.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Miło, że minie jeszcze miesiąc zanim do Ciebie dołacze... Wszystkiego najlepszego, kobieto dorosła. Podobno nie będzie nigdy więcej. Tak czy inaczej no kobiety od 20tki to już mają z górki, ale napewno z Tobą będzie jeszcze przez jakiś czas wszystko w porządku. Pozdrawiam!
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oh i ah
![]() Ten post był edytowany przez Cat: 20.03.2006 10:16 |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja chciałem ogłosić, że urodziny mi wypadają w Wielką Sobotę i dlatego obchodzić będę w lany wtorek. To tak, żebyście wiedzieli kiedy mi życzyć spełnienia marzeń.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Hagrid, wszystkiego najlepszego
![]() Spełnienia marzeń w drugiej dyszce egzystencjonalnej. -------------------- ![]() |
Katon |
![]()
|
Miło, że się pojawiłeś i można mieć nadzieję, że życzenia nie pójdą w próżnie - wszystkiego najlepszego!
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
matusieńku
wstyd przyznać ale bym zapomniała o Twoich urodzinach Jarku <i tu padają kamienie ;d> ale nie będę tak publicznie. dostaniesz specjalną wersję 'wiesz-gdzie'! Ale żeby tak łyso nie było: Wszystkiego Najlepszego. Stary jesteś, wiesz? ;dddd -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Agatko- żeby Ci się udało, wszystko co chcesz. Wszystkiego naj =)
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
to jakis cudowny rocznik, dziewczynki staja sie kobietami, a chlopcy mezczyznami.
wszelkich slodkosci tego swiata dla sumiko. i zeby wszyscy, ktorzy z nia zadra, gorzko tego pozalowali ;> rosnij duza! [taki zartobliwy akcent na koniec] -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo nasz rocznik jest eksperymentalny, to pewnie wpływ Czarnobyla;d Wszystkiego najlepszego Sumiko.
-------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
piliśmy skażone mleko, ot co.
dzięki. -------------------- dupa.
|
Katon |
![]()
|
Spóźniłżemsiębył, czego sobie nigdy nie wybaczę. Wszystkiego najlepszego dla mojej kobiecej idee fixe.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
No Misiek...Panie Student (tak właściwie). Zdrówka, niespożytych pokładów energii na takie dalsze studenckie życie, a w życiu i tak sobie poradzisz, skoro przez tydzień potrafisz przeżyc z 4 złotymi w kieszeni. Trzym się i duży rośnij!!!
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
to jest Miś na miare naszych możliwości.
zdrowia, mrocznego ołtarza i dużo napojów od pani jadzi z monopolowego. ;0. proponuje podczas przeglądania zdjęcia puścić jakieś 'sto lat' czy inne 'niech mu gwiazdka'. -------------------- |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki.
ahmed, a jeśli chodzi o te 4 złote to po ostatnim tygodniu twierdze, ze to i tak było dużo;p miałem 1% z tego;> -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Wszystkiego dobrego, Człowieku Jabłka. Chociaż używasz dziwnej polszczyzny to jesteś swój, jabolowy chłop.
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misiu zaproś mnie na bibe do akademika. pils.
-------------------- dupa.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ależ prosze bardzo. 6 piętro w DS2 w sobote.
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
ale musisz mi podać ulice i wszystko, bo ja nie wiem gdzie i w ogóle. po za tym o której godzinie i ładnie by było, żebyś po mnie wyszedł gdzieś.
|
MisieK |
![]()
|
a wiesz ze wchodzimy na 6 piętro przez okno?
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Sumiko |
![]()
|
chcesz mnie zniechęcić?
|
MisieK |
![]()
|
no co ty
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Miśku bejbe, urodzinowy buziak =*
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miiisiooo? Cholera nastepna stara dupa. Najlepszego [;
-------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
No tak, ja jak zawsze się spóźniam najwięcej.
Sumiko! - najlepszego wszystkiego, jeszcze bardziej ciętego języka i dużo japońskiego. Sto lat. Misiek - wszystkiego naj =) Boże ile tu staruchów już jest. A mi jeszcze trochę zostało, uf. -------------------- |
Katon |
![]()
|
Myśka - przede wszystkim cobyś dalej takiej dobrej muzyki słuchała. Bo muzyka to podstawa. Niczego innego Ci nie będę życzył, boś młoda i szczęśliwa zapewne.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 20:05 |