W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Marionetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 03.04.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Muhahaha, teraz często gram w HP i WA. XD
Kupiłabym sobie HP i CO gdyby mój komputer spełniał wymagania sprzętowe. ![]() -------------------- "... no body is perfect... "
LSM 2003 III Gniew (Animus) ZSP 2004 (Czerwoni) LSM 2004 III Gniew (Consilium) LSM 2005 II Gniew (Animus <winner! :D>) ZSP 2006 scenka z naszej prezentacji mitologicznej, ten w różowym (hera) to Guziczek xD |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
gotik dwa, hirłosy trzy i simy (no co?).
kilka lat temu grałam w taką wspaniałą grę gdzie chodziło się królikiem i zbierało marchewki, bo to było wtedy najmodniejsze. jak to się nazywało? -------------------- .
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jazz jackrabbit? ;P
kolejna zmiana serva - ostatnio wiekszosc funservow zalicza pady ;[ -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
arkadia.rpg.pl
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak zobaczyłem że dementi się odezwał w tym temacie to wiedziałem co powie
![]() -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
to sie nazywa wiernosc
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE to sie nazywa wiernosc ![]() o. jakaś odmiana;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Bujdka;) |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 05.02.2006 Skąd: z niewygodnego krzesła Płeć: Kobieta ![]() |
1. Syberia 1 i 2
![]() 2. Mario forever:) 3. Heroes III 4. simsy wszystkie jakie podejda pod reke ale najbardziej lubie randka 5. mahjiong 6. jigsaw puzzle 7. na necie to wiekszosc na www.bigfishgames.com 8. Kapitam Pazur:D 9. jazz jackrabbit 2:) i to by bylo na tyle:D najbardziej polecam bigfisza ![]() -------------------- sialala;)
|
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Mnie ostatnio wzielo na komputerowe sudoku ;d. Opetanie, moge to ciagle rozwiazywac ;d.
Jeszcze, jak ktos tam wyzej, mahjong mnie opetal. Odstresowuje mnie to ;d. Na kurniku jest fajne to ciagle w nie szpilam. Przeszlam w koncu Tomb Raidera V i teraz poluje na IV, moze mi ktos pozyczy ;d. Lara jest najlepsza, nie ma co ;d. A czasem sobie w Icy Tower gram <lol>. Stare, ale jeszcze dobre ^^. -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
Namiętnie w Ja, WOW'a i Baldurs Gate
![]() ![]() Kara -------------------- Luke I'm your father!!!
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 03.02.2006 12:48) W życiu nigdy. Poczytaj sobie o Project Offset, albo filmiki ściągnij. Żadna konsola tego nie pociągnie w takim stopniu jak PC ![]() mnie chodziło o aspekt miodności gry, graficznie nie ma co porównywać;d a ten project offset, którym zarzuciłeś to nie powiem... szykuje się coś grubego. wrażenie zrobił na mnie filmik z losowo generowaną hordą goblinków czy jakiś tam innych stworków (no w każdym razie wiadomo już ,że gra ma tak wyglądać, a nie 'chcielibyśmy żeby tak wyglądały' [patrz trailer killzone2 na zeszłorocznym ects'ie]). -------------------- |
Rayana |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 21 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: Tam, gdzie umiem czarować... ![]() |
Moja siorka pewnie mi wypozyczy Simy od jakies kolezanki. Nie wiem jak to bedzie. Wogole to prawie wcale nie gram, bo dluzej siedze przy internecie, albo w jakas gierke w necie pogram. Mam tam pare ulubionych, ale moze pomyslicie, ze jestem jakas dziwna i wogole. Moge powiedziec, jakie gatunki lubie.
1.: przygodowe 2.: strategiczne 3.: fantastyczne Ehhh.... chcialabym pograc w Czare, ale nie wiem, czy mi wejdzie na kompa(stary grat z grafika 3D). Ehhhh...... ciezkie jest zycie.... -------------------- Jeśli jest kimś wyjątkowym? Może nim nie być... To tylko chłopak, który uczy się w niezwykłej szkole... Tak... Harry Potter jest przed wami...
To nowy cytat o moim ulubionym bohaterze... ![]() Ten button nigdzie nie prowadzi... Ale prowadzi do świata magii... |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
a ja kiedyś grałam i pozostanę przy tym: Baldurs Gate.
