Cienkopis
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cienkopis
Szara Elfka |
![]()
|
![]() Łuczniczka doskonała Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 12.04.2003 Skąd: Eriador ![]() |
rysowane dzisiaj o 3 w nocy przy
blasku jednej świeczki
![]() portrait of my love (była, niedoszła, teraz już platoniczna) wrzucilam to tu z nodów i w trosce o Was, byście mieli na co pobluzgać ^^ enjoy Ten post był edytowany przez Szara Elfka: 09.08.2004 15:20 -------------------- Jaka twoja cena byś brata sprzedał? Jaka twoja cena byś kupić się nie dał? Fatalny dzisiaj czas, godnych reguł zagłada. Brat sprzedaje brata, sąsiad sąsiada. Jesteś normalny, ja zapewne szalony. Jestem prawdziwy, ty dobrze ułożony. Farben Lehre - Judasz </b> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
cudowne... włosy, usta, nos, oko ;D
naprawde wspaniała praca, z duszą. i klimatem. sliczne po prostu... w ogóle
uwazam, ze takie czarno-białe prace sa bardziej klimatyczne i
intrygujące...
pozdrawiam =* keep up your amazing work! :] wrzuc kiedys cos jeszcze : ) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
niezle...
naprawde niezle rysunek ma w sobie co szczegolnego tylko te slimaczki na dole troche mi nie pasuja... cala praca taka statyczna i taka niespodzianka... =) ale ogolnie podoba mi sie Ten post był edytowany przez Mellisa: 09.08.2004 20:25 -------------------- |
Bieta |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 17 Dołączył: 15.08.2003 ![]() |
Niezle, niezle. Praca jak najbardziej
poprawna (czyt.proporcje).
Krzyzykowy sposób cieniowania. Skąd ja to znam... Ogólnie ładne. Niby nic szczególnego a jednak coś w tym jest. |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Jak to autentycznie było malowane przy
blasku świeczki to naprawdę dobre
![]() -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
ej jakby nie było, pokolorować jest cholernie trudno. a praca ładna, bardzo lubię 'styl' cienkopisowy. |
||
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ładne ładne. Nikt jak widzisz tej pracy
nie zbluzgał. Mógłbym prosić jeszcze??
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
ANASTAZJA BLACK |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
bardzo ładne
ale jak chcesz zeby ktoś zbluzgał..........HEJ? MA KTOŚ OCHOTĘ NA ZBLUZGANIE? ![]() weź nabazgrol:) coś jeszcze przy tej świecy. fajnie sie patrzy na ładne rysunki ![]() ja rysowałam rękę moją ręke i prawie nie wyrzuciłam jej za okno. najlepiej mi wychodzą kolorowe kwiatki. proste nie kombinowane. uh......... -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Kira |
![]()
|
||||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
co wcale nie zmienia faktu, że wole niekolorowane prace. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
||||
Dorcia |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 23.08.2004 ![]() |
bardzo bardzo ładny rysunek . Czarnobiałe są najlepsze
![]() -------------------- Dredy rządzą ! Jak sie macie , jak mija dzień ? co slychać ? :]
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
bardzo mi sie podoba ..congratulations... idealna twarz
![]() |
Teeta |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 31.01.2004 ![]() |
Bardzo ładnie
![]() -------------------- |
Janet |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 09.04.2003 ![]() |
Bosz.. ja też chce tak rysować... Naprawde super praca.Szczególnie włosy, ja bym nie miała cierpliwości..
-------------------- I'm servent of Lord Voldemort.
http://s5.bitefight.pl/c.php?uid=69594 |
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Podoba mi się, według mnie utalentowana jeteś.
Mimo twojej troski nie mamy ( a przynajmniej ja nie mam) na co pobluzgać. Czekam na inne twoje prace. Pozdrawiam. ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Psia Gwiazda |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 28 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
mwwwaaah ale slicne. absolutnie ;P. pozatym
ladnie pocieniowane. ja tez rysuje moze moje "dzielka" tez tu
kiedys trafia? :/
-------------------- [size=3]~~**Członek Stowarzyszenia THE FULL MOON -fanklubu R.Lupina**~~[/size
umarl... kto mi odda morze lez ![]() ![]() ![]() ![]() TOM MARVOLO RIDDLE - - I AM LORD VOLDEMORT ~~MÓJ BLOGASEK~~ |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Cudwone ^^. Bardzo mi się podoba.
Najpęikniej wyszły Ci włosy, po prostu piękne. Czekam na Twoje dalsze
prace.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:11 |