaiłam i jakos przestał mi wchodzić :/ to chyba baardzo dlugo bylas tam, bo nie wierze, ze przez sluchanie disko polosa ci przeszlo - wlasnie to powinna byla byc twoja motywacja, przetrwac ze swoja muzyka w krainie zdrady :F -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ua. W ostatni weekend zmienilo mi sie postrzeganie hiphopu.
znacznie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A moze rozwiniesz??
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
MeGi_16 |
![]()
|
zgadzam się z przedmówcą
![]() ![]() -------------------- "Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." George Bernard Shaw (1856 - 1950)
Eva |
![]()
|
A kiedy skonczy sie czas dekadencji, falszywych pretensji, czas umyslowej impotencji, czas poswiecony negatywnej intencji, jak wielu to kreci, mimo konsekwencji..
Yeaaaaah :] My love is so hot. Mrrr. -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
guzik. wstrzas dla mas - pokhontaz, moj aktualny namber łan w polsce z naprawde niezlym basowym bitem, chyba 600v ale glowy nie dam. kurfa kawalek mnie rozwalil, czekam na album.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(GrimmY @ 25.09.2004 18:07) guzik. wstrzas dla mas - pokhontaz, moj aktualny namber łan w polsce z naprawde niezlym basowym bitem, chyba 600v ale glowy nie dam. kurfa kawalek mnie rozwalil, czekam na album. Kawalek rozwalajacy. Nie znalazlem w nim nic fascynujacego. Naprowadz mnie co sprawia ze ten kawalek jest twoim namber łan Przeciez nie ma sie w co tam wsluchac (o wlasnie w kawalku tegoz samego zespolu o nazwie 'Uwam tn chuam' zmiksowali 'hadoken' ze street fightera lol jedyna rzecz jaka mi sie spodobala w calym singlu). Bo chyba nie mozna rozwazac jakimi wielkimi predyspozycjami muzycznymi dysponuje koles skladajacy bity. EDIT: to jest przeboj hip-hopowy opowiadajacy o naszej rzeczywistosci o sprawach zyciowych z reszta posluchajcie sami empeczy Ten post był edytowany przez BlackOmen: 26.09.2004 15:52 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ostatnio słucham ostrego - ile jestem w
stanie dać. hm pozytywnie mnie nastawia. jako i również paktofoniki - jestem
bogiem, ale zremiksownae przez haema.
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(BlackOmen @ 26.09.2004
15:41) QUOTE(GrimmY @ 25.09.2004
18:07) guzik. wstrzas dla
mas - pokhontaz, moj aktualny namber łan w polsce z naprawde niezlym basowym
bitem, chyba 600v ale glowy nie dam. kurfa kawalek mnie rozwalil, czekam na
album. Kawalek rozwalajacy. Nie znalazlem w nim nic fascynujacego. Naprowadz mnie co sprawia ze ten kawalek jest twoim namber łan Przeciez nie ma sie w co tam wsluchac (o wlasnie w kawalku tegoz samego zespolu o nazwie 'Uwam tn chuam' zmiksowali 'hadoken' ze street fightera lol jedyna rzecz jaka mi sie spodobala w calym singlu). Bo chyba nie mozna rozwazac jakimi wielkimi predyspozycjami muzycznymi dysponuje koles skladajacy bity. EDIT: to jest przeboj hip-hopowy opowiadajacy o naszej rzeczywistosci o sprawach zyciowych z reszta posluchajcie sami empeczy oz ty w ciul teraz dopiero to zobaczylem, bo vold , ktory jest dzis niedoyebany (man, stay positive) cos napisal. hm...w sumie po ptokoch, bo mi sie juz przejadl ten kawalek bardziej niz chemia w mcdonaldzie. nie wiem, chyba to,ze dawno nie slyszalem foqsa, a bit 600v mnie sie podobal (ah ten bauns bauns). teraz to klocek, poszedl w odstawke. a spytam cie vlodzimierzu tak - czy slyszales "30 minut z zycia" ostr-ego? -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
niet.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
joł joł ;]
http://www.lowrider.pl/relacje/14/igrek_er.wmv joł Teledysk hmm.. wymiata ;p do prawdziwego mega hiphopowego hitu brakuje mu tylko wymyślnych przekleństw ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:37 |