Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
On 5th Nov 1988 ...
The Number 1 single was: Enya - "Orinoco Flow" The Number 1 album was: Dire Straits - "Money For Nothing" Born on 5th Nov: 1931 - Ike Turner ( real name Eki Renrut Turner; former husband of Tina ) 1941 - Art Garfunkle ( vocalist; solo and with Simon and Garfunkel ) 1946 - Gram Parsons ( real name Cecil Ingram Connor; guitarist, vocalist with The Byrds / Flying Burrito Brothers; deceased ) 1947 - Peter Noone ( lead vocalist, Herman's Hermits ) 1948 - Peter Hammill ( of Van Der Graff Generator ) 1959 - Bryan Adams 1959 - Robert Fisher ( of duo Climie Fisher; deceased ) 1971 - Jonathan Greenwood ( guitarist, keyboard player, Radiohead ) jakie persony ;] -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
staaare. ;-P
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
http://www.2flashgames.com/f/f-548.htm - fajoska giera
XD punkomatic XD
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
dla was wszystko stare wy pierniki ;P
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Hefaj - widzieliście, widzieliście, tylko
inni być może nie widzieli
-------------------- .
|
Alexa666 |
![]()
|
prawda jest taka, że niektóre moje rzeczy w
ulubionych to takie starocie że aż wstyd się przyznać ^^ przynajmniej przed
tymi piernikami, co to wszystko znajo na pamięć ;P
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
JEeeEśl ffFCEsH moooOwJć thaq jaq jA i
byćććć tHREnd i na TshaAsJe, MOoOsjsh wEyśśść Na Them strONen: Trendy Translator
A tu filmik który można określić tylko jednym mianem: hilarious: System alarmowy -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
niech mi admin zmieni nicka na ...:ChjLd
Of BooOODOooom :... ;>
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
AvAlaNffE
bede z nim chodzić i czytać blooooqi hihi -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no, do blogów to by się przydał taki
tłumaczący w drugą stronę
![]() -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
ino racja. szkoda =//////////
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
JaqYY faynnnNy tEeEN thRanSLathor!
KuL!! JA jeSTHeeeEm AAlEXa! JoU! ;D
|
Hefaj |
![]()
|
ej , nie bądźcie tacy trędi , dżezi i do
przodu , bo zniszczę forum.
a zresztą , już to zrobiłem , dowód ? prosze , ECCE FORUM! -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
ful wypas zią! XD zniszczę własnego
bloga XD
Hefaj - czemu zamknęłęś żeś temat ino empeczy from spejs? :[ |
Child |
![]()
|
boście burdel tam narobili
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
ja się uspokoiłam =='
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Alexa666 |
![]()
|
a ja nie ;P
i next temat leci... ![]() |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Wita was, ekhem: Deeamond Djamond DjamonD
....:::DjAMmmond :::.... ...::DDjamond ::...
ps. a gdzie Dajamond? Ten post był edytowany przez Diamond: 14.04.2005 17:01 -------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
krnąbrne dzieciaki.
jak miało być , tak będzie. jeden naity post a Czajld i reszta będzie wklejać linki na innym temacie. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
O czym marzą
policjanci , czyli co ćwiczyć i jak pacyfikować.
polecam tematy na publicznym , zwłaszcza typu 'Kibice' , gdzie policja posługuje się powszechnym laicyzmem , zaobserwowanym też na tym forum ![]() ![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
będę wszystkiemu zaprzeczał ;>
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 15:28 |