Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie - wislakrakow.com/forum = wszystko jasne (lol) ;-)
poprostu ma się dużo rzeczy :-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zatkalo mnie. Ta rozmowa nie mogla sie przydazyc naprawde. N i e m o ż l i w e .
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
załozysz sie
![]() -------------------- ...
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
A o co ?? ; >
Mysle ze to ktos wymyslil. Aman moze. Bo kurcza nawet moj koleka ktory co 2 min. mowi cos w stylu "dupa, kurde, dupa, kurde, no." nie jest takim oszolomem jak Karolinka. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wystarczy ci, że znajdziesz w katalogo gościa o nicku Aman, a Karolinka kilkakrotnie zmieniała numer [że o jej opisach w stylu "kto się odezwie dostanie "cośtam"]?
The truth is out there ;> -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bezpieczne auto [rotfl]
w naszych autach nawet seks jest bezpieczny [rotfl] -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
to tam jest? XD nie zgłębiałam się nawet...
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
click - armageddon sie zbliza. (znane czy nieznane szerszej publicznosci? ja nie znalem)
hefaj - fajne linki ~~ -------------------- |
Child |
![]()
|
ma zajebiste forum ;>
najlepsze są rzyciowe sprawy - doprawdy rzyciowe ci one ;] Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 02.05.2005 20:31 -------------------- |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE click - armageddon sie zbliza. (znane czy nieznane szerszej publicznosci? ja nie znalem) hefaj - fajne linki ~~ Nigdy nie wątpiłam w swój zmysł rozkodowywania. Przetłumaczyłam na polki aż jedną notkę ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
oops - a to :>
click - lul :x pan wiaderkowiec - o kurw..kurcze. piwo dla tego pana. Ten post był edytowany przez GrimmY: 03.05.2005 14:03 -------------------- |
Child |
![]()
|
wywalam tlena!
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
czemu
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
z powodu drugiego linka ;>
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
kurcze.
a już cię chciałam złapać. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
GrimmY |
![]()
|
ja oficjalnie nie moge w domu komunikatorow uzywac od wczoraj, bo "tam hakerzy som" © by moj ojciec. \o/
-------------------- |
avalanche |
![]()
|
a w moim podobno grasują mordercy i gwałciciele.
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
\m/ haX00r 4774ck \m/
-------------------- |
Aoshi_Noir |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 18.04.2005 ![]() |
A ja myslalam ze tylko moi rodzice przekraczaja unijne normy ; >
|
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Jak gadam z kimś nieznajomym i zobaczą to rodzice to od razuzaczynają mi robić kazania na temat pedofilii
![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a teraz kolejny papieski humor..
We gotta pope! wprawdzie aż takie śmieszne to nie jest , ale - Dżizas - ZNISZCZYŁO MNIE (lol) ![]() + staroć: Minuta na reklamy: What is time..? Ten post był edytowany przez Hefaj: 04.05.2005 16:00 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 03.05.2005 14:25) ja oficjalnie nie moge w domu komunikatorow uzywac od wczoraj, bo "tam hakerzy som" © by moj ojciec. \o/ skąd ja to znam? Ten lęk przed zaatakowaniem komputera z każdej strony... -------------------- .
|
Child |
![]()
|
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 00:58 |