Stara Żebraczka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stara Żebraczka
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ech, znowu ja, odsłona setna... Przekazać coś chciałam, ale nie wiem czy potrafię dobrać słowa, złożyć je w odpowiedni wiersz...
Dobrze ci, dziewczyno że nie musisz myśli chwytać że ci brak złamanych życzeń dobrze ci, dziewczyno. Dobrze ci, człowieku że za zalzawionym okiem nie masz ciszy samotności dobrze ci, człowieku Dobrze ci, kobieto że masz szansę rozbić życie na tysiące czczych perełek dobrze ci, kobieto. A słonce przygrzewa dziś mocno a kwiaty tak szybko omdlewają a ciasne mieszkanie - puste pustką głodu, strachu, płaczu. Dobrze ci, dzieciątko że przed siebie zawsze pędzisz że zapomnieć możesz jeszcze dobrze ci, dzieciątko. -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
W sumie to chyba Ci sie nie udalo
przekazac tego co chciałas.
Ja zbyt duzo nie odczytalam. Bo jakos nie trafilo to do mnie... ciekawa jestem czemu, bo widze ze w tym wierszu jest duzo uczucia. Kiedys znowu bedziesz pisala jak dawniej ;* -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm...
juz kiedys zabieralam sie do komentowania tego wiersza, ale jakos nie moglam... moze teraz sie uda ^^ moim zdaniem pomysl bardzo ciekawy czasami piszesz troche niezrozumiale ale wole sobie sama cos dopowiedziec, niz mieć sens podtykany pod nos jak najbardziej plus anafory (XD Morna) staja sie troche monotonne ale ja lubie ten srodek stylisyczny, wiec zbytnio sie nie czepiam =) ogolnie, piszesz jak zwykle na poziomie wiersz dobry ale od tak utalentowanej poetki wymaga sie wiecej... to naturalne także czekam;* -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:20 |