Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wyszukane W Sieci, zyli smieszne foto, flashe i inne taki:)
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
zdjecie z okresu gdy cukier mial osiagnąc ceny szesciopaka? ;P
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
hieh, no akurat nie z tego okresu, ale niewątpliwie byłoby adekwatne ;d
znajomemu pokazałem, twierdzi, że to jest pogwałcenie praw człowieka, bo w tych czasach kazdy powinien kupować tyle ile chce... to tak jakby ktoś powiedział - nie może wziąść pan 2 bochenków chleba, bo dla następnego klienta nie starczy. a tak swoją drogą to jak rok temu pracowałem przez kilka nocy w hipermarkecie (carrefour, czy jak to się pisze) gdy był dzień promocji na cukier (inne artykuły nie przyciągały aż tak, chyba, że były jakieś mega obniżki) to od bladego rana była kolejka przed sklepem, a po otwarciu bieg w poszukiwaniu palety z 'kryształem'. cała ekipa marketu ustawiała się obok i przyglądała jak stado rozszarpuje paletę. dosłownie! tragikomiczny widok: ludzie potrafili się bić między sobą, kobiety wrzeszczały, że są w ciąży, faceci chodzili na czworaka i takie tam głupoty. dosłownie jak na wyprzedaży w mediamarkcie. -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
proponuję kilka rzeczy na ukojenie nerwów w czasie świątecznego pierdolnika:
click#1 - niecodzienny sposób ułożenia lampek na domu (facet się chyba nudził). click#2&click#3 - dwie piosenki swiąteczne, obie już nieco leciwe. pierwszą pozostawiam bez komentarza, druga raczej tylko dla fanów starcrafta. click#4- flasz. i na koniec: ![]() wszystkiego najlepszego buce. -------------------- |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie film bomba, a zwłaszcza ta muzyczka
![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem czy bylo ale mnei rozwalilo przed wczoraj
http://jakby.nie.bylo.jest.bartdzo.milo.patrz.pl/ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
owiec - to już internetowy 'der klassiker'. słyszałem,że jest gdzieś na necie druga część tego, gdzie facet nawija przez parę minut ;>
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najtfisz starzy znajomi od Oops! I did it again ;P
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
he? wystarczy wpisac simpsonowie w gugl :/
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oto zabawa z najwyższej półki
![]() |
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
eja ja też tak chce! ja chce strzelać do ludzi! ;d;d;d
-------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Spędziłyśmy na tym z Gabi z godzinę XD
(zabije mnie, ale co tam XD wiecie, ze dementi jest podobny do emmy? a ja do ville valo!) Ten post był edytowany przez Cat: 30.12.2005 13:34 |
Lupek |
![]()
|
Gdyby nie to, że Emma ma na tym zdjęciu taką bladą skóre to rzeczywiście wyglądali by jak bliżniaki
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez Lupek: 30.12.2005 14:03 |
Child |
![]()
|
młehehe Christina Ricci :>
gowniana sprawa :> Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 30.12.2005 14:31 -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
To było fajne
![]() Szczególnie jak mroczny facet zaczął mówić xP |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Łooooo mowcie mi Monica Lewinsky albo Hilary Swank XDDDD
Co zdjecie to inne porownanie ;d Teraz jestem Childem vel. Christina Ricci. Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 30.12.2005 17:18 -------------------- |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
smiech prezentera jest zabójczy
![]() ![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
wolisz działać niż gadać?
zostań moherem, obroń rydzyka! http://www.cda.pl/gry-online/1/moher.php http://www.cda.pl/gry-online/filmy/mysz.php oblecha http://www.cda.pl/gry-online/filmy/kara.php smiechota http://www.cda.pl/gry-online/filmy/kotki.php a tu kwikałam bo mam prostackie poczucie humoru Ten post był edytowany przez Myśka: 30.12.2005 19:20 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No jak można?
//Edit: Samochód dla Drewnialdo idealny... Ten post był edytowany przez MisieK: 31.12.2005 15:06 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
hotlinkowanie jest be :>
Onetowcy jakich nie znacie ;P Czarny humor? :> Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 01.01.2006 13:27 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
W moherowym berecie będzie lepiej na świecie!
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- |
Child |
![]()
|
Szatan w Dżingol Bels ;P
mroook ]:-> Bracia Grimm wysiadają i bonus - opis znajomej z gada Nosze luźne portki bo w tych ciasnych mi okropnie nie do twarzy Ten post był edytowany przez Child: 04.01.2006 22:11 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 30.06.2025 18:12 |