Moje Tapety, proszę o dobre
rady...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Tapety, proszę o dobre
rady...
Bratiin |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Hammer Bay, Genosha Płeć: Kobieta ![]() |
Postanowiłam dać tutaj moją wątpliwą
twórczość, mianowicie tapety. Wszystkie zostały utworzone w programie Adobe
Photoshop. Nie daję ich tutaj, żeby się pochwalić (
![]() Tapeta NwN Inna wersja Nwn Oko Aragorn (blee) Bardzo Ambitna Tapeta Wkrótce umieszczę tu tapety postaci z X-men Evolution Pozdrawiam ![]() -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Najbardziej podoba mi się ostatnia
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Bratiin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Hammer Bay, Genosha Płeć: Kobieta ![]() |
Wkrótce okazało się szybciej niż
myślałam
![]() Kitty Pryde (Shadowcat) Jean Grey Rogue Scarlet Witch (Wanda Maximoff) W tych przypadkach wszystkie rysunki są przeze mnie przerobione. Ten post był edytowany przez Bratiin: 11.08.2004 10:21 -------------------- ...
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
BEZNADZIEJA
sorry ale ja takie tapety moge zrobić w paincie (i to nie jest zadna ironia)... nie rob nigdy tapet na bialym tle bo sa wprost BEZNADZIEJNE, i nie rob tapet z jakis mega KIJOWO zrobionych rysunkow/zdjec kijowej jakosci bo tapeta bedzie beznadziejna, i nie uzywaj tego okropnego gradienta... dla mnie totalna amatorszczyzna... -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Bratiin |
![]()
|
Ech... Zaczynam dopiero kombinować coś
z tapetami, więc tak jak wcześniej powiedziałam dałam moje
"tapety" by uzyskać informacje, co robię źle bądź co zrobić by
tapety były lepsze. Jednak gdy przeczytałam wypowiedź Avalona, odechciało mi
się robić cokolwiek i dawać na to forum. Dostałam "dobre rady",
ale w taki sposób, że chcę się zapaść pod ziemię. Myślę, że można było to
przekazać inaczej, no ale widocznie z tym czymś, co nazywam tapetami, jest
tak beznadziejnie, że szkoda oszczędzać w słowa... Ok, ale to jest to
właśnie ryzyko dawania prac do publicznej oceny ; ). I zgadzam się ze
stwierdzeniem że to totalna amatorszczyzna, bo robiła je 14-letnia
dziewczyna, która dopiero odkrywa najmroczniejsze funkcje Photoschopa, nie
zawodowy grafik komputerowy
![]() PS. Najbardziej ubodło mnie to sorry na początku ![]() Ten post był edytowany przez Bratiin: 31.08.2004 20:34 -------------------- ...
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
wiesz to w takim razie ze mna jest odwrotnie
- bo ja jak dostane ostrą krytyke to wlasnie mnie bardziej motywuje do pracy
- trzeba im pokazac ze sie myla i ze ja umiem a oni sa lamami ;D
wiec pokaz takim avalonom jak ja na co cie stac i dokop nam czyms naprawde dobrym. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
A mnie się naprawdę bardzo podobają...
![]() -------------------- |
Bratiin |
![]()
|
Avalon, tutaj widać więc znaczną różnicę w naszych charakterach
![]() I jak widać prawdopodobnie słusznie ![]() Golumek, dzięki za komplement, ale do robienia tapet (ykhm, przynajmniej na tym poziomie) nie można mieć talentu, to jedynie kwestia wprawy (no, którą muszę jeszcze zdobywać) I przepraszam, że tak późno odpisałam, ale tak jakoś wyszło ![]() -------------------- ...
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Mis ie podobala tylko jedna : "Aragorn(blee)" ;D
-------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Beletharaniel |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 14.10.2004 ![]() |
Mi szczerze mowiąc średnio się podobają te tapety. Nie powinnaś używać obrazków czy gifów marnej jakości bo to od razu widać.
Sama napisałaś, ze chcesz wiedzieć co komu się nie podoba... a przecież może się komuś w całości nie podobać. Mnie także ostra krytyka motywuje do pracy... bo nie będę się do czegoś zniechęcać przez kilka czyichś słów.. |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
ta z Aragornem jest świetna,wedlug mnie najlepsza z nich wszystkich.
-------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Lady A. |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 23.09.2004 ![]() |
Nie podobają mi się. Gustuję w innego
rodzaju tapetach i tyle.
|
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
Calkiem niezle, niektore wrecz fajne.....
Nie poddawaj sie i rob swoje.......
![]() -------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:49 |