"znany Psycholog Andrzej
S...", czyli dla odmiany nie o pedofili.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
"znany Psycholog Andrzej
S...", czyli dla odmiany nie o pedofili.
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
to nie pij i nie jaraj. To chyba aż takie
trudne nie jest.
No ale z drugiej strony, faktycznie, po 8 godzinach gadania o problemach możesz mieć już serdecznie dosyć. -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jarac, prawie wogole osatatnio... zielone
mi brzydnie powoli... za duzo tego... a nie pic? co ty... ja?!
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
tak by było najlepiej.
Heh, no i zepsuli mnie na tych wakacjach, od kiedy zaczęłam nurkować wybitnie stronię od alkohoolu. PAlkohol zwiększa ryzyko choroby dekompresyjnej, ot co. -------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Piwo jest dobre piwo piic trzeba, kto pije
piwo, pojdzie do nieba!
Alkohol oczyszcza nerki, zaladek(jakb nie patrzyl), i poprawia samopoczucie... same plusy:) -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
a ja tego nie skomentuję, bo ten post
mówi sam za siebie =/
-------------------- ![]() yeah. |
nadya |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 53 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aha.
moja mama pracowala na odwyku -------------------- "Kiedy patrze na ciebie, mowisz nie ma lekko, nie ma lekko-zalatwie to ucieczka"
|
Syriiuszka |
![]()
|
||
uhm, wejdziesz pod wodę, wytworzą ci się pęcherzyki azotu w tkankach, co spowoduje powstanie choroby dekompresyjnej, naturalnie objawów nie rozpoznasz toteż czeka cię zgon - a jeżeli rozpoznasz, to gratuluję, jedyna w polsce komora antydekompresyjna znajduje się w Gdańsku, leczenie polega na siedzeniu w niej po parę godzin dziennie, smacznego =) -------------------- ![]() yeah. |
||
MisieK |
![]()
|
Ja się nie kompie, juz mi sie znudzilo:P co
najwyzej plywam na lodzi, ale jeszcze mi sie nie zdazylo jej zatopic:)
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Syriiuszka |
![]()
|
toteż sobie pij, ja ze względu na
nurkowanie nie mogę i nie chcę.
-------------------- ![]() yeah. |
MisieK |
![]()
|
No wiec dobrze:).... ale to mialo byc o
dziennikarzach a nie o moim nalogu...
dr_a_kula |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 01.08.2004 Skąd: Polska ![]() |
z tego co wiem to niepodawanie pełnego nazwiska nie ma nic wspólnego z etyką dziennikarską czy ochroną dancyh osobowych. chodzi o domniemanie niewinności. Do momentu wyroku każdy jest niewinny ( a ipo wyroku sąd może nie zezwolić na publikację nazwiska i wizerunku). No i zdarzają się różne kwiatki. No bo sprawa ( ochrona) dotyczy samego winowajcy a nie jego rodziny czy firmy. I dowiadujemy się że jadąc po pijanemu Sławomir W, syn byłęgo prezydenta Lecha Wałęsy ..... itd -------------------- Lepiej jeść biały chleb nad Morzem Czarnym
niz czarny chlen nam Morzem Białym |
||
dr_a_kula |
![]()
|
||
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 01.08.2004 Skąd: Polska ![]() |
nie tylko twoja -------------------- Lepiej jeść biały chleb nad Morzem Czarnym
niz czarny chlen nam Morzem Białym |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:52 |