Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE liczba słów "ELO" na minutę ; > Strzele moze taki podstawowy zestaw : 90 "elo" na min. z przerwami na slowo "dziwka" i "hwdp", grupa docelowa 8 - 10 lat, hardcore w wersji light + podklad z O-Zone. Czy ktos ma jeszcze jakies watpliwosci dlaczego polski hip -hop reprezentuje Tede ze swoim "bezele" czy tam czym ? -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
child - stare
Bezele - jesteśmy nieznośni ;> -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hihihihihihihihihh XD
-------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
To wciaga ; >
-------------------- |
Eva |
![]()
|
Nie bez powodu mam to zapisane jako mindcontroler ;]
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zajebista muzyczka ;d
-------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
Az strach sie bac co by powiedzial na to Rydzyk...
Iiiiii... to byl by dopiero hardcore - zdjecie Grzyba w pentagramie - moze jakas specjalna audycja na RM ? " Satanistyczna sekta rzadzi umyslami mlodziezy poprzez internet - czy mozemy sie spodziewac fali morderstw rodzicieli?! " ; > Ten post był edytowany przez Pottermenka: 05.05.2005 19:04 -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Bellatriks. Ja mam tano do sprzedania flet poprzeczny. bo ukończyłam SM
![]() -------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
co można znaleźć na allegro cz.2:
Rzeźnicki opis ;-) Coś dla fanów ŁOTRa ;-P Niby nic specjalnego ;-) OŁ.. :-O A ja chcę coś takiegooo! Kto chce ? Nie masz gdzie trzymać ?.. Ajwaj , piękna rzecz.. A to ci złoty.. ;-) Robi wrażenie 8) Fajny prezent :-) Kurczaczka ? :-D Na dzień matki ;-) uff ;-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Bellatriks |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 145 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: stąd Płeć: Kobieta ![]() |
Dajmond
W dobrym stanie? I po ile? bo szukam ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szybki adres mowiacy sam z esiebie http://cruel.com :)
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Cos mam dla was ;]
A to pedal ;d Kici kici Bylo czy nie bylo..? ;d A teraz zobaczymy jak bardzo zaznajomiona ze spoleczenstwem jestescie mlodzierza Jesli ktos odgadnie, o co w tym komiksie chodzi, jest miszczem nauk spolecznych. <komiks by sighup, kuotek i pidzyn naleza do pveka> -------------------- |
Child |
![]()
|
babunię widziałem, ale nie tutaj ;p
nie nadaję się do nauk społecznych => -------------------- |
Eva |
![]()
|
Najwyrazniej nie jestes zaznajomiony z szeroko pojmowanym zyciem studenckim. ;]
Chodz na gg stary to ci opowiem na czym ten komiks polega. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 07.05.2005 20:17 -------------------- |
Child |
![]()
|
jestem mroczny-niewidoczny ;p
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiemc zy ktos dawal 'Przystankersi' => http://shell.idealan.pl/~aawaay/przystankersi/
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
Byyyyylo ;d
-------------------- |
Child |
![]()
|
i nie powiem kto wrzucił ;>
-------------------- |
Child |
![]()
|
http://monday.webpark.pl/komiksy.html
czyli kapkę Garfielda. tylko sie tłumaczenia nie przestraszcie, bo hyba trohe ktoś siem nie zna na ortografji ;] Elva szatanskie dziecię - twój post ma numer 666 ;p Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 07.05.2005 21:08 -------------------- |
Child |
![]()
|
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 01:07 |