Ja, Produkt Pewnej Miłości...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ja, Produkt Pewnej Miłości...
Anarchistka |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 11.08.2004 ![]() |
Ja, produkt pewnej
miłości...
Czasem lepiej nie być lepiej śnić być „kimś” we własnym śnie chyba lepiej być przedmiotem ... one też mają dusze Wiesz, tak bardzo chciałabym mieć odwagę by płakać przestać czuć inaczej niż ty Litość... Nad własnym ciałem Nie nienawidząc przyjaciół rozumiejąc wrogów Odbijam się od dna Trzymam serce w pudełku Kradnąc słowa z piosenek żywiąc się nimi „Anarchia wyzwoleniem” w to wierzę. -------------------- ... bo czasami słowa to zbyt wiele
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
NIE...no jakoś mi sie nie podoba moshe nie mam nastroju nie wiem czy to błąd ale "nie nienawidząc przyjaciół" czyli lubiąc ich...
![]() |
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
I faktycznie ten wiersz przypomina mi piosenkę. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Mi się nie niepodoba.
Mogłby być lepszy. Ale nie jest klapą. Dla mnie ma sens. I tytuł mi sie spodobał. Dwie ostatnie linijki nie pasuja. Podwójne przeczenie przy przyjaciołach też nie pasuje. Gdybt było "nienawidzac przyjaciół" było by sensowniej. A poza tym "Trzymam serce w pudełku" i "Kradnąc słowa piosenek" mi sie chyba najbardziej sposobało =) -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
nie moge sie powstrzymac przed pytaniem- Elfi? o_O
a zeby nie bylo nie na temat... ja jestem pusta itd., wiec zazwyczaj wiesz jest dla mnie albo dobry albo zly. moze miec nawet mnostwo bledow i byc prawie bez ladu i skladu, ale musi mnie cos w nim przyciagac. a tutaj nic mnie nie przyciaga. wiec wg. mnie jest zly. no, ale pewnie to i swieta prawda, ze kazdy kiedys zaczynal i kazdy kiedys pisal nieprzyciagajace banaly. i nastepnym razem bedzie lepiej. chyba. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
a niektorzy pisza je przez caly okres swojej tworczosci, nieee?.. ;d [patrz: vampi]
ale to do postu Potti, a nie do wiersza.. bo on tak calkiem bez sensu nie jest costam w nim jest.. i rozumiem, moze slowa czasem nie najszczesliwiej dobrane, sa za to jakies uczucia.. tqkie jak u wszystkich, a jednak tylko twoje i wydaje sie to najwazniejsze na swiecie..ja wiem co to znaczy.. sama ciagle tak robie.. kurcze pieprze bez sensu.;p i mi tez sie tytul spodobal. dawno tu nie bylam i wciskajac poezja, czekalam wiadomosci od "dawnych bywalcow" tego forum, byli raczej tylko 'nowi'..wybralam Twoj wiersz - bo tytul. hm.. rozwijasz sie chyba to widac i dobrze -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
zazwyczaj jestem zwolenniczką wierszy bezrymowych. ale teraz zrobię chyba wyjątek. nie podoba mi się i to wcale...
-------------------- |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Niezbyt mi się podoba. Taki jakiś suchy...? Sztuczny...? Nie wiem..., ale nie jest to poezja z górnej półki.
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:43 |