.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Myszce! żeby rosła duża i była silną kobietą!
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Wszystkiego najlepszego wszystkim Sadystom wszak dzisiaj druga rocznica powstania. Chlip - pamietam jak by to było zaledwie wczoraj
![]() -------------------- |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kubik @ 21.10.2004 08:12) Czynastolatki czynastolatki to ja i ty to własnie my nie słuchaj ojca nie słuchaj matki zacznij od gry a wygrasz ty! Luna Lovegood - szczęsliwego zycia ci zycze ![]() Wygrzebałam to z zeszłego roku ![]() No i wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych solenizantów:P -------------------- ...
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Sto necro lat, Omen, tró ziomie ty.
Dobrobytu w spiryt i inne drobne przyjemnosci. -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Owiec! Uff,zdazylam (:
Wszystkiego naj naj najczarniejszego mwahahhaa ;> 100lat;* |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzienki wam wszystkim źąs
![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 26.04.2005 19:10 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dziękuję za bardzo miłe życzenia:) Wróciłem!!!!!!!!
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja chciałbym złożyć życzenia osobie , któa nie pojawia się często na 4um , i chyba większość już o niej zapomniała.
Wszystkiego najlepszego i do przodu , Corney. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Cornelia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 111 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: się biorą dzieci? Płeć: Kobieta ![]() |
;")
wiesz, warto było to przeczytać. dziękuję *; -------------------- brak interesującej sygnaturki
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Zum Geburtstag viel Glück!
sto lat, Melliso ; ] -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
;* wszystkiego nai od nai:D
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mell moja kochana - wszystkiego najlepszego, zdrowia, wierszy, pomyślności, wierszy, uśmiechu i wogóle wyszystkiego nai (jak rzekła Nai). No ispotkania jakiegoś z Sih, która szczerze mówiąc, stęskniła się za Tobą
![]() :* 3m się, Poetko :* -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Mell, Ewka :]
Wszystkiego naj naj naj :* Cumpleańos feliz! Dużo zdrowia i uśmiechów, marzeń spełnienia.. po prostu wszystkiego.. -------------------- ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziekuje kochani =)
Sih, tez tesknie dziekuje Ten post był edytowany przez Mellisa: 30.04.2005 09:46 -------------------- |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taa to był kurna spisek !
Moje urodziny wypadły akurat jak wysiadło magiczne forum ![]() Pewnie sobie to tam u góry ukartowaliście, co ? ![]() -------------------- ..
![]() |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Puszczyk @ 01.05.2005 22:02) Taa to był kurna spisek ! Moje urodziny wypadły akurat jak wysiadło magiczne forum ![]() Pewnie sobie to tam u góry ukartowaliście, co ? ![]() nie doknowyj się , synu , spisków u góry , bo skończysz jak Beria na Łubiance. ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
sie troszke spoznilem.
omenowi, bo on i do tanca ,i do rozanca. -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Gabunia, ja Ci poskładam jeszcze inaczej życzenia, bo co to za składanie na magicznym (XD) forum.
Wszystkiego naj dla jednej z *czterech najpiękniejszych użytkowniczek tego forum. *khehehe. Morna, Mysz, Vampi i ja! XD Ten post był edytowany przez Cat: 03.05.2005 00:47 |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
najlepszego bezzebna.
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
Zyce Ci zeby Ci zompki wylosuy
![]() Duzo weny, Kobyuo! ;* i zdrowia i scenscia (do chuopuf). |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
zum geburtstag viel gluck und ewrifink good ;p
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Morn - wszystkiego najlepszego, pogłębiania pasji fotografowania i innych rzeczy, które są Ci do szczęścia potrzebne ;>
-------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Morna, najlepszego :]
Wymiataj jak zawsze ![]() -------------------- ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Libe Mornarielu! ;d
Stooo lat stooo lat i tak dalej! I musze isc bo sie przez modem lacze XD -------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
W tym dniu pozbędę się wszelkich uprzedzeń i pożyczę Morn wszystkiego najlepszego
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:49 |