.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Dziekuję Wam wszystkim :*
Miałam smutny humorek, ale jak przeczytałam życzenia od Was to mi się od razu micha rozjaśniła :* Dziękuję :* Ell - już wysłałam papiery do Wawy :-D -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Emily, no to jalpeszego z koazji osiągnięcia wieku, który pozwala na legalu pić :]
-------------------- ![]() |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
Em grubasie^^ wszystkiego naj... :]
|
Conrad |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 26.04.2005 Skąd: Kraków ![]() |
TYm co dzisiaj obchodzą urodziny(a jest was troche
![]() -------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Usagi.
![]() hłihłi. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Najlepszego Potti
![]() -------------------- ![]() |
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Potti, wszystkiego dobrego, uśmiechu, zdrowia, i czego Ci tam jeszcze potrzeba (;
-------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
dzięki ;*
=) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Syriusz - stary koniu, setka dla Ciebie
![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
wszystkiego najlepszego ;]
fajny wiek, osiemnastka. ja muszę jeszcze trochę poczekać ;> -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
syriuszu - witaj w gronie osob legitymujacych sie dowodem osobistym ,juz niedlugo bedziesz mogl byc pelnoprawnym bezrobotnym;]
najlepszego. edit hefaj ty kaszalocie :D Ten post był edytowany przez GrimmY: 26.05.2005 13:57 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taa, Syriusz, wszystkiego najlepszego.
Jak urządzisz 18tke w Colosseum, to ci nawet piwa naleję. Uprzedzając pytanie- tak, wiem na jakim poziomie jest Colosseum. XD |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Sto lat stary kaloszu ;]
-------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 26.05.2005 00:58) syriuszu - witaj w gronie osob legitymujacych sie dowodem osobistym ,juz niedlugo bedziesz mogl byc pelnoprawnym bezrobotnym;] najlepszego. trafiłeś jak kulą w płot - teraz KAŻDY może mieć dowód , bo służy za paszport ;-P -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
stooo lat sirius!:D
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Troszkę spóźniona, ale jestem. Najlepszego, Syriusz
![]() -------------------- just keep dreaming.
|
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
kilka minut temu się widzieliśmy i zapomniałam o życzeniach, od jakichś trzydziestu minut masz 20 lat dziadzie, stary jesteś Grim :] a życzyć bym ci chciała żebyś się nie zmienił i nadal był takim obleśnym zboczeńcem, którego nie da się nie lubić i z którym wszystko jest ciekawe, od szalonych wypraw na sanki do spania w jednym łóżku mimo tego że się rozpychasz XD wszystkiego naj grubasie ;*
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tysz no, pierwsz nie byłem, a widzisz jednak ktoś inny tutaj. hm.
widzisz men, ja Ci wrozylem przyszlosc i ona jakas jest ;> chociaz 5 lat roznycy to sie dogadujemy, wiec chulaj i trzymaj sie. picica, falujacych /tu wpisz co wolisz ;p/, koncertow no i porzadnego... BABABAB...BAUNSU, zią. bedziesz jakos zyl, dasz rade ;] |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
wszystkiego naj dla Grima ;p
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dziekuje wszystkim, jesli kiedys bedzie wielki zlot forumowy to stawiam flaszke.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na głowę? nie wypłacisz się ;d
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
QUOTE(Cat @ 26.05.2005 02:50) Taa, Syriusz, wszystkiego najlepszego. Jak urządzisz 18tke w Colosseum, to ci nawet piwa naleję. Uprzedzając pytanie- tak, wiem na jakim poziomie jest Colosseum. XD To ja juz wolałbym Kotłownię :] -------------------- ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Weź pod uwagę, że Kotłownia nie ma naseksowniejszej barmanki w Lublinie. B)
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
kurcze, kochana, nie wiedziałam jak się z Tobą skontaktować, to tu napiszę.
Visali słodkiego życia, dużo wolnosci i spełnienia marzeń. i przyjazdu do mnie, oczywiscie! ;D :****** -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Visala |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ach dziekuje za pamiec =*
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 09:27 |