W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Co Najczęściej Gracie Na Kompie?
Ludwisarz |
![]()
|
||||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przeciez Ty byles maniakiem CS. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||||
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiesz Timmy, to bylo dawno i nieprawda...
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Secner |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 118 Dołączył: 05.07.2004 Skąd: Z Nienacka. ![]() |
Byłem i gdyby nie to, że już raczej nie gram w gry wymagające więcej niż 300mhz, nadal pewnie bym w nią grał. Wziąłem w obroty CS'a bo Misiek przyznałe się, że w niego gra. -------------------- Khamulec dał głos.
Syn do ojca: - tato jestem gejem! Ojciec spokojnie: - Synu czy jezdzisz dobrym samochodem? - No raczej nie, tato - A czy ubierasz sie w eksluzywne ciuchy od Armaniego? - No tez nie, tato - A czy masz dom z wielkim ogrodem w Los Angeles? - No nie tato a czemu pytasz? - No widzisz to ty zwykly pedal jestes! |
||
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
myśka: na arce tez sie da pochedozyc
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Empire |
![]()
|
||||
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myśka wiesz jak Cie kocham! Pochodzisz ze mną trochę po Barsie? O_o D&D jest do CHRZANU. Sorry winetou ale wałkowaliśmy ten system z kumplami jakiś rok albo dłużej i naprawdę nei możemy na niego patrzeć. w ogóle to nei jest system RPG! To jest system robienia rzeźni O_o" Warhammer, stary dobry Warhammer... ahh... łezka w oku... ale ma masę wad. Ale i tak go lubię. WoD? E? Co to jest? ja tam osobiście pozostaję zwolennikiem Legendy Pięciu Kręgów (za wszystko) Earthdawn'a (za magię i świat który po paru drobnych korektach jest niesamowicie klimatyczny i mroczny) i DŚ'a, systemu który stworzył mój kumpel i który nigdy chyba nie zostanie spisany a jest hmm... no poprostu rulz ^^ no i robimy powoli przymiarki do Fading Suns... -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
||||
Nimbuska2000 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 166 Dołączył: 13.05.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Lubię grać w The Sims bo ja nie mam
takich kłopotów,że zjedzenie 1 posiłku sprawia półtorej godziny
![]() ![]() -------------------- -To żałosne. No, mam nadzieję, że będziesz się świetnie bawić. Wiesz co, może zaczniesz chodzić z McLaggenem, wtedy Slughorn mianuje was królem i królową Ślimaków...
-Możemy przyprowadzić gości-powiedziała Hermiona, która z jakiegoś powodu zrobiła się purpurowa na twarzy- i zamierzałam zaprosić ciebie, ale skoro uważasz, że jesteś ponad takie głupoty, nie będę nawet próbowała! (...) -Zamierzałaś mnie zaprosić?- Zapytał Ron zupełnie innym tonem. -Wyobraź sobie, że ta.- Odpowiedziała ze złością Hermiona.- Ale jeśli wolisz, żebym chodziła z McLaggenem... (...) -Nie, nie chcę- powiedział bardzo cicho Ron. |
MisieK |
![]()
|
||
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czy dnd to system robienia rzezni, to zalezy od MG, ja ogolnie gram w storytellingi oparte na DnD. Warhammer, masz racje .... WoD - World of Darkness - Swiat Mroku, czyli Wampir, Wilkolak, Mag i cala reszta;] -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
||
Ludwisarz |
![]()
|
||||||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mylisz sie Emp. Myska jest typ typem gracze, co graja na Arce caly czas a jak im sie nudzi/jest pad to przychodza na Barse by tam odwalac jakas glupia rzeznie. I wielu takich jest. pokaze Ci swiat. a moze topic: MUDy? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||||||
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
uhm
