Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rapy, Hip-hopy I Inne Huncwoty, Czarnuszy rap znaczy się!
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
No jasne. Temat jak cholera mocny. I
burzliwy.
Owszem potrafię sobie posłuchać czesem jakiegos gównajak Britney Spears czy coś, ale jednak wychowuję się na kulturze Hip-hopowej. Moi znajomi są spoko i nie szpanują. Za to ich kocham. A co do takich bardziej lubianych przeze mnie: DKA - podoba mi sie ta cała prawda. Te bansy i wogóle. Szczególnie piosenka "Płacze" 52Dębiec - bezkonkurencyjnie. Czasem ostro jednak idealnie. Kaliber44 - dawno zapomniane, jednak kawałki mają cudowne. Szczególnie polecam "Psychodela" i "Plus i minus" Kasta - zwykłe kawałki na rozrwykę, szczególnie "Wychylylybymy" Onar - tak poprostu, szczególnie "Weź to poczuj" MOR WA - bo to tak inaczej niż wszystko, szczególnie "Dla słuchaczy" A najlepiej i najpewniej to Paktofonika - najlepsza i pierwsza. Idealna i kochana. Szczególnie?... "Chwile ulotne" Z takich pojedynczych piosenek to jeszcze: - "Jedno jest życie" - "Uciułany Giecik" - "Twoje miejsce" zresztą.. co bede wymieniac. To tylko tak po polsku... zagranicznie? Ojej. pisac mi sie juz nie chce. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czytam powyzszy post i tak sobie placze
nad ludzmi i ich rapowymi upodobaniami..
A zagranicznych nie klam ze Ci sie nie chce, tylko nie znasz kawalkow dobrych, a jak znasz to nie pamietasz tytulu.. Boze, hiphop w Polsce przynajmniej skonczyl sie kilka lat temu. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Narazasz sie na potepienie takim
stwierdzeniem Tymon... Pozatym stracisz punkty lansu i co wtedy? No moze
przynajmiej prawdziwym anarchy-szatan-warriorz'om sie przypodobasz...
chociaz scioles wlosy, to tez niedobrze... Wszystko jest jakos niedobrze.
ble.
-------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
dla rozluźnienia atmosfery:
DeJot ;-p ( Najlepiej zapuścić jako 'podkład' na WinAmpie 'Teoria Pralki' ;-p ) Ten post był edytowany przez Hefaj: 13.12.2004 20:54 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Konfliktowa dusza z ciebie PEQU.
Konfliktowosc zmieszana z subtelna nutka prowokacji. Podobaloby mi sie to
gdyby nie ta twoja irytujaca szablonowosc.
Pozdrawiam Ewa-anarchy-szatan-warrior dodalabym jeszcze tru moonforest necrowizard -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Pozdrawiam Ewa-anarchy-szatan-warrior dodalabym jeszcze tru moonforest necrowizard Dupa! A co ze 100 punktami jak byc TRU? Tak jak umawialem sie z Katonem zasysam "Kaliber 44 - Księga tajemnicza prolog". Juz niedlugo powiem cos wiecej an temat tego albumu. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 13.12.2004
21:21) QUOTE Pozdrawiam Ewa-anarchy-szatan-warrior dodalabym jeszcze tru moonforest necrowizard Dupa! A co ze 100 punktami jak byc TRU? [offtopic] To jest niemiarodajne. [/offtopic] Hmm, czy Nagly atak spawacza zalicza sie do kategorii hip-hop? [tak zeby to byl offtopic niepelny.] -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jest miarodajne! Niema nikogo juz
bardziej tru od osoby spelniajacej te wszystkie punkty.
Co do naglego ataku spawacza to IMHO jest hh. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Wcale nie, jestem jeszcze ja. Ewa uber
alles.
