Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ależ joł. P2 Ty chyba tylko takich rzeczy
wyszukujesz. bo jakbyś specjalnie nie szukał, to byś nie znalazł.
|
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Psz...wcale że nie ;p
Otoż to znalazłem buszując po jednym z serwerków newsowo-humorzastych. Nikt tam specjalnie nie przepada za hh więc i w ramach rozśmieszaczy czasem sobie jakiś hh serwują ;p A z tym nie znajdywaniem na sile - ostatnio wybrałem się do Rzeszowa i przysiadłem w jakimś cafee bo miałem jeszcze czas do seansu - co leciało? jakaś stacja z hh non stop. Teledysk wyglądał tak - jest sobie kilka ziomali, biegają po mieście, jarają zioło, mają złote krowie łańcuchy na szyjach, mase półnagich panienek i wille z basenem. I sobie tak rapują... To jest to ciężkie życie rapera ya? ;] ew jego najwieksze raperskie marzenie... Wcale nie tak trudno znaleźć jak widać. "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(voldius @ 05.11.2004
13:03) ej. jak ty nie slyszales 30minut to ja sie nie przyznaje ze spales ze mna w lozku i jadles przy jednym stole. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE ej.
jak ty nie slyszales 30minut to ja sie nie przyznaje ze spales ze mna w
lozku i jadles przy jednym stole. Co was jeszcze laczy? ![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 11.11.2004 01:06 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zresztą Timmy nie jestem pewny.
ale kurwa patrzajcie na bitboxera z harmonijką ! zajebisty jest. at ril Omen co nas łączy? wiele ;d |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
vold - 30 minut z zycia to notabene pierwszy
album/plyta/utwory ostrego z jakimi mialem do czynienia.to tak na
marginesie, jesli ktos bedzie pisal moja bioggrafie, kiedy juz zostane panem
swiata. khem, wracajac do meritrum - "a coze to jest" zapytasz -
ano jak sam tytul wskazuje. 30 minut freestyle'u, czystego, madrego,
jezu wiekszosc raperow nie potrafi skleic jednej piosnki z tekstem lepszym
niz to ,co facet na free zapodaje. w tym niesmiertelny "free o 4
mc", ktoren to mozna sluchac w kolko. nie wiem czy znajdziesz to w
internecie, ja mam to na kasetce (mua orginal ziom), moge przegrac, puscic
poczta.jak sie nie boisz mozesz podac adres, albo cokolwiek, bo nie wypada
nie znac. kurde nie wiem , idz do empiku i szukaj, cokolwiek!!!
aaaa!! :]
bitboxer - mua! ale znam lepsze, jesli znajde to zarzuce, jesli nie - wierzcie mi na slowo Ten post był edytowany przez GrimmY: 13.11.2004 01:46 -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
OMFG ;]
Ci panowie mnie rozśmieszyli :] Pod postacią hiphopowego utworu jadą sobie po tym właśnie hiphopie na prawo i lewo a w sumie bardzo konkretnie to robią :] Bo zarzuacją wtórność, brak pomysłów, tandeciarstwo i wiele innych bądz co bądz prawdziwych rzeczy ;] O kogo chodzi? KLIK A tu kolejny kawałek tych samych jegomości :] Tym razem jedziemy po znanym zawołaniu ziomali KLIK2 Endzoj ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
e panie napraw pan posta, bo linki nie
dzialajom. hotlinkowanie zabronione i w ogole :<
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
Dzialaja - ppm+zapisz jako? ;]
Pliki są do ogólnego uzytku, nie widzę powodu by ich nie linkować. "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 20.11.2004 13:39 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
a ja ci mowie, hotlinkowac sie tam nie da!
a jesli mi nie wierzysz to sam sobie kliknij prawym :D (sciaga sie 1kb
pliq...nie wiem, korzystam z firefoxa ale to chyba nie ma nic do rzeczy).
