W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A znasz cala historie WoWa? :p
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie. Jeśli zechciałabyś kiedyś usiąść przy stole, wyciągnąć kostki i na jej bazie zrobić jakąś monumentalną kampanię pewnie bym się dowiedział.
A tak nie mogę. Nie zaistaluję tego, bo zaniedbam dom, rodzinę i dzieci. Bo pewnie jest zajebiste. Pądrecznik rządzi. Odtąd to moja ulubiona literówka. Ten post był edytowany przez Katon: 08.08.2007 12:29 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
QUOTE Mnie zaimpregnowały 'książkowe' rolpleje. Zawsze chciałem w takie grać. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Nie. Jeśli zechciałabyś kiedyś usiąść przy stole, wyciągnąć kostki i na jej bazie zrobić jakąś monumentalną kampanię pewnie bym się dowiedział. sporo ludzi także tak gra w WoWa ;] ![]() Ten post był edytowany przez MisieK: 08.08.2007 12:39 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Możemy polecieć. Ale nie wydaje mi się, żeby ten świat dorównywał choćby i oklepanemu Staremu Światowi z Warha, nie mówiąc już o takich perełkach jak monastyrowe Dominium. Ale zagrałbym chętnie gdyby mi to ktoś poprowadził, bo odpoczynek od prowadzenia jest mi niezbędny,
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie trawię podrecznik do Monastyru. Zajebioza ;CCCC
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiem pod jakim wzgledem ma dorownywac, ale jedno jest pewne - ogromne uniwersum
Bravo pomoz - pal mi sie znudzil. rogalem gra juz kumpel. magiem całkiem przyjemnie. moze powrot do pierwszej postaci - krowi druid? Ten post był edytowany przez Child: 08.08.2007 13:39 -------------------- |
manisha |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: tam, gdzie nie sięga wzrok. Płeć: Kobieta ![]() |
kalambury na kurnik.pl ale to tylko od święta.
-------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
O tak. Gry logiczne na kurniku akurat lubie. W szachy czasem pogram, ale tez od swieta - za duzo porazek odnosze, a łatwo wpadam w depresje, więc musze się ograniczać.
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
manisha |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 11 Dołączył: 06.08.2007 Skąd: tam, gdzie nie sięga wzrok. Płeć: Kobieta ![]() |
pamietam, w tamte wakacje grałam na kurniku nałogowo, a teraz to od czerwca tam nie byłam. już nawet hasła nie pamiętam xD
-------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Ja tez nie pamietam. Za kazdym razem kiedy wchodze musze prosic o przypomnienie. ;P Ale moje hasla zawsze brzmią mniej wiecej tak : ahjsadhkausdh
![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
manisha |
![]()
|
no to się nie dziwię, że ich nie pamiętasz
![]() -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
Kiedys ktos mi sie wlamal na maila i od tego czasu jestem bardziej ostrozna, tak wiec raczej kazde moje hasło jest inne, chociaż zdaża się, żeby były takie same lub podobne.
-------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Child @ 08.08.2007 10:51) QUOTE O WoW napomknęłam dziś po tym co Misiek napisał. Reakcja była następująca (postaram się wiernie oddać cytat): "Ja się chyba przejdę na to twoje forum i sobie z nimi pogadam, żeby mi matki nie buntowali"... widać, że młody woli sza... prodkucje mniej rozwinięte, o słabszym zapleczu i wsparciu producenta, wydawcy, fanów, o rozwoju papieru toaletowego... ale za darmo.A taki World Of Warcraft - piec dych na miesiac abonamentu [tech support 24/7]. Niby to zle - ale jak sie chlopak oszczedzac nauczy ;C Btw - kwiat forum gra w WoW'a - Eva, Ahmed, Quizer, Misio, ja [ten ostatni to co najwyzej kłącze, ale w kwiata budowe jako takiego wchodzi ;p] No daj spokój, toż on Naruto jeszcze ogląda, czego Ty wymagasz ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Erm.. moj 23 letni chlop oglada naruto - to o niczym nie swiadczy xD Zapytaj syna czy najbardziej lubi Kakashiego - jesli tak to moze by sie dogadali :P
-------------------- |
manisha |
![]()
|
QUOTE(abstrakcja @ 08.08.2007 20:30) Kiedys ktos mi sie wlamal na maila i od tego czasu jestem bardziej ostrozna, tak wiec raczej kazde moje hasło jest inne, chociaż zdaża się, żeby były takie same lub podobne. ja na szczęscie jeszcze nie miałam takiego przypadku. jedynie hasło na GG zmieniam często, bo mam wrażenie, ze moja siostra go wyczai. ![]() a to jak nie mozesz ich zapamietac, to je zapisuj jakims znanym tylko tobie kodem. ja tak dawniej robiłam. -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 08.08.2007 22:07) Ale mangę czy anime? Bo jak anime to zaiste wtopa ![]() ![]() -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
QUOTE(manisha @ 08.08.2007 21:13) QUOTE(abstrakcja @ 08.08.2007 20:30) Kiedys ktos mi sie wlamal na maila i od tego czasu jestem bardziej ostrozna, tak wiec raczej kazde moje hasło jest inne, chociaż zdaża się, żeby były takie same lub podobne. ja na szczęscie jeszcze nie miałam takiego przypadku. jedynie hasło na GG zmieniam często, bo mam wrażenie, ze moja siostra go wyczai. ![]() a to jak nie mozesz ich zapamietac, to je zapisuj jakims znanym tylko tobie kodem. ja tak dawniej robiłam. Ja je zapisuje na kartkach. ;P Ktore potem rzecz jasna gubie. ;P Na gg to mam akurat jedno , stałe hasło, nawet sensowne w brzmieniu i istnieniu , ale zupełnie z niczym nie powiązane, dlatego mniemam, ze jestem bezpieczna. ;P -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
manisha |
![]()
|
uważaj, bo zło kryje się w ciemnościach
![]() ![]() -------------------- |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ten, tego. PMy chyba umiecie obsługiwać?
Moja ciocia wciągnęła się w małe, flashowe gierki typu Tower Defence. Kiepsko. ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
Nie mam ZADNEJ gry na nowym fonie. Kurka wodna motyla noga. Nie wiecie skad mozna sciagnac gry na komorke? xP Tylko wiecie. Nieodplatnie.
-------------------- |
Child |
![]()
|
kabelek + warez required ;p
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
znowu przełożyli premierę 'crysis'... chociaż z drugiej strony jak patrzę na wymagania to nie wiem czy w tej dekadzie będzie mi dane w to pograć.
z sieciówek twardo kwaka uskuteczniam i tak mi pewnie zostanie do spokojnej starości. graliście kiedyś w Myst'a? -------------------- |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
W temacie Naruto (muszę szybko pisać, bo zapomnę
![]() ![]() Ten post był edytowany przez owczarnia: 09.08.2007 03:29 -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 02:56 |