Co do naglego ataku spawacza - tak tez sadzilam, dziekuje. -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Yeah, niezbyt
tru-ale-elowypaśny-i-wielce-niepokorny (tutaj pomińmy okrzyki
samozachwytu)anarchy-szatan-warrior P2 stwierdza że 100 punktów ssie :} bo
hammerfall i Manowar jako tzw power metale bynajmniej gejowskie nie są :>
i mają liczne fandomy podobnie jak obozy przeciwników, co normalne jest
;]
A wracając do głównego mor wa grała w przeworsku ;p yeah... wieki temu, zresztą miałem lepsze zajęcie niż ichniejszych tekstów słuchać bo oddawałem się czynom... no bo mnie znowu któryś mod zacznie przycinać...więc pomijam ta kwestię. W sumie pod sceną drgała jakby w agoni grupa może 50 hhpowców (oj to jest rozrywka, tak sobie rączka pomachać ;]) czyniąc przy tym mozliwie poważne i złowrogie miny. Potem coś podobnego widziałem na koncercie trzeciego wymiaru (o którym to już pisałem chyba). Strasznie to nudno i monotonnie wygladąło... gdzie tym hiphopowym imprezom do dobrego koncertu w stylu nekro ;] skacz, machaj i wrzeszcz - kiedyś przecież trzeba :] W kwesti bawienia się wygrywają mroczni uczniowie odwróconego pentagrama "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 13.12.2004
20:06) Konfliktowa dusza z
ciebie PEQU. Konfliktowosc zmieszana z subtelna nutka prowokacji.
Podobaloby mi sie to gdyby nie ta twoja irytujaca szablonowosc. Oj nie. Oj nie. Na szablonowosc pierniqa ja sie nie zgadzam. zdecydowane Nie. Bardziej nieszablonowego czlowieka nie poznalem w zyciu. Pawelord2: Tak, niszcz wrzeszcz pal grab i jedz zywe kurczaki. elo +4 punkty GOTHowania, a za smianie sie z milosnikow hip-rap-hopu elopolskiego masz +8 punktow Szataństwa Najtłiszowego. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Eva |
![]()
|
Chodzilo mi o ubieranie w szablony.
Sluchacze Nirvany - rozpieprz system, obojetnie jaki jest. Brak milosci
bezinteresownej, w ogole brak milosci, i nikt na swiecie nie kocha i koniec.
O taki szablon mi chodzi. Nie o jego osobowosc [ktorej nie dane mi bylo
poznac]
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE hammerfall i Manowar jako tzw power
metale bynajmniej gejowskie nie są Ej no naprawde sa gejowskie i do bani -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Elvaralinde, szablonowosc jest smaczkiem
tej mojej prowokacyjnej nautry... Czym ze byla ironia gdyby sama nie
zachaczala o to z czego probuje szydzic ;]
Poza tym, hmm, ostatnio bardzo udzielilo mi sie nasmiewanie z szatanow punk-anarchy itp. wiec sory, ale byc moze teraz uzywam ich jako obiekt do kpin nieswiadomie i zbyt czesto. Bynajmiej, postaram sie Cie zadowolic moja konfliktowa osobowoscia. Ten post był edytowany przez PEQU: 14.12.2004 08:26 -------------------- PEQU
PEQU |
![]()
|
QUOTE(Elvaralinde @ 13.12.2004
21:06) Konfliktowa dusza z
ciebie PEQU. Konfliktowosc zmieszana z subtelna nutka prowokacji. Podobaloby
mi sie to gdyby nie ta twoja irytujaca szablonowosc. Pozdrawiam Ewa-anarchy-szatan-warrior dodalabym jeszcze tru moonforest necrowizard Hm. Ciakawy pomysl, obiecuje, ze skorzystam. Goth-anal-necronomical-punisher. To brzmi dumnie. -------------------- PEQU
Eva |
![]()
|
I to jak.
Tylko uwazaj, bo jesli trafisz na mniej pacyfistycznie nastawionych tru-gothic-anarchy-szatan-necromanical-warrior-paniszerów to zloza cie obnazonego w ofierze na krwawym oltarzu przy blasku czarnych swiec. I wtedy nie bedzie mnie mial kto zaspokajac, wiec majac wzglad na moje zdrowie psychiczne i swoje fizyczne zaprzestan subtelnych kpinek z moich ziomow i pobratymcow ;d -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(PEQU @ 12.12.2004 16:02) Przeczytaj 3x post, potem poswiec 30
