W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Tofik @ 17.02.2006 07:57) No, więc (nie powinnam tak zaczynać, ale już się stało) Syberia, Syberia2, Broken Sword, Day of the Tentacle, Gabriel Knight, Monkey Island czy też Grim Fandango, Zegarmistrz, Odyseja i to wszystko na teraz chyba. kochana zagraj sobie w Discworld 1 oraz 2 oraz Toonstruck, najlepsze przygodówki starej daty moim zdaniem, a z tych nowszych to chyba wszystkie części myst'a, tu już trzeba się trochę wysilić nad zagadkami, ale warto. QUOTE(Sihaja) Podobno KoTORa III mają robić, brat mi coś tak przebąkiwał. Pograłabym sobie jeszcze w Jedi Academy, ale nie mam narazie dostępu do tej gry :/ A słyszałam, że dobra. niedawno grałem ;d kilka rzeczy bardzo mi się spodobało, m.in. możliwość trzech róznych stylów walki mieczami - odpowiednio klasycznie jednym mieczem, dwoma tudziez lanca a'la darth maul ^^ poza tym niezła historyjka w trybie single, tworzenie własnej postaci, większa możliwość decydowania o rozwoju mocy (tego mi brakowało w jedi knight, wszystko dostawało się na talerzu). obecnie próbóję testować tryb muliti, ale pingi mi zdecydowanie nie dopisują więc powstrzymam się od komentarza. -------------------- |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie, w Toonstrucka jeszcze nie grałem. I Discworld 1 mi się wieszał po 10 minutach grania więc też nie.
Ale 2 przeszedłem i, jak mawia mój brat, jest zajebista. -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Tofik @ 17.02.2006 14:57) Wybacz, ale wyjaśniłam, że to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, więc nie masz, za co dziękować, bo to w żaden sposób cię nie obraża. Zresztą zaznaczyłam, że kobiety grające w RPG, strzelanki czy innego typu gry wcale nie muszą być niekobiece. Jeżeli to lubią i dobrze się z tym czują to przecież jest najważniejsze. Nie rozumiem, po co to nawet zacytowałaś. Oj, spokojnie, przecież zażartowałam sobie tylko, nie ma się co obruszać. -------------------- |
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 18.02.2006 02:07) kochana zagraj sobie w Discworld 1 oraz 2 oraz Toonstruck, najlepsze przygodówki starej daty moim zdaniem, a z tych nowszych to chyba wszystkie części myst'a, tu już trzeba się trochę wysilić nad zagadkami, ale warto. No właśnie staram się wyszukać jakieś fajne przygodówki starej daty, ale jak narazie nie trafiłam na nic, co mnie by zainteresowało głębiej. Dzięki za tytuł muszę sprawdzić^^. -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Post Mortem i Still Life - wypruwaja flaki i wyzymaja mozg. wspominał ktos o nich?
-------------------- |
Tofik |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 14.02.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
QUOTE(Child @ 18.02.2006 13:41) O w Post Mortem grałam niedawno nawet obiła mi się gdzieś o oczy kontynuacja, musze ją zdobyć za wszelką cenę. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
w Post grałem, ale nie skończyłem, a szkoda, bo niesamowity nastroj, musze dorwac jeszcze raz.
|
Variatka |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 19.02.2006 ![]() |
Ja też lubię przygodówki mam trochę w swojej kolekcji. Szkoda, że zabronili handlowania płytami w jedynym miejscu, które zaopatrywało mnie w gierki. Teraz trzeba będzie ściągać z netu, co nie widzi mi się.
-------------------- Dobrze robię.. dobrze robię tobie!! YOł
![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no jest też taka straszna możliwość, w ogółe nie do pomyślenia - kupić w sklepie oryginał!