jako,ze star wyjadacz giercowy ze mnie musze dodac swoje 3 grosze. w gry komputerowe gram hm...roku 1994, kiedy to wujek z ameryki, tfu , kiedy to poszedlem do kumpla zobaczyc cotez on mial takiego - pamietam tylko tyle,ze monitor byl monochromatyczny a my gralismy w ktoras ultime, po czym rodzice wygali w totka (a moze butelki posprzedawali, juz sam nie pamietam) i kupili mi moj wlasny pc. byl to 486 dx2 66mhz z 8mb ramu (potem 16, i dokupioiny cidirom) z dyskiem,na ktorym nie zmiescila by sie nawet jedna plyta. i zaczelo sie. nie wiem jaka byla pierwsza gra odpalona na moim kompie, ale do dzisisiaj trzymam u siebie (przegrywana starym dobrym sposobem pakowanie rarem na dyskietki) civilization sid'a meier'a, ktora nawet dzis bije niektore strategie na dwie glowy i to z przytupem, potem przyszla pora na kilka plat4mufek - commander keen (czesci od 1 do nie wiem ile, chyba 6?), kilka godzin przy crystal cavesm, smusiu (zajebista polska platformowka lk avalon, opowiadajace przygody zielonego smoka ![]() a na dzien dzisiejszy gram regularnie w: quake 3 arena (jestem pro i jestem w klanie :DDD), starcraft, fallout 2 i od czasu do czasu mecze kumpla i gram u niego doom 3 ("własnie osrałem sobie zbroje kurfa!"), do tego dochodza jeszcze giery na konsole, ale to juz nie ten temat -------------------- |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
no i Cię chyba w tym momencie zadupcę. weeeeź ja przechodzę ffVII, a Ty mi tu piszesz. japierdoleeeee. nie lubię Cię już ;P [wiem przynajmniej żeby z nią romansiku nie kręcić... ;>] |
||
Myśka |
![]()
|
||||||||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Fakju. Nie wiesz co ja tam robię, o. Żadnych 'rzeźni' nie urządzam. Nie expie i nawet nie psuje klimatu twojego idealnego muda. Na Barsawii mogę sobie być elfką bez zobowiązań, która daje radę tylko królikom i przesiaduje w karczmach [tudzież alkierzach]. Na Arkadii ten czas minął. Emp - Jakbyśmy się W KOŃCU spotkali to może ;p Bo skutecznie mnie mijałeś. Dementi - A jednak na Barsie ma się hm.. większe możliwości ;] ta spryta komenda ': bije na głowe nasze 'namyślanie się' (; -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||||||||
Empire |
![]()
|
![]() Chemik Anarchista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 352 Dołączył: 02.04.2003 Skąd: Koko wa 3Miasto desu! ^^ Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja jak już będę mega wypasistym
programistą to napiszę muda w świecie Mobile Suit Gundam Seed i będzie wypas
=P a potem jeszcze dorobię mu tryb graficzny i będzie online'ową grą.
No. A potem prawdopodobnie umrę, bo już będę miał 100 lat ; D
Timmy - to sie pokaż w grze. Jak narazie wszystko co zdobyłem to dzięki Myszce i jej kumpeli. -------------------- Ryboforyna I i II jest markerem RER i dokuje w nim rybosomy za dużą podjednostkę. A tkanka łączna wyspecjalizowana tłuszczowa brunatna ma w wewnętrznej błonie mitochondrialnej białko rozprzęgające UPC-1, które zużywa elektrochemiczny gradient protonowy, produkowany przez kompleksy I, II, III i IV łańcucha oddechowego, nie syntetyzując ATP z ADP i Pi, przez co produkuje duże ilości energii cieplnej. ... ....... ....................
|
Ludwisarz |
![]()
|
GrimmY: Moim pierwszym sprzetem byl
486.
Tak, tak, pamietam. Pierwsza gra - Titus The Fox. Potem ojciec zajmowal kompa Doomem (w ktorego gra do dzis [sic!]) i Duke Nukemem. Civilization! Genialna gra! Jeszcze z dwa lata temu w nia grywalem. Genialna, bije na glowe wszystko. XCOM-Enemy Unkown. Miodzio. Finale. Szczegolnie 7. No mniam mniam. Ale mialem jeszcze Amige. Uj tam to byly giery, zaciagnalem ostatnio emulator i giery i jest wypas naprawde. To byly gry, teraz to gowna wychodza. No i byl Secret Service. ['] edit: zapomnialem o mudach. Emp: Spoko majonez, tylko spotkajmy sie gdzies, mam jedna postac w Vivane, jedna w Kratas i jeszcze jedna w ME - tam wszedzie blisko. Mow tylko gdzie i kiedy a wspomoge Cie nawet duza suma pieniadzy. Dzis piekny RPG na Barsie byl. Porywacz-nieudacznik olbrzym tlumaczacy tajniki ograbiania ludzi naiwnemu hobbitowi. Ten post był edytowany przez TimmY: 16.08.2004 17:52 -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Chyba potrzebuję wsparcia. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No.. ja już spędziłem 26 godzin w swiecie
Arkadii.. już tyle godzin zmarnowałem na grę
![]() -------------------- ![]() |
MisieK |
![]()
|
Dziwna ta wasza arkadia, kto mnie
poprowadzi?
