Dla Mnie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dla Mnie
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj dawno się nie produkowałem
;>
więcej będzie pod tym adresem. Zgniłą rękę Ci podaję A Ty ją pukasz puk puk Czyś Ty awangardowo oszalał? Nie ja poprostu zyję, już czternaście wiosen. I mam potrzebę sięprodukować. Bo tak łatwiej, jest co potem. Ten post był edytowany przez voldius: 09.08.2004 21:28 |
Mellisa |
![]()
|
||
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
znowu styl na Morne... zgniła ręka ciekawa... potem krecisz moim zdaniem za bardzo
nie wiem czy celowo nie uzyłes przecinka po 'nie' ale takie posuniecie byloby niekonsekwencja, bo znakow interpunkcyjnych jendak uzywasz... poza tym zet z kropką sięprodukować podejrzewam, ze celowo... takie efekty w wierszach mnie nie przekonują... sięprodukujesz, ale nie pasuje mi to do liryki natomiast ostatni wers calkiem dobry... interesujacy temat... gorzej z wykonaniem... czekam... -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ha Mellisa, aj lov ju ;> ale styl na
Mornę. hm ja dawno jej nie czytałem. ale moze. chociaż ja tak pisać lubię.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
tylko, jak mi wiadomo to styl w
architekturze
XD -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Podoba mi się.
Ta dziwność jest interesująca. Pisz bo robisz to niezle ![]() -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Anarchistka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Jak na 14 wiosen to jak najbardziej
pozytywnie
![]() Ten post był edytowany przez Anarchistka: 12.08.2004 15:53 -------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Ty chyba nie wiesz co ja innego pisałem. polecam swoje starsze utwory... |
||
Anarchistka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
z pewnością przeczytam
![]() -------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:18 |