W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Nałogowo pogrywam w mahjonga na kurniku.
![]() -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Co zacz? Bo nazwę ma fajną.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
mahjongg jest zajebisty, ale wole tego na wp
![]() katon: tutaj. zbierasz klocki do pary. Ten post był edytowany przez em: 24.07.2008 13:14 -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
A vista ma mahjonga w standardzie
![]() -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
i to jej jedyny plus
![]() -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
abstrakcja |
![]()
|
![]() Reborned. Siódma z O6. Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 801 Dołączył: 27.07.2007 Skąd: Wszędzie Płeć: Kobieta ![]() |
Nie, ten z wp [właśnie sobie sprawdziłam] wymięka przy kurnikowym! Ble!:P
Kurnikowy lepszy. ![]() ... Wkurza mnie tylko to, że gram w to czasem godzinami, a wciąż nie potrafię zejść poniżej 2 minut. ;| -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
na kurniku jest chyba tylko jedna plansza, nie? znaczy, chodzi o to, zeby jak najszybciej przejsc jedna plansze?
na wp chodzi o to, zeby przejsc jak najwiecej plansz pod rzad, zdobywajac jak najwiecej punktow za zbieranie klockow w odpowiedniej kolejnosci :) -------------------- |
abstrakcja |
![]()
|
No właśnie. A to bez sensu, bo można cały dzień nad tym ślęczeć dla tych punktów.
![]() Tak, na kurniku jest jedna plansza i gra się ją na czas. Potem się pobija rekordy, poprawia spostrzegawczość, doprowadza do bólu oczu, a czasem nawet do zdenerwowania. I oderwać się od tego pieroństwa nie można. Ale jest fajnie. ^^ -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
w mahjonga kilka lat (kurnikowego) grałam zapamiętale. z tego co pamiętam to dostawałam szału żeby zejść poniżej minuty, co do tej pory mi sie nie udalo.
|
abstrakcja |
![]()
|
A poniżej dwóch zeszłaś?!
![]() Wow. -------------------- Jedyną stałością jest zmiana.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no tak wyszło.
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
W Mahjonga grywałem swego czasu często na komputerze, w jakąś wersję freeware. Ale nie na czas, tylko dla relaksu :]
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
WoW:
3/5 s1, 2/5 t5, i 3/8 t6! Ten post był edytowany przez managarm: 24.07.2008 23:57 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
poka poka armory ;ppp
pora sie za s2 rozejrzec... -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
zacząłem grać w 2moons. niczego rewelacyjnego po tym mmorpegu się spodziewać nie należy, acz przyznam, że graficznie to jest tak cukierkowato, kolorowo i w ogóle, i w sumie wygląda to całkiem ładnie;> a tak to nudne questy, w zasadzie bliżej tu do muonline, czyli expienie, expienie i tylko expienie w przewach między expieniem.
-------------------- |
Beja |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 19.06.2003 Skąd: Bełchatów Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też gram w mahjonga na kurniku, ale mnie nie udało się zejść poniżej 4 minut...
![]() Szkoda, że do tej gry nie ma jakiegoś rankingu np. najlepszych graczy, tak dla orientacji. -------------------- The wind is loud, the wind is blowing,
The waves are big, the waves are growing. What's that? What's that? A dog is crying, It's in the sea, a dog is crying. His or hers or yours or mine? A dog is crying, a dog is crying. |
Zwodnik |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 341 Dołączył: 05.04.2003 ![]() |
Dobra, macie na sumieniu 3h z mojego cennego czasu. 2 minuty ? Grrrr (poszedł pogrążać się dalej, ignorując wschodzące słońce...)
-------------------- AMOR PATRIAE NOSTRA LEX...
|
managarm |
![]()
|
![]() Chce ciastko! Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 432 Dołączył: 27.03.2008 Skąd: teraz to juz tylko Poznań :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Będąc na odwyku od WoWa uzależniłem sie od Urban Terrora
-------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Ach, Urban Terror... Jako dzieciak chodziłem z kolegami na noc do kafejki internetowej i przez pięć godzin się tylko w to grało. Ależ było fajnie
![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
No, hehe, ja sie budze, rozgladam, a Michu od rana napierdziela w Urbana!
![]() -------------------- |
managarm |
![]()
|
Bo przeca nie bede Cie budzil, wiec wolalem gre wlaczyc xD
Ten post był edytowany przez managarm: 08.08.2008 14:58 -------------------- Sons of Anarchy: President.
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Będąc na odwyku od WoWa There is no IRL, there is AFK -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
quake live!
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
jak bardzo prywatne serwery wow'a są hm skrócone, pocięte etc. w porównaniu do oryginału?
Ten post był edytowany przez GrimmY: 29.08.2008 13:38 -------------------- |
Child |
![]()
|
tak, że ojapier...
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 00:36 |