Amator Czy Profesjonalista [teatr], co wolicie???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Amator Czy Profesjonalista [teatr], co wolicie???
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ok, Pequ, już wiem o co Ci chodziło - bo
lekko mnie wnerwił Twój pierwszy post, ale teraz wiem co masz na myśli - mea
culpa.
Dla mnie też najważniejsza w teatrze jest pasja - a to znaczy także "kochać" postać, którą się kreuje, zaangażować się w to co się robi. A to może zrobić zarówno amator (amo - kocham :-) ) jak i profesjonalista. A szkoła aktorska często wtłacza w człowieka rutynę - którą wykorzystuje się w zastępstwie. Ale moim zdaniem jednak wygrywa ten kto ma i technikę ze szkoły i prawdziwą pasję w sobie. Pamiętaj, ze mała część studentów szkół aktorskich zastanie aktorami z prawdziwego zdarzenia. Część najwyżej pozostanie chałturnikami (jakkolwiek się to pisze) Przy okazji: gdzie obserwowałeś/aś fuksówkę? W której szkole? -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Vigga jak dobrze pamietam jestes z
gimn 2 a kolesiowa trudniaca sie w waszek szkole (bo macie LO mit gimn) ze
swoim teatrem 'nieskromni' podbila serca jury. Nawet 'Ulica
Sarkh' (nie wiem czy dobrze napisalem =\) ktora byla grana na kacu
:] Co nie zmiania faktu ze my czili 'ONI' tez dostalismy nagrode
^____________________^ <-
wielorybek no tak dobrze pamiętasz (: i rzeczywiście słyszałam o tym, że mamy świetnych aktorów, którzy odnoszą wszędzie sukcesy, niestety osobiście nie miałam jeszcze sposobności obejrzeć ich na scenie... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE no
tak dobrze pamiętasz (: i rzeczywiście słyszałam o tym, że mamy świetnych
aktorów, którzy odnoszą wszędzie sukcesy, niestety osobiście nie miałam
jeszcze sposobności obejrzeć ich na
scenie... Tamto wszedzie to troche przesadzeni no ale trzeba przyznac ze sa dobrzy. ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
od najbizszego teatru dzieli mnie jakieś 120
km (olsztyn)
jak byłam mała uwielbiałam chodzić do teatru lalek, w moim wypadku to była "pleciuga" w szczecinie a teraz nie mam wielu okazji żeby popatrzeć na profesjonalistów, a bynajmnie to lubie amatorzy? znam to podwórko od kuchni... męczyłam się i brzydko mówiąc odwalałam prowizorke, ale to też trza umieć robić ![]() -------------------- m
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 16.12.2004
21:59) QUOTE no
tak dobrze pamiętasz (: i rzeczywiście słyszałam o tym, że mamy świetnych
aktorów, którzy odnoszą wszędzie sukcesy, niestety osobiście nie miałam
jeszcze sposobności obejrzeć ich na
scenie... Tamto wszedzie to troche przesadzeni no ale trzeba przyznac ze sa dobrzy. ![]() no wszędzie, wszędzie... XP w końcu to dwójka to wiadomo, że wszędzie wygrywa i w ogóle jest fajna [?!] =) -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 03:33 |