Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Czajld oni są szeksi! XDDD
/ale nie tak jak DODA ELEKTORDA! "krótką spódniczkę maaam, dekolt pokażę waam" XDDDD/ -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ava - o kura, niezle \o/
click1 - na e-bayu mozna dostac wszystko. click 2 - no to jest dopiero mutha-fucka! jakby byly wakacje, to za chiny bym do jeziora nie wszedl po zobaczeniu tego :> click 3 - jedna z wielu gierek swiatecznych. nawet fajna muzyczka. click 4 - ok, teraz cos naprawde niecodziennego. i zapewniam ,ze nie jest to czcze gadanie. w latach 70-tych byl taki szoł dla dzieci "rainbow". oto jeden z odcinkow, khem, nieco przerobiony. wydrukujcie sobie tekst odcinka (jest tam na stronie) i obejrzyjcie (wymagana znajomosc "wulgarnego angielskiego"). ja sie posikalem ze smiechu prawie! fragment "Zippy: "No, let's just pluck away with our twangers." Bungle: "Yes, it doesn't matter what size your twanger is." Zippy: "I've got a big red one." George: "I've only got a tiny twanger. But it works well and I like to play with it." jesu! :D -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 12.12.2004
15:21) ava - o kura, niezle
\o/ click1 - na e-bayu mozna dostac wszystko. click 2 - no to jest dopiero mutha-fucka! jakby byly wakacje, to za chiny bym do jeziora nie wszedl po zobaczeniu tego :> click 3 - jedna z wielu gierek swiatecznych. nawet fajna muzyczka. click 4 - ok, teraz cos naprawde niecodziennego. i zapewniam ,ze nie jest to czcze gadanie. w latach 70-tych byl taki szoł dla dzieci "rainbow". oto jeden z odcinkow, khem, nieco przerobiony. wydrukujcie sobie tekst odcinka (jest tam na stronie) i obejrzyjcie (wymagana znajomosc "wulgarnego angielskiego"). ja sie posikalem ze smiechu prawie! fragment "Zippy: "No, let's just pluck away with our twangers." Bungle: "Yes, it doesn't matter what size your twanger is." Zippy: "I've got a big red one." George: "I've only got a tiny twanger. But it works well and I like to play with it." jesu! ![]() 1 - o Bosh <_> 2 - OMFG! O_O 3 - stare ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
avalanche |
![]()
|
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ahahah;D to pamietam, ten pierwszy wygrał
konkurs!;D
|
avalanche |
![]()
|
i dotąd nie dostałam nagrody!
SKANDAL! -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prędzej bym tę nauczycielkę zaskarżył... Bez
jej chęci by się nie dało...
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ciekaw jestem jak rosly 12 latek by to
musial byc aby udalo mu sie zgwalcic nauczycielke
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() Neostrada+ osiagniesz kosmos! XDDDD az sam się zdziwiłem XP -------------------- ...
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ava: nagrodą miał byc stripitiz, tylko nie
pamietam czyj.
|
avalanche |
![]()
|
syriusza, czajlda albo miśka.
wyciągnę konsekwencje. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kubik ożesz O_o
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i nie jest to edit
![]() -------------------- ...
|
avalanche |
![]()
|
F. Scott Fitzgerald |
kubik |
![]()
|
http://www.kubik.icx.pl/moje/1103011512790.jpeg
http://www.kubik.icx.pl/moje/1103005315176.jpeg http://www.kubik.icx.pl/moje/1103000732663.jpeg ![]() -------------------- ...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ehh..widze że ktoś tu DDRuje ;]
Ja polecam to info : Andrzej Lepper odwolany ze stanowiska Wicemarszalek Andrzej Lepper zostal odwolany ze swego stanowiska przez posla Gabriela "raz dwa trzy" Janowskiego z Komisji Etyki Poselskiej po tym jak zostal przez niego przylapany w sejmowej toalecie na masturbacji. ![]() Czy wicemarszałek nie powinien rozładowywać stresu w innym miejscu? "Ostrzegalem go wiele razy" mówi "raz dwa trzy"Janowski. "Mamy dosc ciagłego sprzątania tego co pozostawia na scianie pan poseł" dodaje Eugenia Sokocińska-Wall sejmowa babcia klozetowa. ![]() Sejmowa toaleta zabrudzana przez wicemarszałka Janowski konkluduje: "Nie wzywałbym straży sejmowej gdyby po prostu posprzątał po sobie. Teraz będzie to mógł robic do woli - poza murami sejmu! "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzien dobry. ja krotko , bo zaraz mam
zajecia
click - przed chwila moj kumpel (admin na polibudzie) omal sie nie posikał z tego. zwolennikom linuxa proponuje poczytac, innych raczej smieszyc nie bedzie. nie no...nie moge, kocham majkrosoft :> -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 14.12.2004
16:18) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD eno sie posikalem prawie :> a tak slyszalem, ze endrju "wraca do gry" albowiem notowania samejobrony spadaja, a on sam skonczyl sie leczyc (czy jakos tak). -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kubik! VGCats... Łezka w oku...
Rządzą...
A tak żeby nie było że gadam i nic nie wrzucam: ![]() Ten post był edytowany przez matoos: 15.12.2004 16:15 -------------------- |
avalanche |
![]()
|
tylko nie Sinfest!!!
*robi znak krzyża* odejdź szatanie XDD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 08:33 |