Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
te, bo ci złącze złącze ;-P
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
poraz pierwszy... drugi... trzeci... BYŁO! ;p
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no to jest czwarty ;p
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
nudne to ;-p'
Jeśli ktoś 'nie-tego' w serbskim to wytłumaczę ;-P Ten post był edytowany przez Hefaj: 10.05.2005 20:59 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wiesz ze calkiem niezle udaje sie stworzyc sztana w wersji dla napalonych gimnazjalistow ? ; >
-------------------- |
Child |
![]()
|
Ich
nie ma corpse painting - nie ma tru ivil satanic Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 10.05.2005 21:48 -------------------- |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Brak ci talentu do kompozycji - poszukaj w dodatkach specjalnych (krew, zeby itd.) - "tru ivil" jest jak nic ; >
-------------------- |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
bliznę pomnożyć przez 2 i przesunąć na czoło, kółeczka z lewego ucha X 4, z prawego X 3 i prawie że ja :]
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Hefaj - szczęśliwy musi być ten pan 77
-------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
-------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Hefaj |
![]()
|
dla wszystkich PORZUCONYCH CZATERÓW ( lol )
![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 10.05.2005
21:47) mam za krzywy ryj zeby siebie w tym narysowac :< click - chcialem to juz wkleic dawien temu, ale dopiero teraz odnalazlem. click - bylo/niebylo? click - glupawe. dobra na koniec cos z zupelnie innej beczki video - zwa to "ultimate ownage video". mowiac krotko - zlepek filmikow niecodziennych sytuacji sportowych, telewizyjnych,imprezowych ( tudziez miejscami po prostu zwyklej glupoty) pod muzyke limp bizkit -swoja droga to 'break stuff' nie jest zly imho. z gory uprzedzam wrazliwych (wezcie to do siebie) ze teledysk nie stroni od scen naprawde nieprzyjemnych, choc z drugiej strony jakos mi sie stres rozladowal po obejrzeniu tego. Ten post był edytowany przez GrimmY: 12.05.2005 19:30 -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
Grimmy , bolku , ty mii dawaj skriny
;-P
a zaraz coś wrzucę morderczego. Ten post był edytowany przez Hefaj: 12.05.2005 21:54 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Child |
![]()
|
Hefaj lolku daj jeszcze raz listę i to
zdjęcie ;}
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
ecce lista:
QUOTE QUOTE(GrimmY @ 26.11.2004
02:09) a temu stawiam piwo jak będziwe w Gda , albo i nawet całą zgrzewkę , który mi znajdzie i poświadczy skrinem:
Do wygrania: 'zgrzewka' piwa lub 2 duże pizze lub tytuł ( do uzgodnienia z Dementim ) No to już po mym stanowisku.. ![]() Swoją drogą - DITF SOSNOWIECKIE DAŁNY! ( link nieaktualny z pewnych powodów , a szkoda ) a tym czasem MzO , możliwe że tu jest wyjaśnienia zniszczonego linka A tu inny Zimowy Dżakas - hit sezonu ;-P Chuligani Wielkiej Triady ;-)! Ten post był edytowany przez Hefaj: 13.05.2005 15:52 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie moeg znalezc 'behang" :E
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
podpowiedź: szyld panjo
( pyfko poszło ;-P ) a tym czasem coś z zupełnie innej beczki - panowie , sprawdźcie WORDA! ;-P i coś z serii kto to potrafii: bilard ja p... ![]() Ten post był edytowany przez Hefaj: 13.05.2005 14:02 -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
narazie wrzucam to, co do tej pory udalo mi sie znalezc. oczy mnie juz bola, pozniej zajme sie reszta :d
behang godzina ikea kontenerek samochod -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
zaliczam i skreślam ;-)
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Test na Jezusa Na jednej z całkiem poważnych, chrześcijańskich, duńskich stron internetowych można znaleść "Test Jezusa". Udzielając opowiedzi na 12 prostych pytań, dowiadujemy się o istocie naszej wiary, czyli w jakim stopniu sami jesteśmy podobni do Jezusa. Na każde pytanie można odpowiedzieć "tak", "nie" lub "być może". Brzmią one następująco: 1. Czy byłeś kiedyś w Izraelu? 2. Czy masz urodziny w grudniu? 3. Czy miałeś kiedyś długie włosy? 4. Czy próbowałeś kiedyś jazdy na nartach wodnych? 5. Czy twoja matka ma na imię Maria? 6. Czy mieszkasz razem z ojczymem? 7. Czy lubisz chodzić w sandałach? 8. Czy wbiłeś sobie kiedyś gwoździa w stopę? 9. Czy jesteś z wykształcenia lub z zamiłowania cieślą? 10. Czy byłeś kiedyś aresztowany? 11. Czy zorganizowałeś kiedyś wino, gdy na imprezie, w której uczestniczyłeś, zabrakło trunków? 12. Czy na widok Twojego ojca mówią: o Boże?! Wszystkim chętnych do sprawdzenia, jak blisko im do proroka Jezusa, polecamy stronę www.kmfp.dk.jesustest.html. Wprawdzie wszystko jest po duńsku, ale znając z powyższego tekstu kolejność i treść poszczególnych pytań, możemy na nie odpowiedzieć, klikając w odpowiednie okienka. Nie będzie też problemu ze zrozumieniem podanej w % odpowiedzi. Co najwyżej komentarz okaże się niezrozumiały. Może to i lepiej... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Kira @ 13.05.2005 15:56) QUOTE Test na Jezusa Na jednej z całkiem poważnych, chrześcijańskich, duńskich stron internetowych można znaleść "Test Jezusa". Udzielając opowiedzi na 12 prostych pytań, dowiadujemy się o istocie naszej wiary, czyli w jakim stopniu sami jesteśmy podobni do Jezusa. Na każde pytanie można odpowiedzieć "tak", "nie" lub "być może". Brzmią one następująco: 1. Czy byłeś kiedyś w Izraelu? 2. Czy masz urodziny w grudniu? 3. Czy miałeś kiedyś długie włosy? 4. Czy próbowałeś kiedyś jazdy na nartach wodnych? 5. Czy twoja matka ma na imię Maria? 6. Czy mieszkasz razem z ojczymem? 7. Czy lubisz chodzić w sandałach? 8. Czy wbiłeś sobie kiedyś gwoździa w stopę? 9. Czy jesteś z wykształcenia lub z zamiłowania cieślą? 10. Czy byłeś kiedyś aresztowany? 11. Czy zorganizowałeś kiedyś wino, gdy na imprezie, w której uczestniczyłeś, zabrakło trunków? 12. Czy na widok Twojego ojca mówią: o Boże?! Wszystkim chętnych do sprawdzenia, jak blisko im do proroka Jezusa, polecamy stronę www.kmfp.dk.jesustest.html. Wprawdzie wszystko jest po duńsku, ale znając z powyższego tekstu kolejność i treść poszczególnych pytań, możemy na nie odpowiedzieć, klikając w odpowiednie okienka. Nie będzie też problemu ze zrozumieniem podanej w % odpowiedzi. Co najwyżej komentarz okaże się niezrozumiały. Może to i lepiej... dizus.. (lol) ;-D 1. nie 2. nie 3. być może 4. nie 5. nie 6. nie 7. tak 8. nie 9. być może 10. nie , spisany 11. nie 12. być może ;-D -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
moje podobieństwo do Jezusa ogranicza się do długich włosów ^^
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 06:39 |