W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Quizer |
![]()
|
![]() Gusrim Gehorertz, Syn Odyna, Wielki Wódz Nordów, Arcykapłan Zakonu Auril Grupa: kontroler ruchu Postów: 672 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Wellington Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hyh. MtG online to idiotyzm jest. Kupowac karty za USD ktore ma sie tylko wirtualnie drozej niz u nas prawdziwe kupujesz
![]() Voldius chyba zartujesz. Arkadia ma najlepsza grafike, najlepsza grywalnosc i wszystko najlepsze ![]() -------------------- "We Stand Alone but Stand Together"
|
Mroczny Wiatr |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 223 Dołączył: 07.09.2005 Skąd: Mroczny Zakątek Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Quizer @ 22.07.2006 16:22) Hyh. MtG online to idiotyzm jest. Kupowac karty za USD ktore ma sie tylko wirtualnie drozej niz u nas prawdziwe kupujesz ![]() Z tego co sie zorientowałem to można zamówić posiadane karty tylko ze potem nie masz juz ich online dostepnych. Co do ceny to może i troche wydać trzeba ale paierowe przecież też kosztują nie mało. Zaletą online jest to że niemal cały czas masz kogoś do gry co ze zwykłymi kartami nie jest czasem takie łatwe. Ten post był edytowany przez Mroczny Wiatr: 22.07.2006 17:05 -------------------- Jeżeli sądzisz że w dobie Harry'ego Potter sztuka komputerów zanika ....... zapraszam do centrum chłodzenia i wyciszania PC cooling
The Dark Lord shall raise again!.....Give me your hand Wormtail.....Yes Master, thank you Master!.....The other hand! ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(voldius @ 22.07.2006 01:19) Siedzialem z otwarta geba Grimson. Dobre to. Tyle ze nie na moj sprzet niestety, w ogole to ja bym sobie sporo gierek sprawdzil jakbym mial porzadna maszyne, a przy tym co mam to zostalo mi ... No wlasnie, ogladanie filmow na you tube ;) z tego, co pamiętam to kolejne mission packi do half-life 2 mają wychodzić co 12-18 miesięcy, więc to pewnie pokazówka tego, co będziemy mogli zobaczyć w kolejnym epizodzie telenoweli o gordonie freemanie jeszcze na silniku HL2. więc jeśli on ci chodził w miarę znośnie, to nie bój się o wymagania :) chyba, że dysponujesz rzęchem tyleż urokliwym, co starym to sorry winnetou. system shock'a 2 zacząłem męczyć. nie po raz pierwszy zresztą, a znając mnie to nie po raz ostatni. grał ktoś? (stara, 99 rok) Ten post był edytowany przez GrimmY: 22.07.2006 18:55 -------------------- |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co za pytanie.
System Shock 1 była grą, która wyprzedziła epokę o dwie długości (nawet teraz w żadnym znanym mi FPPku nie da się wychylić głową w lewo, kucając lub leżąc). Świetna gra, pomysł z wiadomościami wspaniały, no i Shodanka to wróg, którego się pamięta. Cyberprzestrzeni nigdzie już chyba tak nie powtórzono. SS2 również wybitną gierką jest. Lepsza grafika, brak kilku elementów, ale za to kilka nowych, tworzących ogólnie namacalny niemal klimat. W Systema 2 trzeba grać głośno i w nocy, najlepiej bez muzyki. Glory to the Many, Glory to the Mass! -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj stara gierka, grałem.
A czy ktoś może pamięta takie cudo jak Bioforge? Czy ktoś miał Amigę? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
miał. ja mam dalej. acz nie wiem czy działa XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 23.07.2006 13:50) Mam działające commodore 64 z kasetami (też działającymi) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
WIEDZIAŁEM!
