Złoczyńca
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Złoczyńca
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Trzasnąłem drzwiami Tobie w twarz,
Odejdź, złudzenia pchasz. I znowu mnie położyłeś I wstać nie mogę. Bo przypomniałeś najgorszy związek W życiu wczorajszym Niespełnione miłości, do pocałunku nie doszło Przewijać się będzie przez zagubioną głowę Sponiewieraj mnie Kiedyś tak jak teraz Ja chcę jeszcze raz |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jak zwykle czuje się ten twój dynamizm. Pełna ekspresja i oryginalność. I wcale nie na Mornę.
(Lans,lans) |
loonatyk |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: z manhattanu ![]() |
Lubię tego rodzaju wiersze. Ten kojarzy mi się z piosenką Knife Part, zespołu Deftones. Cat to dobrze ujeła- ma ekspresje.
-------------------- yesterday i woke up sucking a lemon
|
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
(w słuchawkach nic co by
pasowało)
No,no,no... Voldius ślicznie trafiłeś - w samo sedno. Głębiej niż by można. Ech... -------------------- wybawca much.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Cóż za energia, jak to ktoś już słusznie
zauważył.
Cóż. Pierwszym wersem mnie podbiłeś. Jest rewelacyjny. W reszcie trochę chaosu, ale pierwszy to zupełnie wynagradza. Podsumowując: I want more! Więc pisz, pisz ;-) -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Znowu cos w tym jest.
Pisane na juz wiele razy 'przerabiany' temat. Ale jak Ty cos piszesz to jest to inne od wszystkiego. Taki talent z Ciebie ![]() Gratuluje. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
według mnie jest dobry tylk taki jakby napisany w biegu nie wiem czy te małe niedopracowania to przypadki, czy cel zamierzony...ogólnie nawet mi siem podoba
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 22:31 |