Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
taka
kryptoreklma ;-P
wprawdzie nie moje , ale takich-jednych ( sorry , namierzają mnie i wszystko co tu powikem może być użyte przeciwko mnie ;-P ) JA ŻYJĘ DLA KRYTYKI ;-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja hefaj zawsze wiedziałam, ze to ty stoisz
za unieruchomieniem forum na 3 miechy! po prostu wiedziałam!
![]() -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
kubik - jaaaaaaaaaa! ale fajoskie!
![]() ![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o fu
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JesTeś ObRZyDLIwy Hefjciu!!!
ROLL!!! -------------------- ...
|
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
KAThasHYNa KOrtshaaq
Moje imię i nazwisko, oł je! odczyta ktoś? ![]() |
kubik |
![]()
|
katarzyna korczak
![]() -------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kubik z czego ty masz ten avatar i podpis?
Wygląda ciekawie (parodia ringa? )
![]() -------------------- |
kubik |
![]()
|
sadako i samara śliczne są *_*
To taki fanart mam jeszcze pare: tapety: ![]() ![]() ![]() to jest najsłabsze ![]() -------------------- ...
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
fuj.......
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wiedziałem, że te japonće są jakieś dziwne
;>
-------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
śłit to jest... kubik, gdzie więcej
takich?
|
Child |
![]()
|
Matrix w ASCII
i jeszcze bardzo wciagający obrazek Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 16.04.2005 22:06 -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pamparampampam.
Stara ale jara XD LOL XDDDDDD To pewnie znacie. Pompuj! Badger badger badger badger MASHROOM! Kara. Koniec porcji schizotropow na dzis. -------------------- |
kubik |
![]()
|
QUOTE(Alexa666 @ 16.04.2005
21:26) śłit to jest...
kubik, gdzie więcej takich? http://noshi.bnnm.net/sadako%20hokanko.html Trochę ecchi*, więc uwazaj ![]() ![]() * - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ecchi Ten post był edytowany przez kubik: 16.04.2005 22:53 -------------------- ...
|
Alexa666 |
![]()
|
yea... boskie *_*
|
kubik |
![]()
|
-------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Elvaralinde @ 16.04.2005
22:38) Phi, nie wiem co w tym nawiedzonego... Sam jestem członkiem ruchu światło-życie i wierzcie mi - jest to jeden z najmniej nawiedzonych ruchów w Kościele. Oblukajcie sobie lepiej stronki Odnowy w Duchu Św... A dział "Nowa Kultura" jest o Krucjacie Wyzwolenia Człowieka, której też jestem członkiem i w tym też nie widzę nic nadzywaczajnego, a już na pewno nie nawiedzonego. Aż taki problem widzicie w tym że ktoś odmową picia alkoholu może się modlić? Ten post był edytowany przez matoos: 17.04.2005 17:10 -------------------- |
Child |
![]()
|
tu się rozchodzi o demonizowanie w stylu
"spalcie płyty bo tam są pochowane treści szatanistyczne."
Ale jak ktoś leci o zespole, że antykatole, szataniści po okładce no to khm... tak, jak mówienie o Kościele w Polsce na podstawie duetu Rydzyk/Jankowski -------------------- |
matoos |
![]()
|
Ekhm, wczytałem się głębiej w tę stronkę i
macie rację, jest nawiedzona
![]() Ale od razu ostrzegam że nie wszyscy z tego ruchu są tacy. I w ogóle wydaje mi się że to jest mocna manipulacja, bo poznałem naprawdę sporo osób w ruchu i nigdy nie spotkałem aż tak nawiedzonych. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
bardzo przyjemne eggsy XD
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Alexa666 |
![]()
|
zakochałam się *_* kubik, to jest słit! XD
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 19:43 |