Wiedziałem.. Po prostu wiedziałem. ZAWSZE na pytanie czy ktoś ma AMIGE znajdzie sie KTOŚ kto odpowie - ja mam Atari albo Commodore. CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM! -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 23.07.2006 16:47) WIEDZIAŁEM! Wiedziałem.. Po prostu wiedziałem. ZAWSZE na pytanie czy ktoś ma AMIGE znajdzie sie KTOŚ kto odpowie - ja mam Atari albo Commodore. CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM! miałem amigę, ale w bioforge grałem akurat na peceta. a omen pewniej chciał przypomnieć pradziadka systemów komputerowych, któren to zresztą sam posiadam i osobiście stawiam wyżej niż amigi. szkoda, że już mi nie działa. rok temu w wakacje spędziłem kilka sentymentalnych nocy nad tym tworem, w tym roku już się w ogóle nie włącza, sniff. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
Ja wiem, kumam. Ale.. Zawsze.. W jakimkolwiek towarzystwie, kogokolwiek i gdziekolwiek pytam o Amiżkę, odpowiada: miałem/nie miałem - ale miałem też Comodorca, na kasety, ale fajnie się wracało ze szkoły i czekało 30 min na załadowanie gryyy.
Wogóle założyłbym temat o Amidze. Bo cudowne gry były. A ja do dziś wiele z nich emuluje i męcze na blaszaku. Doman, Alfabet Śmierci, Franko, Dogs of War, Mortale, Death Mask, Fatal Fury, North&South... Długo by wymieniać. A Bioforge genialny.. Jak na tamte lata cud miód. Podobnie jak przygodówki nowsze, typu REAH czy The Ripper. Grał kto? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oj Amiga... Stare, dobre dzieje. Super Frog, Pirate, Flashback, Beast'y. Hiuahiu, posciagam i poemuluj, dawno sie w to nie bawilem.
A, mialem oczywiscie dumną 600C! Szkoda że ją rozpieprzyłem. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
PACMAN!
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(TimmY @ 23.07.2006 15:47) WIEDZIAŁEM! Wiedziałem.. Po prostu wiedziałem. ZAWSZE na pytanie czy ktoś ma AMIGE znajdzie sie KTOŚ kto odpowie - ja mam Atari albo Commodore. CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM! Bo commodore jest bardziej oldschoolowe niz amiga ne ne ne! A poza tym spora czesc z gier pod commode chodzila/lub miala swoj odpowiedni na amidze. Atari sux ps. czytanie ze zrozumieniem to nie wszystko, jeszcze wypada czasem pomyslec. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 23.07.2006 18:20 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ludwisarz |
![]()
|
A ja jednak mysle, ze chodzi o czytanie ze zrozumieniem i odpowiadanie na zadane pytanie.
Jest roznica miedzy: -Czy lubisz punkrock? -Tak, lubię, mam kilka płyt, w tym etc. a -Czy lubisz punkrock? -Nie, ale za to uwielbiam hiphop, nowa plyta Peji jest bardzo fajna i eloziomalska. A wczoraj z chlopakami bylismy na koncercie WWO i wogole HWDP. No, hiphop to fajny gatunek muzyki. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
muszka Me |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 268 Dołączył: 25.05.2003 Skąd: z tego nieba, w którym już nie ma aniołów ![]() |
A wie ktoś co to jest notpron?
trudne, wymagające myślenia, inne, dające satysfakcję takie dla ludzi, którzy potrafią użyć mózgu uwielbiam www.deathball.net/notpron -------------------- Poetka, samobójczyni,
Loki rozwiawszy fiołkowe, Nad wodą stoi... "Safo, co chcesz uczynić?" "Chcę morze zarzucić na głowę, By nikt nie dojrzał łez moich..." (Pawlikowska-Jasnorzewska) "Dobrze mi na mojej empirowej równinie. To ona utula mnie do snu jak najczulsza kochanka w rozpiętym między galaktykami hamaku, którego nitki przędzie boży pająk, władca krainy łagodnej melancholii. Kocham ją." (Łysiak) |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 23.07.2006 18:30) A ja jednak mysle, ze chodzi o czytanie ze zrozumieniem i odpowiadanie na zadane pytanie. Jest roznica miedzy: -Czy lubisz punkrock? -Tak, lubię, mam kilka płyt, w tym etc. a -Czy lubisz punkrock? -Nie, ale za to uwielbiam hiphop, nowa plyta Peji jest bardzo fajna i eloziomalska. A wczoraj z chlopakami bylismy na koncercie WWO i wogole HWDP. No, hiphop to fajny gatunek muzyki. ok ok enaf ![]() QUOTE(muszka Me @ 23.07.2006 19:27) A wie ktoś co to jest notpron? trudne, wymagające myślenia, inne, dające satysfakcję takie dla ludzi, którzy potrafią użyć mózgu uwielbiam www.deathball.net/notpron Lepsze -> http://zestriddle.fanzine.pl/ i caly czas sie rozrasta -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ludwisarz |
![]()
|
omen: no.
