.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Wszystkiego najlepszego Carti - Rafale
![]() Zdrowia i wszystkiego, czego pragniesz ![]() -------------------- ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Olu... Mamusiu :] Czego Ci życzyć?
Heh. .wszystkiego co najlpesze: pogody ducha, uśmiechu7na twarzy, radości z życia, zdróweczka, byś zawsze była taka jaka jesteś ostatnio ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
najlepszego egwadien! ^^ (nie ma jak
spóźnialskość
![]() ale za to - chyba jestem pierwszy z życzeniami dla vampi ![]() Wszystkiego naj, krwiopijko :> ![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
ja tez! ja tez !
milion buziakow dla Vampirki. Obyś zawsze zostala taka jak jestes teraz :* |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ja już smsa napisałam,ale co tam!
Kasieńko- samych pięknych chwil Ci życzę. I miło mi, że jest pomiędzy nami tak, że życzenia te składam z miłą chęcią =)) |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja co prawda Ciebie Vampi prawie nie znam,
ale mimo wszystko, wszystkiego najlepszego (:
![]() |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja też nie znam, a to zią z mojego miasta
;P
i poza tymi wszelkimi wyklepanymi i standardowymi "najlepszego wszystkiego życzę panu... oj przepraszam panią, osoby mi się porypały" ;], to więcej siakoś Ci życzy nie mogę =) [ale chęci się liczą ;]] -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jestescie zajebisci :)
piekny dzien :) no i dzieki oczywiscie! -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
jeszcze ja!
Vampi -> wszystkiego naj: powodzenia w miłości (zero księży?)/ przyjaźni/ szkole/ rodzinie i w ogóle; weny; i żeby nowy rok Ci się ''udał'', nawet jeśli już Cię pokonały ewentualne postanowienia =)) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
wszystkim bucom ktorym nie bylo dane doswiadczyc zyczen od naszych ziomalskich user'ow w ciagu ostatnich kilku miesiecy zycze wszyskiego najlepszego (tyle i az tyle, bo tutaj sie w zasadzie wszystko zawiera)
-------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
i dla wszystkich buców, co mają dzisiaj urodziny!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 07.04.2005
21:28) wszystkim bucom
ktorym nie bylo dane doswiadczyc zyczen od naszych ziomalskich user'ow w
ciagu ostatnich kilku miesiecy zycze wszyskiego najlepszego (tyle i az tyle,
bo tutaj sie w zasadzie wszystko zawiera) no to ja życzę sobie , Voldiusowi i całej reszcie i innej chołocie. o. ![]() -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
o, o ważnym voldiusie pamiętają
![]() tak życzę wszystkim, którzy mieli przez ten czas cośtam, a nie złożyłem życzeń. a Myszy to składałem, tofifi, jou! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
o wlasnie. ja juz myszy tez skladalam, ale niech ma.
niech ma te wene, nieche ma te chec do roboty, i niech ma te zdjecia coraz lepsze(: pozdrawiamy, kurwik&klapouchy company. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Spoznione jak cholera ale to przeciez
pracowity taki miesiac i w ogole.
Mysz, sto stringow z pluszem i dobrego gustu, zebys nie marudzila ze mam cos wymienic, poza tym artystycznych uniesien i fotograficznych orgazmow zycze Ja. -------------------- |
Brenda |
![]()
|
![]() realistka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 288 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z czocha (: ![]() |
QUOTE(Mellisa @ 07.12.2004
14:31) nie chce mi sie z
regóły skladać życzeń w tym temacie ale skaladam je dzisiaj w rece Brendy wszystkiego... =) (mój refleks zabija, ja wiem) Dziękuję Ci bardzo. -------------------- Nie wierzę w to, że koniec nadejdzie
Nie wierzę w to, że coś rozumiem Nie wierzę w to, że kochać umiem... |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
a ja nikomu nie dziękuję!
i tylko chciałabym złożyć życzenia Katonowi - najlepszego :) -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystkiego najlepszego dla Katona, który
Bardzo Mądrym Człowiekiem Jest i ogólnie go podziwiam.
Zdrowia, szczęścia pomyślności =) I częstszej obecności na forum... -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon!
100lat! A niech ci te wszystkie posty Pan Bóg , Jahwe , Allah czy jak mu na imię w dzieciach ( lub wiernych w parafii ) i mistrza Polski dla Cracovii ( dobrze gadam ? ) wynagrodzi! -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon= marzenai czasem się spełniają, JKM
wygra.....najlepszego
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Katon jak to jest możliwe, żeś Ty młodszy
ode mnie?
kurka wodna. rośnij zdrowo! -------------------- dupa.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Katon genialny historyku i wprawny polityku,
Ty który masz dobre przekonania polityczne (takie jak moje
![]() Życzę najlepszego, takiego prawdziwego najlepszego i w tym chyba się wszystko zawiera... -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak Katon, najlepszego.
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Omen, wisniowy sadzie Ty jeden! najlepszego, najtlyczu, gdyby nie Ty, to nie mialbym sie z kim na poziomie 'sprzeczac'. ale czesto szanuje Twoje zdanie.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzieki Ci myslalem ze nikt nie bedzie z tego fora pamietac poza Triadka :]
Thx ŹĄ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:46 |