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja nie - ostatnio ciągle zrywa mi
połączenie
ale mam za to Vallheru dzięki Miskowi ![]() -------------------- |
MisieK |
![]()
|
Podziekuj buntowinikowi... choc raz sie
przydal.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
||
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
timmy... powinienem cie usciskac w klubie szczesliwych posiadaczy proca 486, uech kto dzis jeszcze pamieta niektore komendy dos'a, windows 3.1 czy trudnosci w przegrywaniu gier od kumpli...kiedys przegrywalem dark forces (kolejny klasyk!) ktory zajmowal mniej wiecej 100 dyskietek, uprzedze wasze pytanie - tak, mysmy te 100 dyskietek przenosili od kompa do kompa , dobrze, ze kolo mieszkal ulice dalej, ale zparawde satysfakcja po kopiowaniu 100 mb metoda dyskietowa to niezapomniane przezycie jesli chodzi o dooma, to niedawno kupilem edycje kolecjonerska (nie chodzi mi o doom 3 ![]() jak moglem nic nie napisac o przygodach radnosnego miesniaka w blond wlosach - ksiecia duke'a?! "it's time to kick ass and chew bubble gum, and i'm all out of gum" jezu, przeciez niektore teksty to do jezyka powszedniego u mnie weszly, juz nie wspomne,ze mozna bylo w tej grze robic naprawde duzo (rozwalic prawie wszystko, porozbierac panienki czy..skorzystac z kibla, tak to jest to po czym szczene zbieralem przez tydzien - ten "realizm") co do amigi - amigowcy swoje wiedza, pisac nie wypada przez peceta brzydkiego:P secret service - mysmy swoja pogawedke na ten temat juz mieli, powiem krotko tyle, ze kawal historii, ludzi i niepowtarzalnego klimatu przez ta gazete sie przetoczyl, zaluje, bardzo zaluje ,ze pismo upadlo (to juz tyle lat, a jednak boli do dzisiaj) aha vold : sorki za ujawnienie fabuly ff7, ale jak dla mnie w zadnej innej grze nie przedstawiono motywu smierci jakiegos npc'a tak dobitnie...sniff -------------------- |
||
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
syriusz: pozdrawiam Cie moja postacia 57
dni
![]() timmy: wiesz co sadze o barsie ![]() ![]() myska: ja nie mowilem o namyslaniu sie ![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
zazu |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: z domu. ![]() |
re up:. Masz racje, trzeba rzucac poki
mozna, pozniej trzeba przechodzic kuracje=] i odwyki, ale i tak sie wroci.
Wiem po sobie, tyle, ze z barsy. Pff.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
khy khy. sciaganlem po mecvzarni Stawr
Wars: Knight of the old Republic... jeah, warto było okolo 48 godzin sciagac
[2700mb]. piekna fabula sie kraja, walka jest swietna, kocham SW, choc nie
jestem jakims wielkim fanem. muaa oby wiecej takiego shituu. polecam..
|
dementorek |
![]()
|
Wiesz, ze zgrasz mi na plytke?
![]() -------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
GrimmY |
![]()
|
||
jedi academy jest lepszy :E a ja ©hakeruje sobie ostatnio w uplinka - fajna gra, polecam, a bawimy sie...no wlasnie w w hacking -------------------- |
||
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
khy khy, cztery XD ale luzik ;> grimm, właśnie nie. to ma fajny tryb walki turowy, ale jest zajebiście popisowy ;> |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 16:56 |