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE Ja też lubię przygodówki mam trochę w swojej kolekcji. Szkoda, że zabronili handlowania płytami w jedynym miejscu, które zaopatrywało mnie w gierki. Teraz trzeba będzie ściągać z netu, co nie widzi mi się. no stara, przygodówki chyba nie są jakieś specjalnie drogie. ja kupuję zazwyczaj za 19.90 jakieś i jestem zadowolona. |
Savvage |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 10.02.2006 Skąd: TBG Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy wy gracie tylko w przygodóki? BO narazie jedna fajna to byla Discworld ale juz mi sie znudzila. słsyzałem ze heros jest tu popularny
![]() -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
my też grać w przygodóki!
szczegulnie w quake |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
qóake Cat, naucz sie pisac.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o kórwa, żeczywiście
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ostatnia gra jaką przeszedłem to Baldur's Gejt 2. Ostatnia w jaką grałem to KOTOR. Pierwsza część, rzecz jasna. Nie nadążam za tym biznesem.
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nadążają tylko ludzie których stać na nowego kompa co 2-3 miechy. Ja się boję bo oblivion niedługo wychodzi a to strach pomyśleć jakie wymagania będzie miało, i strach pomyśleć co będę musiał robić coby w to zagrać...
Tak... chłodzenie ciekłym azotem może być tańsze niż nowa karta graficzna ![]() -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
i tutaj pole do popisu ma zabawa w terminalu!
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 19.02.2006 23:38) Ostatnia gra jaką przeszedłem to Baldur's Gejt 2. Ostatnia w jaką grałem to KOTOR. Pierwsza część, rzecz jasna. Nie nadążam za tym biznesem. O, moje dwie ukochane gry. Ale KoTOR dwójeczka też niezła. -------------------- |
Variatka |
![]()
|
QUOTE(voldius @ 19.02.2006 15:28) O tak i co jeszcze?? Szkoda kasy na oryginał. W Empiku za dobrą grę dam 100 zł a piracik^^ za 30—40 no to chyba różnica jest a chodzi tak samo. -------------------- Dobrze robię.. dobrze robię tobie!! YOł
![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiesz co? W sumie za brak wstydu powinienm ciebie zjechać ale widać jestes juz i tak za mocno pokarana.
I przestan pisac fioletowo bo kurna nic nie widze! Chyba chcesz by to co piszesz było widzialne co? Ten post był edytowany przez kubik: 20.02.2006 13:49 -------------------- ...
|
Variatka |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 20.02.2006 13:48) Wiesz co? W sumie za brak wstydu powinienm ciebie zjechać ale widać jestes juz i tak za mocno pokarana. I przestan pisac fioletowo bo kurna nic nie widze! Chyba chcesz by to co piszesz było widzialne co? A tego nie za bardzo rozumiem. Za brak wstydu? Nie rozśmieszaj mnie, chociaż ty, to, że zaopatruje się w płyty pirackie jest wstydem?? Nie dla mnie przynajmniej 90% ludzi tak robi przynajmniej w Polsce, więc proszę bez zbędnych komentarzy zresztą przesiąkniętych żałosnymi pobudkami. P.s. jak jesteś ślepy zakup sobie okulary. -------------------- Dobrze robię.. dobrze robię tobie!! YOł
![]() |
matoos |
![]()
|
Dem ja myślę że to zasługuje na bana bez tłumaczenia...
Dzisiejsza młodzież... QUOTE Nie dla mnie przynajmniej 90% ludzi tak robi przynajmniej w Polsce, więc proszę bez zbędnych komentarzy zresztą przesiąkniętych żałosnymi pobudkami. Po pierwsze: gramatyka Po drugie: much jest więcej niż ludzi i wszystkie żrą gówno. Proponowałbym ci to samo, przecież większość nie może się mylić. -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ban ban ban
tylko mi wolno bezkarnie najeżdżać na kubika xd |
dementorek |
![]()
|
bo wszyscy wiedza, ze to z czystej sympatii. (oczywiscie poza oraco skrywanym uczuciem)
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 19.02.2006 22:00) Nadążają tylko ludzie których stać na nowego kompa co 2-3 miechy. Ja się boję bo oblivion niedługo wychodzi a to strach pomyśleć jakie wymagania będzie miało, i strach pomyśleć co będę musiał robić coby w to zagrać... Oblivion zostanie najprawdopodobniej zubożone graficznie, bo przeciętny pc nie pociągnąłby graficznie na poziomie jaki prezentowano w zapowiedziach ;P [ale jaki to poziom jest - hoho!]Tak... chłodzenie ciekłym azotem może być tańsze niż nowa karta graficzna ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 28.06.2025 09:03 |