minut na jego analize i zrozumie a potem odpowaidaj na niego. To ty sie na Slizgu opierasz, taka mysl z mojego watku wyplywa, a jesli nie mozesz zrozumiec tego to idz zbierac czeresnie na gnojowisku. Aha i nie radze Ci nazywac mnie lolkiem, ani w zaden sposob mnie obrazac. Niech Ci na przyklad Tymon na pirv wytlumaczy dlaczego, bo ja czasu poswiecac nie bede. \o\ \o/ /o/ ! po pierwsze - na jakiej zasadzie uwazasz ,ze opieram sie na slizgu ,man? bo co? bo moje odczucia na temat tej plyty zgadzaja sie z recenzja/opisem w tym magazynie/gazecie?a wiesz co ci powiem - nie czytalem ZADNEJ recenzji tej plyty czy to w necie czy w gazecie [o kurde, ale rym, ide zwalic gruszeczke] .gazet nie kupuje, bo mnie po prostu nie stac,a wnioskuje, ze to ty mimo wszystko przegladasz/przegladales tego nieszczesnego slizga,skoro wiesz co tam napisali. podobne odczucia tak jak tam, wiec...kurde, to juz nie moge byc niggasem, jakas proletariacka gazeta mysli podobni jak ja, ech zegnajcie sny o potedze :< po drugie - ja nie traktuje okreslenia "lolek" jako obrazliwego, jesli cie jakos tym urazilem, to sorry...a za "szatana" to watpie zebys sie wpienil. chyba ,ze jestes wyslannikiem/pelnomocnikiem boga. w pierwszym przypadku pokaz stosowny dokument, w drugim miecz ognisty, to przeprosze. ee wracajac do meritrum... QUOTE Niech Ci na przyklad Tymon na pirv
wytlumaczy dlaczego, bo ja czasu poswiecac nie
bede. a szkoda, ze czasu nie masz, bo mysle ,ze rownie dobrze moglbys to zrobic sam (zapraszam jakby co-1146037, bede dostepny od 22 grudnia). szanuje tymona i jego zdanie, ale to nie znaczy, ze bede szanowac ciebie. no chyba, ze jestes karkiem i juz mu dales po mordzie?F: dobra, to bylo niepotrzebne. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
zmienilo sie troche?
hm, no tak. tylko kto bedzie o tym tu gadal? coz, polecam pokahontaz z ostatnich produkcji, grammatika 3kę oczwyiścię i stary rahim 'expeyment psycho' |
Ludwisarz |
![]()
|
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
lustro? hm bardziej podobała mi się sama
muzyka Patr00, a Lustro no kozak, doba, ale Jinxem i Jimsonem bardziej sie
jaralem.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
rjd2 - since last we spoke (dzieki vold za podsuniecie tego pana)
mam plyte od 10 rano, jeszcze nic innego u mnie nie polecialo dzisiaj. nie wiem do czego go przyrownac... do shadowa? nie wiem, jak na dzien dzisiejszy to rjd2 mi sie bardziej podoba (moze dlatego , ze wiecej instrumentow :>) -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
rjd2 to podstawa. wiekszosc plyt.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
ostatnio całkowicie zauroczył mnie Ostry... kurde, facet jest świetny.
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Tak naprawdę lubię tylko Kalibra, Paktofonikę i Fisza. Może jeszcze WWO, Grammatika i solowego Eldo. Kompletnie nie oryginalnie. Zdarzają się jeszcze pojedyncze piosenki które mi się podobają ale naprawdę rzadko.
Zachodniego hiphopu nie słucham. Bo rap to dla mnie przede wszystkim tekst a angielski znam za słabo, żeby oceniać. Czasem jakiś podkładzik wpadnie w ucho, ale tylko tyle. |
GrimmY |
![]()
|
najpierw link
asdasafsfassggs sie wypowiem, bo w calej swojej rozpuscie trawienia kretynizmow nie wytrzymalem. 1) text o panience (chince) ktora tyra na zycie i c.. z tego jest a kaja sie cieszy jakby jej ciastko dali Oo gosc tak samo reaguje... jeszcze te kai gesty a`la black mjuzik - farfocel spiewa to ona na niego ręką wskazuje jakby conajmniej mial cos do powiedzenia... 2) chcecie zobaczyc co moda robi z kretynami ? polecam typa. 3) chcecie zobaczyc co pieniadze robi z talentami ? polecam ją 4) na miejscu panienki w zyciu bym nie wystąpił w takim klipie, przemalowali jej oczy i juz jest skosna, niewazne, ale jaka wiocha czizas! 5) najlepszy tekst: "polski chłopczyku, polska dziewczynko przyjmij pozdrowienia z dalekich stron. od małej chinki, cziku-cziku-linki, ktorej komornik wszedl na dom" [co to kurza noga, znaczy cziku-linka?! WTF!?!?!?] 6) chyba najwiekszy "lol", tudziez po prostu przegiecie, za przeproszeniem paly. pamietacie moze + i - ? na pewno tak, tam byl motyw latarki, ktora swieci w twarz magika. rzucmy na koniec teledysku. o! a to ci niespodziewajka. zaraz mnie krew zaleje. ja pierdole jednym slowem. ide spac Ten post był edytowany przez GrimmY: 13.05.2005 02:21 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:29 |