W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Dolohov |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 08.07.2005 Skąd: Oberschlesien Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja gram w Neverwinter nights, Diablo II, Morrowind, MMORPG - Risk Your Life (RYL), GTA :SA, Baldurs gate, Icewind Dale, i w jakieś minigierki na miniclipie.
-------------------- VIDE CUI FIDE
![]() ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
ale i tak zawsze najbardziej lubiłam Baldura..
A grał ktoś w TimWina?? Świetne. I jakież inteligentne.. ![]() -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
szachy.
|
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
bridge.
arkadia.rpg.pl -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lineage2.com
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pf, mężczyźni i gry. opracowują strategie, zdobywają doświadczenie, zabiają, sratatata.
a jak się powie "gra wstępna" to udają, że nie wiedzą o co chodzi XD |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Cat a fajnie się w to gra? znaczy dużo expa można zdobyć?!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i ino broni dużo czy cały czas ta sama?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jasne - i w statsach masz skilla boski żigolo [+5 o charyzmy], jezeli zaliczysz ;p
-------------------- |
MisieK |
![]()
|
child ale to powinno być uzależnione od skali trudności. ;p
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak wracajac do tematu pogrywam ostatnio (znowu, wracam do tego jak do fallouta [hm wlasciwie to ta gra czerpie z fallouta w pewnym sensie;]) w crimsonland. gra prze-ch*j.
-------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Na moje oko wystarczy sam miecz.
|
dementorek |
![]()
|
ale potem takze kolyska.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Jak się łyka gumijagody, to kołyski nie trzeba ;p
|
dementorek |
![]()
|
trza trafic na osobe co lyka.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
<kaszle>
|
dementorek |
![]()
|
ok, dopiero teraz w pelni zrozumialem co napisalem. to bylo nieswiadomie.
w ogole pomijam fakt co gumijagody robia z ukladem hormonalnym. Ale.. to juz (dzieki Matce Naturze) nie moja sprawa. -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
play more reality.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
reality bites
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
HAHAHAHAHAHAHHAH ;D
|
Sayaka |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 194 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Poznań Płeć: Kobieta ![]() |
Przez tabletki robi sie grubą.
Poza tym tabletki powodują niepłodność i rozwalają cykl miesiaczkowy. Napewno so lepsze sposoby;o BTW ja gram w Go. akademia.go.art.pl go.art.pl |
kondzioff |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 09.05.2005 ![]() |
Wolfenstein - Enemy Territory - jedna z najlepszych gier
![]() No i czekam aż uciułam sobie na Guild Wars- moze wtedy zmienie zdanie ![]() |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kazda wolna chwile przeznaczona na kompa albo jestem na forum, albo laze po internecie albo... pisze do gazetki szkolnej
![]() |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja gram tylko w RPG i strategie, związane z tematyką fantasy, np.: Morrowind, Neverwintr Nights,Sacred, Diablo II LoD... Baldur's Gate,Icewind Dale II, Planescape: Torment, a Gothic I i II uważam za najlepszą
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 03:31 |