Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 08.04.2005
10:08) bladzic rzecz ludzka, sorry mroczny przyjacielu :> wiec wszystkie buziaczki do niego ida ;[ :EEE k, zeby nie bylo: pamietacie tego biednego chlopca, ktory byl obiektem grafikow, jesli chodzi o fotomontaze? :P Tu macie cos podobnego :click -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Grimmy - znam to :-) biedna dziewczyna
-------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 08.04.2005
13:19) QUOTE(Child of Bodom
@ 08.04.2005 10:08) bladzic rzecz ludzka, sorry mroczny przyjacielu :> wiec wszystkie buziaczki do niego ida ;[ :EEE k, zeby nie bylo: pamietacie tego biednego chlopca, ktory byl obiektem grafikow, jesli chodzi o fotomontaze? ![]() chodzi o to 'Historia Jednego Spojrzenia' ? ![]() znam to , rzeźnickie ![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Hefaj @ 08.04.2005 14:06) QUOTE(GrimmY @ 08.04.2005
13:19) QUOTE(Child of Bodom
@ 08.04.2005 10:08) bladzic rzecz ludzka, sorry mroczny przyjacielu :> wiec wszystkie buziaczki do niego ida ;[ :EEE k, zeby nie bylo: pamietacie tego biednego chlopca, ktory byl obiektem grafikow, jesli chodzi o fotomontaze? ![]() chodzi o to 'Historia Jednego Spojrzenia' ? ![]() znam to , rzeźnickie ![]() co wam sie stalo ,ze wszystko znacie ?:E click - mozliwe ,ze kiedys to widzieliscie na mtv (cos z przeslaniem) -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
http://www.4fun.tv/i/download/piecho0031.wmv
http://www.4fun.tv/i/download/piecho0032.wmv http://www.4fun.tv/i/download/piecho0033.wmv Ten post był edytowany przez Diamond: 08.04.2005 14:28 -------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grimmy - niedługo na yousendit.com wrzucę
innego Kurta i Albina ;-P
Diamond - Oj dzieci , nie widzieliście nigdy Pieska Leszka ? ;-P Ten post był edytowany przez Hefaj: 08.04.2005 15:02 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kurt i Albin - Różowa Dupa.
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakby to ująć hmmm...
w każdym razie - mhroczhne ghothki zasłuchane w evanescence będą miały kogo stawiać na ołtarzyku \m/ ;] -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
to jest Kórt i Albin!!! Mam to
na kompie ;D
Ja nie jestem Różofa Dupa ^^ |
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Alexa666 @ 09.04.2005
13:42) to dawaj na yousendit.com ! ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Hefaj - że cooooo? ^^
![]() tępawa siestem, no! ;P |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy ktoś pamięta, jak Barkley klepał się na
parkietach? Jak nie - to tu macie naszą polską wersję ;>
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Child - ten avart! A ja mam na kompie
ten twój poprzedni, co to brązowe cuś tak macha łapami ;D
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 09.04.2005
22:12) Czy ktoś pamięta, jak Barkley klepał się na
parkietach? Jak nie - to tu macie naszą polską wersję ;> tak, dowiedlismy po raz kolejny ,ze polak potrafi o/ btw: dzieki tobie przypomina mi sie moj stary avatarekf - domoho (tak to sie nazywa?:b) rlz Ten post był edytowany przez GrimmY: 09.04.2005 22:22 -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ten Barkley całkiem całkiem!!
![]() -------------------- |
Child |
![]()
|
Barkley? Ej to było porównanie z serii
"co poeta miał na myśli" ;p
-------------------- |
Child |
![]()
|
i kurna przebój kwartału proszę ja was
;d
Wixa squad. Dla jaskiniowców [czyli modemowców ;]] - dość spory pliczek ~ 24mb -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ostatniego nie moge otworzyć
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
kapitalistyczne świnie usunęły to z
serwera! oż!
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ja znam jedną śfinie i protestuje...
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(avalanche @ 09.04.2005
23:07) no to mala dawka na moje dobranoc, dla czytajacego dziendobry: click - cos dla fanow techno (o ile mnie nie myli pamiec to krzyk z duke nukem?:d) click - ciekawy link imho. zobacz jaki przeboj/album byl popularny w dniu twoich urodzin (mi wyszlo ,ze album to dire straits - brothers in arms [ojciec sie ucieszyl] a przeboj paul hardcastle - 19) click - polecam gre w sluchawkach click & click - juz troche leciwe, ale moze nie wszyscy widzieli ;] click!! - cos dla fanow microsoftu...w zasadzie to nie tylko, bo zdjecia przednie XD click- mroczna giera starczy na dzisiaj. bed time kids, cartoons are over. Ten post był edytowany przez GrimmY: 10.04.2005 01:11 -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
a ja powiem szczerze - mnie się tego
wszystkiego nie chce oglądać ;P
|
avalanche |
![]()
|
QUOTE On
20th Oct 1987 ... The Number 1 single was: The Bee Gees - "You Win Again" The Number 1 album was: Sting - "Nothing Like The Sun" Born on 20th Oct: 1953 - Tom Petty ( guitarist, vocalist, Tom Petty & The Heartbreakers ) 1958 - Mark King ( bassist, lead vocalist, Level 42 ) 1964 - (Jim) Soni Sonefild ( of Hootie & The Blowfish ) 1971 - Dannii Minogue ( vocalist, sister of Kylie ) 1971 - Snoop Doggy Dogg ( real name Calvin Broadus ) ooo rany Snoop Dogg, rety ale krety, ktoś sławny! *_* a klątwa jest genialna ![]() A BILL GATES! co za seksapil! ![]() Ten post był edytowany przez avalanche: 10.04.2005 10:39 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 14:58 |