Bez Tematu, Bez Uczuć
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bez Tematu, Bez Uczuć
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Z niebios w nocy zżucona
A potem zza światów zabrana Misia biorę za ucho i wyżucam I tak właśnie zostałam ukarana Brakiem Ciebie Aniele Powietrza zabrakło tak nagle A ja zostawiona sama sobie Przez pluszowego misia W herbacie znalazłam myśli Na kartce napis A list mi też kiedyś wyślij Na pamiątkę tego, że istniejesz -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
powinno być 'zrzucona' Glupi temat tego wiersza. Od razu odpycha to 'bez uczuc'... A wiersz? Nie wiem. Trudno mi go docenic - moze dlatego, ze go do konca nie rozumiem. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Podobala mi sie ostatnia zwrotka.
Pare bledow ortograficznych, o ktorych juz wspomniano. Co moge powiedziec? Jakis taki nie do dkonczony. Jakby urywany. Ale to i tak jeden z lepszych wierszy Twojego autorstwa. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
podoba mi sie... 'bez uczuc' zachecilo mnie do czytania... chcialam zobaczyc czym są dla innych uczucia chyba kazdy ma troche kulawy poglad na ten temat
mysle, ze o jedno 'i' za duzo... proponowalabym przecinek po 'ucho' bo tworzy sie nie mile wrazenie dobitnosci ktore tutaj raczej nie pasuje poza tym bląd ogolnie, podoba mi sie... mysle, ze 'bez uczuc' bylo zamierzone... obojetnosc, apatia... ale to jednak tez uczucia... ładnie... gratuluje -------------------- |
||
Anarchistka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Czy ja wiem, czy tak bez uczuć. Dla mnie
jednak było tak coś głębszego...
-------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:16 |