.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ellie! Wszystkiego naj i jeszcze lepszego, uśmiechu, super studiów, żebyś była zawsze taka kochana i pełna ciepła, jak jesteś, spełnienia najskrytszych marzeń i lekarskiej kariery. Tysiąc uśmiechów i uścisków od Sih dla mojego najkochańszego Ellutka. I listu do mnie ;*
-------------------- |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
najlepszego P2
![]() -------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
Ellie |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: Nowy Dwór Maz. ![]() |
Dziękuję Sihajku kochany. Studia na razie się podobają. A list napiszę w wolnej chwili Słońce.
-------------------- As happens sometimes a moment settled...
... and hovered and remained for much more than a moment. And sound stopped and movement stopped? ... for much, much more than a moment. And then the moment was gone. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hahaha, wszystkiego najlepszego dla Glindy!
![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Yav- życzę Ci przede wszystkim trochę więcej śmiałości i spontaniczności. i szczęścia
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Dziękuję za życzenia, Potti (:
-------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
Raisslin |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 13.10.2005 Skąd: sprzed komputera ![]() |
A ja kulturalnie przypominam, kto dziś obchodzi urodziny.
![]() ![]() ![]() ![]() wiem, że nie znam, ale życzenia składam. i ![]() ![]() -------------------- Jestem marionetką, poruszaną sprawną ręką,
Sterowaną i wykorzystywaną, sprostającą każdym planom, Jestem lalką pustą, lalką sprzyjającą każdym gustom, Lalką tępą, oniemiałą, lalką jakich mało. Jestem misiem, misiem, do którego przytulić się trzeba, Misiem, któremu nie ważne co kiedy dolega. |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Anagda, wszystkiego najlepszego
![]() -------------------- ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ana, spóźnione życzenia urodzinowe ^^ Wszytskiego naj nja, dużo zdrówka, szczęścia itp. itd. =D
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Naszej kochanej Asi składam w imieniu forum gratulacje z okazjii osiemnastki;> Dołączyłaś w ten sposób do grona dorosłych forumowiczów
![]() Życzę Ci weny twórczej, tak w prozie( popracuj nad opowiadaniem^^) jak i wierszu XDDD, nigdy nie trać pasji poszukiwaczki, bo kto szuka ten żyje=) Znajdź odpowiedź na swoje pytania, realizuj swoje najskrytsze marzenia no i daj maturkę ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Ava, wszystkiego najlepszego Ci życzę w tym dorosłym życiu, w które chcąc nie chcąc właśnie wkraczasz...
![]() I przy okazji też serdeczne życzenia dla KaFeCkO - może kiedyś pomożesz w reaktywowaniu Zbiorówki? -------------------- just keep dreaming.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no i sie stało.
przysznego jedzenia silnej woli pogodzenia z losem i weny weny WENY!!! ;p -------------------- ...
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ava ma 18 ;D
wszystkiego najlepszego, kolejnych 180 udanych ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ava najlepszego
![]() Już jesteś pełnoletnia, pij na zdrowie ![]() -------------------- ![]() |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
dziękuję wszystkim serdecznie za pamięć ;*
ale swoje urodziny przeleżałam w łóżku po zatruciu wodą XDDD myślałam że umrę, ale żyję XD -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Chciałabym złozyc wszystkiego naaaaj Lunie L., z ktora kiedys gadalam na gg, ale ktora mnie nie pamieta ;D
Zdrowka, szczescia, pomyslnosci ;********** -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
spoznione, ale zawsze:
ava - dobre z ciebie dziewcze, trzymaj tak dalej a kiedys zostaniesz ministrem ^^, wszystkiego najlepszego (swiniak tez sklada). -------------------- |
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(grlouiee @ 21.10.2005 21:08) Chciałabym złozyc wszystkiego naaaaj Lunie L., z ktora kiedys gadalam na gg, ale ktora mnie nie pamieta ;D Zdrowka, szczescia, pomyslnosci ;********** Bardzo dziękuje za życzenia, ale faktycznie nie pamiętam:P To się odezwij czasem i przypomnij mi swoją skromną osobę ![]() -------------------- ...
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
czajld no 17
![]() najlepszego, sluchaj dalej trv metalu lansuj sie i ogolem badz gothi mhroczniak. |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
Jak te dzieci szybko dorastają...
Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i abyś nigdy nie stracił swojego specyficznego poczucia humoru ;> -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Childcik *chlip*
QUOTE Jak te dzieci szybko dorastają... łan hudert porcent rajt! Zycze ci aby ten okres trwał dla Ciebie jak najdłużej bo juz nigdy nie bedziesz "dzieckiem" :) -------------------- ...
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a dziekuje bardzo
![]() vold rozczaruje Cie ;] Posiadanie Beastie Boys na plejliscie zle robi na moj trve wizerunek ;p -------------------- |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
child juz nie child.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Child, to ostatni rok sielanki
![]() Najlepszego , piję Twoje zdrowie, wreszcie już legalnie na 150% bo odebrałem wreszcie dowód ![]() Najbardziej urodzinowo ![]() -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
hihuahiy child spoko spoko, MY i tak wiemy WSZYSTKO!
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 16:39 |