Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
-------------------- .
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja gorrrrąco polecam Happy Tree
Friends.
www.happytreefriends.com <tez zdziebko makabryczne, po jednym z odcinkow mialam ochote sprawdzic zawartosc zoladka ;d> edit: dokladniej mowiac tu. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 28.11.2004 03:12 -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Ja w HTF się raczej nie lubuję, z trzy
odcinki oglądałam.
-------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
mówiąc o chuliganach..
'Napieprzacze' stadionowi w akcji - 28 sek. czystej walki ;-) miałem lepszy link lecz 'się spaczyyyyło' - jaak się uda to załatwię bo mam chyba na twardzielu ;-p Ten post był edytowany przez Hefaj of Gryffindor: 29.11.2004 22:52 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w ilu procentach jesteś homoseksualny? specjalnie
pisze -y a nie -y/a. bo to test dla facetów :]
You're walkin, talking, red-blooded hetero guy. ]:-> -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
witojcie moje kochane misiaczki, mam dla was
cos na dzisiaj hihi ;]
alfabet -choc raczej dla panow tylko,to...hm...jak dla mnie to powinni w szkole puszczac, a nie jakies elementarze psia ich mac. naprawa stacji dyskietek @ o2.pl - kumpel podrzucil, ale pompe mam masakryczna :] BTW: post domator'a70 to juz calkiem poezja - ma gosciu fantazje ;) niezle - wyczynowiec psia jego mac ;o pogoda - czyli jak powinni zapowiadac pogode imho. a na koniec cos naprawde dobrego: na ludowo!flash, ktory osobiscie mnie rozwalil wczoraj! mina dziadka kiedy ga na skrzypcach kaze mi myslec pozytywnie, polecam ! i to tyle na dzisiaj. pozdrowienia dla dziewczynek. Ten post był edytowany przez GrimmY: 04.12.2004 01:02 -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o Hefaj awansował i kolorów w nicku
przybrał =P
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 05.12.2004
11:59) tylko pozazdrościć ( i uszyć transparet kochanemu szefowi ^^ ) =) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
bo ja wiem ? :-)
a teraz najlwepszy serwis flashowy ;-p Klasyka w uaktualnionym wydaniu! ( wrzuciłem by sobie zgrać ;-p ) I jeszcze taki drobiażdżek ;-) ) Ten post był edytowany przez Hefaj: 05.12.2004 13:50 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE o Hefaj awansował i kolorów w nicku przybrał =P stare to jak pol internetu, ale mysle ze mozna wkleic "(remake XXV piesni J.Kochanowskiego by Koz.) Czego chcesz od nas adminie za twe hojne posty, Czego za topici których nie masz miary Userzy cię nieograniają, wszędy pełno ciebie I w ślinie, i w hardware na ogólnym na niebie Userów, też wiem niepragniesz. Bo to wszystko twoje Cokolwiek na tym forum admin mieni swoje Wdzięcznym cie tedy łukiem olewamy bo nad to głupszego niemamy Tyś pan całego forum, tyś topici zbudował i złotymi closedami śliczniesz uchawtował Tyś łącze założył nieobeszłemu forum i przykryłeś jego nagość postami rozlicznymi Za twoim rozkazniem user w miejscu stoi a zamierzonych postów,przeskoczyć się boi Userzy topicow nieprzebranych wielką chojnośc mają ale gdy ty nadchodzisz to, głowy chowają Tobie k'woli rozliczne posty forum rodzi Tobie k'woli z dezerterem user chodzi Potym do gotowego gnuśna admin wstawa i sukcesami się napawa Z twoich rąk wszelki user patrza litości A ty każdego banujesz z Twej szczodrobliwości" hue hue :> zoom - bardzo fajny flash, robi wrazenie imho. krotki filmik o skejterze ;d click - polecam poprzegladac rozniste projekty i nie tylko. kawalarze no , to tyle. udanych prezentow na mikolajki ;D Ten post był edytowany przez GrimmY: 05.12.2004 14:44 -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 06.12.2004
22:24) chyba to rok temu oglądałem ;-) jeszcze było coś jak 'Jatta , jatta' o ekonomi i chiuauach XD -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ej jest taki zespół crash test dummies.
|
Dajmond |
![]()
|
-------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 07.12.2004
20:42) nie kumam , wyjaśnij to ;-p Diamond - taaa , jasne ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Diamond @ 08.12.2004 17:22) ech :]]]]] kiedys ktos podawal linka do jednego z najsmutniejszych zdjec, jakie mialem okazje w zyciu zobaczyc - rozbitej skrzynki piwa. tutaj jest cos podobnego, lecz nie polecam wchodzic wrazliwym :<<< Ten post był edytowany przez GrimmY: 10.12.2004 17:00 -------------------- |
Child |
![]()
|
*minuta ciszy*
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
nie no.
gorszego piwobójstwa w dziejach ludzkości nie było. tojestniehumanitarneprzerażająceiokrutne! -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
dobra , zeby nie bylo, zem taki sadycho, w
ramach poprawy humoru:
![]() -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 08:24 |