kufa. wkreciliscie mnie notpronem na zesta znow, i siedze od 2 godzin, wrr ![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja miałam amige 1000. i grałam tam w super żabke i takiego bobasa chodzącego co zbierał grzechotki.
comodora też miałam... ale to tata głównie grał z siostrą, bo ja byłam za mała. ale pmiętam. na kasety był. i takie dżoje śmieszne czerwone. -------------------- dupa.
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(TimmY @ 23.07.2006 21:42) Ja siedze na jedenej zagadzce juz od roku i jak nie wiedzialem jaki tam system trza odgadnac, tak nei weim do dzisiaj xP na ktorej jestes? Btw. ktos wie jak sie kiedys gry zalatwialo na takie sprzety jak commoda czy amiga? Bo tam wiekszosc tych gier zcrackowanych chyba z oryginalnych sklepow nie pochodzila ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
to wiedza tylko rosjanie ;d
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja się będę lansował i powiem:
mało gram ostatnio na kompie bo to strata czasu i w ogóle rozrywka niszcząca znajomości z ludźmi i mająca ujemny wpływ na psychikę! O! Gram na Playstation 2 XD Wohoo, kupiłem pare miechów temu na spółę z kumplem i sobie co tydzień przekazujemy, tydzień on, tydzień ja. A teraz on wyjechał do UK na 1,5 miecha więc konsola cała moja :] -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Ludwisarz |
![]()
|
Sie szlo do kolegi, wlaczalo taki program i sie przegrywalo 20 dyskietek na przykład
![]() Pamietam tez, ze w Wiślaninie (dom handlowy we Włocławku, działa do dziś) - na piętrze miał facet sklep komputerowy.. Zawsze przegrywał mi coś za znacznie mniejsze pieniądze.. Duke Nukem 3d na 40 dyskietkach na PCta i niezliczona ilość gier na Amige.. Pamiętam Legend of Kyrandia - przygodowka.. Kazda lokacja to inna dyskietka, a dyskietek tez chyba z 40.. Zamiast porobic obszarami, to nie.. W prawo - #11, w lewo - #33, w gore - #2 ![]() Na Amidze gralem tez w Dune, przygodowke. Genialne. Potem na kompie mialem jakos z 2 lata temu i PRAWIE przeszedlem. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Eee? Kogoś z nas pamięć myli, bo jestem (prawie) pewien, że Kyrandię (jedynkę, naturalnie, z Brandonem) posiadałem na 4 dyskietkach. Dawno to było, niestety, perfekcyjnie tego nie pamiętam.
Przy okazji wypada wspomnieć, że gierka dobra nawet była, jeśli się już zna angielski - za pierszym graniem, tyle lat temu, to bez solucji zgubiłbym się na samym początku :] -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Ludwisarz |
![]()
|
Nie jestem wlasnie pewien czy to byla 1 czy 2.
A pogra ktos online w Texas Hold'em Poker? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Za "starych dobrych czasów" to ja na pegasus'ie grałem w Capitan America and the Avengers ^^" To było coś ^^" A ostatnio ściągnąłem emulator, roma tegoż samego i nawet przeszedłem dalej niż mi się na konsoli udawało.
Z innej beczki: pamięta ktoś Contre? Na Pegasusa? -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 29.06.2025 10:02 |