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo to trzeba z ukochanego, windowego IE
zasysać - działa ;d
[o - taki dobroduszny działacz jestem =p] -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zajebiste pralki są ;d
|
Pawelord2 |
![]()
|
elo elo ;]
Dzisiaj na nasze rewolucyjne forum wpadł mega hhpowiec o nicku eziom ;] Na dziendobry pochwalił się swoim wypaśnym sprzętem, zbluzgał metalowców i wystawil na sprzedarz swoja plyte (zachwalając ją dodatkowo w topicku o mało znanych ale ciekawych zespołach, gdzie jak byk napisałem że składy hh mnie nie interesuja ;]) Ma kumpli (sam ma 12 lat) w tym jednego tru, co ma 14 i nie zdal 2x 6 klasy :] I nagrywają o polskiej Żeczywistości ;] Na wieczor zaplanowal pokaz swych dokonań, więc jeszcze bana nie dostanie :] hhpowcy mogliby służyć do rozśmieszania, a co ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
wiesz, znam metala śmiesznego w drugą
stronę ;]] w ogóle nie mówi o muzyce, nawet jak schodzi na metal. czyta (i
się tym chwali) tylko kilka czasopism typu: ''nauka i
świat'', ''świat nauki'' itp. włosy ma takie, że się
rzygać chce. udaje, że się na wszystkim zna, a tak naprawdę to może tylko na
szkole. i w ogóle nie zdaje sobie sprawy ze swojej śmieszności (bo czasem
nie wytrzymujemy wszyscy z grupy na ang., mimo naszej niezwykłej kultury
osobistej ;pp), obgadywania jak tylko odejdzie na chwilę, tego, że żyje
jakby w innym świecie i w ogóle nikogo nie obchodzi co do nas mówi.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Rozmawiac o dziesiejszym rapie to tak
jakby rozmawiac o produkcji swiecacego w ciemnosci masla o smaku tabaki z
majonezem ;]
-------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
z musztardą chłopcze, z musztardą ;p
|
GrimmY |
![]()
|
ostatnio przesluchane 2 plyty.
ostr - jazzurekcja. trudno mi ocenic, naprawde. za pierwszym razem plyta nie podeszla mi w ogole, to jest ostry? ee, cos nie tak, za spokojnie, gdzie ta ironia poszla?. jednak z czasem plyty slucha mi sie coraz lepiej. ogolny nastroj - jak w tytule. plyta mocno jazzujaca, kawalki w spokojnej tonacji. denerwuje mnie na plycie tylko jedno, texty w stylu "ja robie real hiphop" podkreslane do znudzenia imho w kilku utworach. jak dla mnie takich tekstow raperzy powinni unikac. zakup udany. pezet/noon - muzyka powazna. po krotkiej rozmowie z voldimierzem na geju-geju, stwierdzilem ,ze nie ma co czekac i pobieglem do sklepu. plytem mam 2 dni, praktycznie slucham jej w kolko. ogolnie w tonacji przemijania, plyta bardzo refleksyjna, zeby nie powiedziec osobista. a noon utwierdzil mnie w przekonaniu ,ze to obecnie najlepszy samplerzysta. plyta roku jak dla mnie. "w tym kraju pijesz czy sie cieszysz czy jestes smutny" -------------------- |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Grimmy, co do Muzyki Powaznej to wydaje
mi sie ze wkrecasz sobie (twoja opinia jest podoba do opinii, ktore
slyszalem od 15 osob; powiedzianych praktycznie tymi samymi slowami ;b), ta
plyta ma tyle z refleksyjnosci i nurtow przemijajacych co kabaczki w dupie
bazanta z salatka bananowa. Powtarzanie utartych, swiatowych schematow,
plyta ma wrecz bausowy nastroj. Jak chesz refleksyjny nastroj to Plominia
polecam posluchac a nie potwarzac to co napisali w Slizgu ;]
Ej wogole to sory, nie chce klutni wywolywac, poprsotu hiphop mnie zawiodl po 6 niespelna latach siedzenia w nim i teraz nie zostawie suchej nitki na niby-cudownych-produkcjach-wielkich-klasykow ;] Ten post był edytowany przez PEQU: 10.12.2004 23:33 -------------------- PEQU
GrimmY |
![]()
|
z racji braku czasu napisze krotko. lolek z
ciebie. a jak sie opierasz na zią magazynie 'slizg', to ja ci
gratuluje postawy pro-hihopowej.
ponarzekam za jakis tydzien, bo sie uczyc musze. szatanie jeden. -------------------- |
PEQU |
![]()
|
Przeczytaj 3x post, potem poswiec 30
minut na jego analize i zrozumie a potem odpowaidaj na niego.
To ty sie na Slizgu opierasz, taka mysl z mojego watku wyplywa, a jesli nie mozesz zrozumiec tego to idz zbierac czeresnie na gnojowisku. Aha i nie radze Ci nazywac mnie lolkiem, ani w zaden sposob mnie obrazac. Niech Ci na przyklad Tymon na pirv wytlumaczy dlaczego, bo ja czasu poswiecac nie bede. Ten post był edytowany przez PEQU: 12.12.2004 16:09 -------------------- PEQU
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powialo mrokiem
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj wyluzujcie, chłopcy, chillout ;]
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Cicho Vold, może będzie walka na gołe klaty
![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Aha
i nie radze Ci nazywac mnie lolkiem, ani w zaden sposob mnie
obrazac. To ty ich mozesz a oni ciebie nie, tak? Interesujaca postawa. Edit: Dobra, jestem jeszcze w trakcie prania. Po co sie tak jednoznacznie okreslac. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 13.12.2004 21:07 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 10:39 |