Ejże Zaraz Zaraz, cos tu nie gra
;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ejże Zaraz Zaraz, cos tu nie gra
;P
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() tez tak kce XPPPPPPPPPPP -------------------- ...
|
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Poproś dementiego.
-------------------- |
kubik |
![]()
|
||
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
taa i bedzie 51200 ( 131% wszystkich postów forum )
a po co? ![]() -------------------- ...
|
||
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
to ci zmieni z bazie(chyba ze ma jakas inna
funkcje)
A mi tam nie zalezy ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
O to ja XDDDDD
Wiecie, ma się znajomości w kadrze admińskiej, Kubik, nie ma nic za darmo, musiałbyś się wykazać... a czy pan admin jest homo to nie wiem XD -------------------- ![]() yeah. |
voldius |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
właśnie chciałem Ci powiedzieć kKubik, że musisz uwieść dementiego ;D Siri daj mu jakieś pomysły XD |
||
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Ta, jasne jeszcze czego, mam sobie robić
konurencję?!
Ludzie, to są dwa lata 9czy coś koło tego) ciężkiej pracy!!! -------------------- ![]() yeah. |
kubik |
![]()
|
kruca fuks przydałaby sie jakas adminka na forum :PPPP No Dementi obdarz jakąs forumowiczke prawami admina [np. madzie k. XP]
to jest niesprawiedliwe! Żądam kategorycznie abym miał kogo uwodzić z admińskiej kadry! Równouprawnienie motyla noga jedna zakęcona mać! -------------------- ...
|
Syriiuszka |
![]()
|
no no, nie mów tak głośno, bo jeszcze mi
ammbicje podskoczą do góry i będę chciała być adminką, a wtedy będziesz miał
zarówno swoje równouprawnienie jak i problem ^^
-------------------- ![]() yeah. |
kubik |
![]()
|
to byłby cios ponizej pasa [ech wy kobiety
![]() -------------------- ...
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
e a moze....
by tak... przetegowac w nocy(tak zebu nikt nie zaczail) dementiego na kobiete??? Ta.... chociarz, moze lepiej nie.... kto wie co by z tego bylo ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Syriiuszka |
![]()
|
Byłaby z tego wściekła Syriiuszka, a to
nie jest dobra rzecz, mój skarbie XD
kubik - hehhee, no właśnie, no właśnie, więc lepiej nie mów głośno =P -------------------- ![]() yeah. |
Ludwisarz |
![]()
|
||
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
bożesz ty moj, a idzze w cholere z takimi pomyslami, to ja lepiej czaju naparze ;] taki rysio z klanu, on to bylby dobrym adminem. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
||
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ta... Madzie K. adminem
![]() A myślałem, że ja będe miał najwięcej postów... ja tak pracowałem, a tu ehh... bywa.. ![]() -------------------- ![]() |
Syriiuszka |
![]()
|
phi, i tak jeszcze tydzień i bym miała
więcej od ciebie =P
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
No nie wiem
![]() ja tak bezczeknie nie nabijam ![]() Chociaż.. jakbyś dię postarała.. ![]() -------------------- ![]() |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Syriusz.. widzisz. 15000 to marna anmiastka
tego, co Siri napisala w ciagu jej calego forumowania.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
Kiara Neto |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 16.08.2004 Skąd: Wrocek ![]() |
Na innym forum ( nie podam adresu) było tak
że moja koleżanka miała 30 000 postów a w rzeczywistości napisała tylko
1091.
-------------------- Jestem Zakochana w Syriuszu Blacku.
A opisane jest to na Moim Blogu (jeszcze nie wyznałam że go kocham) |
Syriiuszka |
![]()
|
||
15000 coś tam, to była po prostu największa liczba, jaką udało mi się mieć na liczniku, zanim przyszła Wielka Czysta któraś z kolej i zostałam z 8000 czy czymś koło tego =) -------------------- ![]() yeah. |
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
8000 a co to jest? =P
nawet nie można przed resztą userów przyszpanować, bo i czym? czterocyfrowym licznikiem? ble - tyle to i ja mam ;] -------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
Nie no, w sumie zazwtyczaj miałam koł
10000 - 11000, jakoś takoś. Zależało od tego jak bardzo chciało się ludziom
kasowac stare tematy.
kubik |
![]()
|
post postowi nie równy ;P
-------------------- ...
|
Ciaptak |
![]()
|
jasne... wy mnie powalacie
![]() normalnie zaraz zjade chociarz ja na poczatki wakacji 17 chyba mialem PS. Dementi zrob cos z tym ![]() ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Syriusz_Black |
![]()
|
||
Powiedział Kubik z ironicznym uśmiechem na twarzy ![]() -------------------- ![]() |
||
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
A poco miec takie falszywe posty...
Jedynie dla szpanu... Chwal sie tymi co masz i przychodz tu tak dlugo az ci
wyrosnie 15.000
![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:21 |