A poza tym Neverhood był świetny. I grał ktoś kiedyś w Heart of Darkness? Heh, stara gierka ale uśmiałam się strasznie xD -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Daga @ 11.02.2006 15:08) a ja kiedyś grałam i pozostanę przy tym: Baldurs Gate. A poza tym Neverhood był świetny. I grał ktoś kiedyś w Heart of Darkness? Heh, stara gierka ale uśmiałam się strasznie xD grałem. mogła to być jedna z najlepszych platformówek w historii (i... chyba taką jest, a zdecydowanie jest przedostatnią z wielkich [potem był już chyba tylko abe's odyssey]. takich gier już dzisiaj nie robią ) gdyby nie opóźnienie z jakim wyszła ona na świat. pierwsze zapowiedzi słyszałem na kilka lat przed wypuszczeniem gry (a był to rok 98) a kiedy doszło co do czego, ludzie otrzymali dobrą grę w razącej oprawie (pikseloza rlz). i to był główny 'odstraszacz', a szkoda, bo gra jest naprawdę przednia, choć czasami irytująca, (nie raz zdawało mi się, że niektórych lokacji po prostu się nie da przejśc) z kapitalną dozą humoru (wstawki filmowe - majstersztyk). -------------------- |
Savvage |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: TBG Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja najczęsciej gram w NFS MW. Często W heroes 3 a i nie miałem jeszcze okazji zagrac w HP ale podobno jest fajne i to jest cos jak WP
-------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta i z prawie-niemożliwym-do-pokonania-wkurzającym-jak-cholera-ostatnim-bossem-którego-jednak-warto-było-przejść-żeby-zobaczyć-outro...
Neverhood to jest majstersztyk i imho najlepsza przygodówka na świecie. Główna postać przez całą grę wypowiada tylko jedno słowo, a pomimo to pokochałem go po dwudziestu minutach grania. -------------------- |
saya |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 24 Dołączył: 12.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
C&C Red Alert2, Heroes 3 , Age fo Empires, GTA Vice City... - Return to Castle Wolfenstein () 2) NFS uderground, Tibia^^
-------------------- just wait for me, a'right?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Matoos gra w 'streferpg' i Harry'ego POttera!
|
matoos |
![]()
|
Pudło. Nie gram w hp z zasady
![]() -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
A ja lubię w hp grać. Ostatnio przepraszam się z BG I a potem też i II, którą porzuciłam na czas pewnien przez KOTORy oba. Ale czasu niewiele na granie, więc pewnie troszkę czasu mi zejdzie.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
World Of Warcraft [76 lvl warrior. Do osiagniecia 255 nie mam zamiaru zmieniac obiektu uczuc ;]]
-------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE A ja lubię w hp grać. Ostatnio przepraszam się z BG I a potem też i II, którą porzuciłam na czas pewnien przez KOTORy oba. Ale czasu niewiele na granie, więc pewnie troszkę czasu mi zejdzie. Idealnie odzwierciedlasz moje pasje komputerowe (no może oporócz tego HP). Ale po prostu BG II to gierka wszechczasów, która chyba nigdy mi się nie znudzi (silnik infinity rockzz!!!). Świat Dungeons&Dragons to moja pasja ;] No i oczywiście oba KoToR-y są świetne (cud, miód i orzeszki), dwie najlepsze imho gry RPG ostatnich lat. Liczę że producenci stworzą może jeszcze III część, bo pierwsze dwie to była po prostu pierwszorzędna rewelacja. Jako wielki [tru] fan SW nie mogłem sobie tego odpuścić. Naprawdę warto... Ten post był edytowany przez Ahmed: 17.02.2006 01:41 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja, na kompie jak już gram to w same przygodówki, bo tylko taki rodzaj gier uznaje za całkowicie kobiecy i fajny. Nie mówię, że kobieta nie może grać w RPG, wojenne, strategiczne i inne strzelani, ale taki rodzaj, czyli przygodówki najbardziej mi odzwierciedlają kobiety^^. No, więc (nie powinnam tak zaczynać, ale już się stało) Syberia, Syberia2, Broken Sword, Day of the Tentacle, Gabriel Knight, Monkey Island czy też Grim Fandango, Zegarmistrz, Odyseja i to wszystko na teraz chyba.
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Dzięki, czuję się niekobieca, w przygodówki gram raz na ruski rok.
QUOTE Ale po prostu BG II to gierka wszechczasów, która chyba nigdy mi się nie znudzi (silnik infinity rockzz!!!). Świat Dungeons&Dragons to moja pasja ;] No i oczywiście oba KoToR-y są świetne (cud, miód i orzeszki), dwie najlepsze imho gry RPG ostatnich lat. Liczę że producenci stworzą może jeszcze III część, bo pierwsze dwie to była po prostu pierwszorzędna rewelacja. Ach, ja uwielbiam te gry! Podobno KoTORa III mają robić, brat mi coś tak przebąkiwał. Pograłabym sobie jeszcze w Jedi Academy, ale nie mam narazie dostępu do tej gry :/ A słyszałam, że dobra. -------------------- |
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
QUOTE(Sihaja @ 17.02.2006 11:25) Wybacz, ale wyjaśniłam, że to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, więc nie masz, za co dziękować, bo to w żaden sposób cię nie obraża. Zresztą zaznaczyłam, że kobiety grające w RPG, strzelanki czy innego typu gry wcale nie muszą być niekobiece. Jeżeli to lubią i dobrze się z tym czują to przecież jest najważniejsze. Nie rozumiem, po co to nawet zacytowałaś. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 08:07 |