Ejże Zaraz Zaraz, cos tu nie gra
;P
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Ejże Zaraz Zaraz, cos tu nie gra
;P
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Ha, a ty tego jeszcze nie wiedziałaś
(łeś?) pewnie, że na znajomościach, tutaj tylko sex, korupcja i
komunizm.
(nie obrażając niczyich przekonań XD) -------------------- ![]() yeah. |
eNoPe |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiedzialem wiedzialem ![]() ![]() ![]() -------------------- ;] wiadomo 24
|
||
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dalej sex, korupcja i komunizm tylko
wszystko to bardziej perwersyjne ;>
-------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
:/ Ludzie.. to czytają 10 -letnie dzieci i
potem macie taki Madzie K. spaczone...
-------------------- ![]() |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
po godzinach... wymuszanie kasy
jeszcze
zapomnieliscie o moim ulubionym... no wiecie co... a mi tam jakos nie zalezy na postach, choc 666.666 by bylo idealne ![]() a moze lepiej 69??? juz nie wiem sam... a tak wogle, to kiedy idziemy do prezydenta, "prosić" o zwolnienie z podatkow??? bo cos ostatnio cihco o nas w mediach, tylko to zloto z mennicy wyszlo na jaw ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to oszukali was, bo z mennicy na spacer
wyszła platyna =P
-------------------- |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
w ogóle to beznadziejna sprawa, nie ma
teraz kogo w pedofilię zamieszać, żeby przejąć trochę szmalu... ot, co się w
tym kraju dzieje, nawet o manipulację trudno =/
-------------------- ![]() yeah. |
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
taa, ja juz nie wiem co kombinowac. nawet
prywatne osiedlowe sklepiki i tym podobne nie chca bulic
ostatnio musialem wyslac posilki zeby zaplacil mi jeden gosciu... ale za to drugi nam nawet to uzadzenie do zaklocania telefonow i innych srodkow transmisji zamiast haraczu zalatwil, a i tak potem zaplacil ![]() ale najbardziej wnerwiaja mnie te afery antykorupcyjne. musialem zwiekszyc srodki ostroznowci w moim rejonie zeby nas nie namierzyli cwaniacy jedni... A co do platyny platyna-złoto coraz czesciej sie myle.... chyba za dlugo siedze w tym zlotym interesie. jestem juz za stary i moge przejsc na emeryturke a dem. mam ten towar co chciales ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
eNoPe |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 25.01.2004 Skąd: Las Venturas Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wezcie po wezwe ForumCop i bedzie dopiero
interwecja... Ostatecznie do pana Rutkowskiego... Poza tym Ciaptak:
Gratuluje wyboru 666.666 to swietna liczba, twoje drugie ego?
-------------------- ;] wiadomo 24
|
Ciaptak |
![]()
|
nie no, ale jakos tak po bt mam czasami
napady, naprawde nie wiem co sie dzieje.
a teraz do wszystkich: nie jestem zadnym wyznawca szatana, czyli szatanista. jestem nawet na odwrot, chodze do kosciola i skladam drobne (no takie nie powyzej 500zł oczywiscie) datki, zeby ludzie dobrze o mnie mysleli< i zeby za duzo nie mysleli ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ekhm powiem jedynie:
"Najciemniej pod latarnią" ![]() -------------------- ...
|
Ciaptak |
![]()
|
ale ja mam specjalna latarnie
![]() ja wiem ze kazdy z nas moze byc smiercio.... yhm szatanista, ale to nie ja jestem, mnie po prostu bardzo przypadla do gustu zielona czacha z wezem w ustach. -------------------- oto cały Ciaptak :D
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja tu widzę, że rozmowa kluczy sie w
adminostwie (a tak dokładniej to w moderatostwie). wiadomo... ręka, rękę
myje.... nie ma to jak mieś chody... normalny furomowicz (taki jak np.
Madzia K.) nie ma dostępu do nieczego..... a co złe, to na niego
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 16:20 |