.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
yyy... oł damn...
czuje ze czas na sprostowanie ;P te zyczenia nie bylyby takie zle, gdyby skreslic tego meza i szefa... cholera jasna czuje sie jak jakas Miriam XP tak tak jestem mezczyzna! i bynajmniej nie mam co do tego zadnych watpliwosci ^^ no tak psychoterapeuta mowil zeby odkrywac kobieca strone swojej natury, ale zeby az tak? ;P a jednak mimo to dzieki za zyczenia... i za poprawe humoru ;] -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
to jeszcze troche czasu zanim bedzie poniedzialek ,ale nie dam rady zrobic tego na romantyczny "styk" ;d zrobie to zatem teraz...
prosiaku! wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego roku blizej do emertytury! nie wiem naprawde czego ci moge zyczyc, bo i tak niedlugo sie spotkamy live i prawdopodobnie walne jakas 'zajebista' przemowe , ale zycze ci przede wszystkim zeby wtorek nie byl dniem srogim, zebys dalej pisala fajne fice i przede wszsystkim dziekuje ci ze jestes, i zebys zawsz e byla taka fajna :} :*! -------------------- |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
grim zarzucił takie wzruszające przemówienie że aż serce ściska
![]() Śfinia moja najdroższa, Ty wiesz że jeż zawsze Ci życzy wszystkiego najlepszego i jest całych duchem przy Tobie, tak więc życzę Ci prosiaku, żebyś dalej się prosiaczył z taką gracją jak dotąd, aby inne wieprze nie paradowały Ci w chlewie, który tak sobie cenisz, byś wychrumkała się ponad normę UE i była szczęśliwa. A poza tym frenczuj się aż do nieprzytmności bo Ci świetne tlumaczenia wychodzą. Jeż -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
chojrak |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 12.04.2005 Skąd: from nowehere Płeć: Kobieta ![]() |
Oczywiście jestem ostatnia... ;>
sandrucho moja najdroższa, teraz już 19-letnia- życzę Ci aby wszystkie Twoje plany w końcu się zrealizowały ( a to czy tak będzie- dowiemy się już we wtorek), chciałam Ci życzyć szybkiego komputera, ale to już chyba niepotrzebnie... Twoich kluczy dokłądnie tam, gdzie ich szukasz, krótkiej kolejki w sklepie nieoczekiwanego telefonu od starego przyjaciela, dnia malutkich spraw :* a poza tym... chleba, sera, pomarańczy, niech Ci ........* nago tańczy * wpisać według uznania mua:* |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(chojrak @ 27.06.2005 09:33) krótkiej kolejki w sklepie ta chyba w urzędzie miasta, z którego właśnie kur... wracam ;d co za babska tam zatrudniają wrr a tak poza tym dzięki korki za życzenia^^ ;* |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystkiego najlepszego dla Jade, duuuużo szczęścia i radości, więcej uśmiechów na twarzy i cudnego chłopaka ;>
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Jade^_^ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z dużej wsi Płeć: Kobieta ![]() |
dziękie Ci wielkie Ava... moja ukochana siostrzyczko
![]() wybacz, że krótko, ale padam z nóg... idę spać.. o pardon.. odpoczywać :* pozdrawiam Naczelny Korektor MF =) -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie wiem dlaczego mam z toba dobre skojarzenia, chyba dlatego ,ze pierwszego pm'a od ciebie na tym forum dostalem :E
wszystkiego najlepszego drogi Agrado. ty stara pupa jestes (: -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tak, Agrado jest wporzonsiu zią. reżyser.
czujecie, reża ser ;d hhahahahah ale ja jestem zabawny. dobra, ale to nie o tym. Agrado, najlepszego spotkania z teamem 24 i z Saterlandem i z Kafbert i w ogole zyje w pokoju ;] stara pupo ;p |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Lilly, humpf humpf humpf, wszystkiego najlepszego ;p upijanych wakacji może, bo pisałaś, że tak będziesz chciała je spędzić, w ogóle udanych wakacji i ludzi w elo i w ogole ;p
|
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
ło, dziekuje ;D
Niestety, uczulenie&antybiotyki=abstynencja ... [: -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Felek - naj.
Wiecej sam wiesz gdzie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
sto lat sto lat dla Zanthii :)
pees. nie miałam pojęcia, że wpadniesz na forum. jak widać, prędzej czy później każdy tu wraca ;p -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Dziękuję Myszo
![]() Heh, ja i tak jestem użytkownikiem biernym, głównie czytającym XD. I o dziwo ostatnio nawet nie TS a FG i VI tom X''D . -------------------- ;D
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
wszystkiego naj dla Estery (Gabrielle) ;*
napewno już tu nie zaglądasz, skoro w swojej szczytowej formie pisałaś 2 posty dziennie, ale mimo wszystko życzę Ci kontynuowania Twoich pasji, bo zawsze mi się zdawało, że to dla Ciebie najważniejsze. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkiego najlepszego Ikar=) Niech nigdy nie opuści Cię wena twórcza. Wpadaj do nas częściej, juz tak dawno nie dyskutowaliśmy
![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no wielki mądry Ikar
![]() wszystkiego najlepszego, kurdebele za mało znam, żeby czegoś konkretnego życzyć ![]() powodzenia. |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Ikar ;*
życzę Ci, żebyś zawsze był taki otwarty i pełen inwencji, a żeby Twoja inteligencja się nigdy przeciwko Tobie nie obróciła (: a pozatym tradycyjnie najlepszego, bo też ne bardzo wiem, czego byś chciał najbardziej. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
moniczka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 143 Dołączył: 26.02.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A tak przy okazji Marionetka wszystkiego najlepszego=)
-------------------- trzaba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym wsrod tandety lsniac jak diament byc zagadka ktorej nikt nie zdarzy zgadnac nim minie czas |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki wielkie
![]() ![]() Pozdrawiam hmm... :] a co mi tam - wrzuce sobie zdjęcie do "galerii" hehe -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Potti |
![]()
|
Silda (gdziekolwiek jesteś ;p), życzę szczęścia, spełnionej miłości i tego, żebyś kiedy dorośniesz- nie straciła swojej wrażliwości i choćby 'do szuflady' dalej tworzyła :}
Pawelord2- wszystkiego najlepszego. i żebyś zawsze miał tak poukładane wszystko i na wszystko odpowiedź, jak teraz (; -------------------- voir clair dans le ravissement
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hihua, zyczenia dla P2, ktory bral udzial w wielu dyskusjach, ktore mnie tez uwieraly, coprawda w wiekszosci po drugiej strony barykady, ale w kilku kwestiach sie zgadzalismy
![]() |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
p2 urodziny!
wundabar. mimo iz metaluch przeokropny z niego to zycze mu najlepszego. coby mial zawsze marzenia i sile do realizacji celow. elo. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hepi berzdej dla true und ivil drecho fighta` P2 wszystkiego naj mroczny ŹĄmie ;]
Skladam zyczenia dopoki znowu mi sie net nie zatnie jak sciagam tego cholernego Monty Pythona -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Lilly |
![]()
|
![]() Forumowa Sekretarka Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 332 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kielce Płeć: Mężczyzna ![]() |
P2, zulku
![]() -------------------- زدزز - Lilly po arabsku ;D
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 13:07 |