.:: Temat Urodzinowy ::.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.:: Temat Urodzinowy ::.
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
hyhy zawyłaby!
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Misiu, Michale, przyszły ojcze moich dzieci XD
-zycze twojej wątrobie aby przezyla z toba jeszcze wiele szczesliwych lat -zycze twoim wlosom na glowie zeby ktos je obcial xD -zycze Ci zebys dozyl 30stki...pomnozonej przez 3 ;d -zebys zostal milionerem w wieku 26 lat to znaczy wygrał w totka (i kupił mi prywatny helikopter, ale to tak na marginesie) -zebys znalazl kobiete swojego zycia! (oczywiscie musi byc ruda) -zebys zawsze i wszedzie mial klate na wzgledzie! -zebys zawsze dawal ludziom przyklad jak byc magicznym (kiedys ewie zyczylam tego samego;d) -duzo zdrowia szczescia i pomyslnosci (musialam gdzies to wcisnacXD) -zeby czesciej byly promocje w pizzerii;d -zebysmy sie na Openerze spotkali i nie tylko (skromna jestem;d) - zeby Pete Doherty pojednal sie przed smiercia z Carlem Baratem , wskrzesili Libsow i zebys pojechal na ich koncert;d - i wogole wszystkiego co naj naj najlepsze muaa:** PS: małe haiku od Maćka: QUOTE 22:12:08 Nataku (1718666) Miś to piękny zwierz Dzisiaj jest misiowy dzień Wypij za misia. no to sto lat!;d |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
ooo, dozyłes 20stki ;]
no to sto lat! -------------------- ![]() ha! |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
udanego opijania
![]() -------------------- voir clair dans le ravissement
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
;ddd wszystkiego najlepszego!
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Może żebyś pił mniej? No generalnie, żeby było miło, Miśku =D
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak dlugo czytam Miskowe posty to coraz bardziej kojarzy mi się on z misiem push-upkiem :F
dobra nie bij. wszystkiego najlepszego polibudziarzu przebrzydly, bierz z zycia to co najlepsze, pij duzo coca-coli i porywaj panny pokis mlody i jurny. a tego Ci zdecydowanie nie zycze :* -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
dolaczam sie do powyzyszych, ze szczegolnym uwzglednieniem - nigdy bezalkoholowego. No generalnie... Zeby Cie rybacy nie budzili nad ranem, zeby owady nie obłaziły nad ranem, żeby kac nie męczył nad ranem, żeby policjant z trawnika w południe nie wywalał
![]() -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
![]() Zycze Ci Misiu zeby: - Kasia byla dobra zona - wasze dzieci byly rude i piekne - zebys byl zawsze zadowolony z pozycia malzenskiego - zeby Ci Kasia dobre obiady gotowala xD - i zeby Ci watroba nie zgnila zanim to wszystko sie spelni! x* -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zacny Towarzysz obchodzi dzisiaj urodziny. Człowiek, który przekroczył wszelkie alkoholowe granice i cieszy się niesłabnącym zdrowiem.
Życzę: 1. żeby Ci tego zdrówka nigdy nie zabrakło 2. żeby zawsze i wszędzie był monopolowy w promieniu 1km 3. żebyś dostrzegł, że życie jest piękne nietylko po alkoholu ;] skusisz się? -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Ahmed, no bez jaj
nie tak sie pije tequile najnowsza moda to pani na barze, alkohol w pępku, sól za uchem i cytrynka w ustach ;] smacznego Misiek! -------------------- ![]() ha! |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misiu!
Opiłem dziś Twe zdrowie tyrzema Żuberkami [bo trzeba wspierwać wszystkie zwierzaki, co nie]. Wszystkiego najlpeszego, dalej takiej sympatycznej spontaniczności. A ja pamiętam jak żeśmy się kiedyś kłócili, hehe. Piąteczka! -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Lilith @ 28.03.2007 21:04) Ahmed, no bez jaj nie tak sie pije tequile najnowsza moda to pani na barze, alkohol w pępku, sól za uchem i cytrynka w ustach ;] smacznego Misiek! body shot? widziałem to w "Samotnych". Podoba mi się, nie ukrywam. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Mhm. Polecam.
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzięki wszystkim. //ahmed, proroku, co ja się wczoraj tej tequili opiłem to bania mała. byłem w klubie w którym każdy urodzinowicz ma tequile za free od każdej z barmanek XD no ten. bo dziś podobno impreza główna. wracam w sobote ;P
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no. bo jakby ktoś nie wiedział to urodziny Miśka dzielą się na
-bifor-bifor party -bifor party -main party -after party - i after-after party xd |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
a poranna beczka na kaca?
-------------------- |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Największym kawalarzom w HP - Fredowi i Georgowi serdeczne życzenia
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Lilith&Katon |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 100 Dołączył: 20.01.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkiego najlepszego dla Dolohova. Mam nadzieję, że Twoja konwersja na Jasną Stronę postępuje, młody padawanie. Mniej Nitschego, więcej Mezo.
Lilith po prostu sklada Ci serdeczne życzenia z głębi serca. Czy głębia serca to słabość czy może broń? Oto jest pytanie... Ten post był edytowany przez Lilith&Katon: 04.04.2007 12:55 -------------------- Na górze picie Na dole jedzenie A my się bzykamy Jak dwa szerszenie Na górze sól Na dole pieprz A my się kochamy Jak świnia i wieprz Na górze czapka Na dole bucior A my się bzykamy Jak Maja i Gucio Na górze motyle Na dole ćmy A wy się kochajcie Tak bardzo jak my. na górze kupa na dole gówno a wy się bombiecie bez przerwy i równo. |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Dołączam się do życzeń dla Dolohova. Niech Ci, stary koniu, zdrowie, szczęście i wszystko inne dopisuje.
-------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Zeti |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Prefekci Postów: 3734 Dołączył: 13.12.2005 Skąd: Kraków Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sto lat Dolohov. I czego tam sobie życzysz
-------------------- ![]() ![]() ...Prefekt Gryffindoru... 'Friends are angels who lift us to our feet, when our wings have trouble remembering, how to fly.' |
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja chyba wiem
![]() życzę Ci aby Ruch powrócił rychło do pierwszej ligi ![]() -------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
Dolohov |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 08.07.2005 Skąd: Oberschlesien Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE młody padawanie chociaż dziś, dałbyś mi spokój... Przekaż, z łaski swojej oczywiście, Lilith serdeczne podziękowania. Co do reszty życzeń, to bardzo Wam wszystkim dziękuje. Nie spodziewałem się tego. ![]() A Ruch w OE to tylko kwesta czasu... ![]() -------------------- VIDE CUI FIDE
![]() ![]() |
Lilith |
![]()
|
QUOTE(Dolohov @ 04.04.2007 21:52) Lilith przyjmuje osobiście ![]() -------------------- ![]() ha! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 30.06.2025 22:19 |