Co Z Nevillem?, neville vs
Voldemort?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Z Nevillem?, neville vs
Voldemort?
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
siemka
![]() ![]() neville jak wiadomo trafil do gryffindoru, choc wydaje sie nie zbyt do niego pasowac. mysle, ze w ktoryms z tomow neville udowodni ze zasluguje na miano gryfona. wydaje mi sie ze bedzie walczyl w pojedynku z Voldem i... przegra ![]() |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nom. ciekawa teoria. możeliwe, ze nevill
straci życie. ale wątpię, zby jed oddał za kogoś. chociaż. nie . on nie
zginie. już chyba szybciej hary zostałby smiercony.
co do tego przydziału to może było tak jak z Harrym. może Tiara rozważał przydzielenie go do np. Hufflepuffu (bo tutaj najbardziej by mi pasował) lecz ten nie chciał. a może wycuła w nim odwagę (bo gdyby jej nie miał to nie poleciałby w V tomie z przyjaciółmi do Departamentu Tajemnic. sama juz nie wiem... -------------------- |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
on już udowodnił swoją odwagę, w
departamencie, jak zresztą powiedziała Rowling.
ja go lubie, wiec nie musi umierać ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
vigga |
![]()
|
||
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
oj, wątpie, aby on prosił, zeby nie iść do Hufflepuffu. przecież, wtedy każdy mógłby być w domu, w którym chce być -a to by było nie logiczne. przez zadaniem Tiary jest przydzielenie do domu, a nie wysłuchanie prosb. ale zgadzam sie z tym, ze najparwdopodobniej on zginie, nie koniecznie odda za kogoś życie, ale zginie. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
||
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Neville nie zginie bo duże
prawdopodobieństwo jest że on będzie tym półkrwi księciem
-------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
nawet jezeli juz bedzie tym ksieciem
[wątpie] to co stoi na przeszkodzie, żeby rownoczesnie zginął? myśląc tak
jak ty, moglibysmy dojsc do wniosku, ze nikt juz nie zginie, bo każdy może
być tym księciem.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Nie no ale czemu sądzicie że to on akurat
umrze może to będzie ktoś zupełnie inny
-------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
||
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
też tak myśle. sorry, ale nie śledziłam tematu o tym ksieciu, i chciałabym zapytać czy Neville jest PÓŁ KRWISTY? przecież mama and tata byli czarodizejami, nie? -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
||
Hermiona13 |
![]()
|
No może i byli ale ten Półkrwi Książe może
coś zupełnie innego oznaczać co nie?
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
||
no tak. =) na przykład "do połowy wykrwawiony" nie no zartowałam.....=) -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
||
cedrik_diggory |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
Może Neville ma pół potrzebnej Voldkowi
krwii, a Harry, drugą połowę ?
Więc będzie potrzebował ich dwoje (Voldek) i wtedy Nevill sie wykaże ???? ![]() -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
voldzia |
![]()
|
||
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
wydaje mi sie ze umrze, bo jest typowym nieodkrytym bohaterem, mysle ze w
ostatnich chwilach jego zycia, okaze sie jaki jest dzielny
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
Neville nie zginie, bo zostanie
nauczycielem OPCM w Hogwarcie, co rozłosci Snape'a do granic
niemozliwosci
![]() Neville moze byc polkrwi ksieciem, choc mial rodzicow czarodziejów - tak samo jak Harry jest polkrwi. [hmm wiec chyba 'pure blood' i 'muggle born' dają 'half blood'] -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
anagda |
![]()
|
||
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
LUDZIE!!!!!!!!!!!!! Nevil ni może być "połową krwi" potrzebnej Voldemortowi!!! zastanówcie się trochę, zanim cokolwiek napiszecie! przypomnijscie sobie coś takiego jak PRZEPOWIEDNIA ja już nie mam siły po raz dziesiąty tego tłumaczyc... -------------------- |
||
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i tłumaczyć, ze tytuł nie bedzie na 99%
przeniośnią bo by to zburzyło porządek tytułowy.
Ten post był edytowany przez kubik: 22.08.2004 10:55 -------------------- ...
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Eh... porządek... no nie wiem.. Ja w ten
porządek jakoś nie wierzę....
dla mnie Książe to Remus i tyle. -------------------- ![]() |
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ale może być przenośnią - w końcu w piąta
część nosi tytuł "Zakon Feniksa" a biorąc pod uwagę skąd Rowling
brała wcześniejsze tytuły powinna nosić nazwę (wg. mnie) "Departament
Tajmenic" - tylko, że to by nie pasowało biorąc pod uwagę tytuł
drugiego tomu ... ciekawe czy J.K.R. nie miała trudności z tym tytułem?
A tym księciem to według mnie jest ten nowy McClaggan - tylko, że to zbyt proste rozwiązanie jak na Rowling... -------------------- ..
![]() |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
A ja mam takie pytanie dot. Nevilla: czyją śmierć widział? Wydaje mi się że chyba nie powiedzial prawdy mówiac Umbridge ze widzial smierc dziadka [ale to tylko przypuszczenie]
![]() -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
Sunlight Priestess |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 26.06.2004 Skąd: Privet Drive, Surrey ![]() |
A ja myślę, że Neville będzie walczył z Bellatrix i albo ją zabije, albo sam zginie bo nie spocznie, póki nie pomści rodziców.
Ten post był edytowany przez Sunlight Priestess: 25.08.2004 20:34 -------------------- Nieśmiertelność. Nie ufam. Nie wierzę. Nie toleruję. To nie istnieje.
![]() |
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
takie pytanie czemu to oddzielny temat?? to chyba teoria nie???
gdybaniem kto jest ksieciem nie dowiemy się kto naprawde nim jest ale pogdybać nigdy nie zawadzi więc na mój gust to bedzie krzywołap ![]() -------------------- m
|
Jarry |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 26.08.2004 ![]() |
pólkrwi księciem może być rzeczywiście neville... chociaż już nie wiem sam!! Może to będzie ktoś nowy?? Tak jak w więźniu z akzkabanu pokjawił się syriusz... Ale ten Mc jakiśtam to na moje oko nie będzie tym księciem - zbyt oczywiste!!
no comment!!! Ten post był edytowany przez kubik: 26.08.2004 19:49 |
karolka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 11.02.2004 Skąd: szczecin Płeć: Kobieta ![]() |
Ja myślę (tak! ja myślę!!!), że Neville po szkole będzie nauczycielem zielarstwa, dotrwa do późnej strości i koniec z nim będzie.
-------------------- Jeśli czsem Polka Panu Bogu się uda, to już mówiąc po prostu, klękajcie narody!"
Henryk Sienkiewicz WEJDŹ KONIECZNIE ! ! ! ![]() |
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Nevill? On raczej zginie. Pomoze Harr'emu pokonac Voldemorta, i przy tym zginie. A czemu nie?
![]() -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo możliwe, Neville pasuje do Hufflepuffu
![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie rozumie jednej rzeczy :
Dlaczego piszecie ze Neville jest za malo odwazny zeby byc w Gryffindorze czy cos??Neville jush tyle razy udowodnil ze jest dzielny!!Rzucil sie sam na Crabba i Goyla, probowal zatrzymac Harry'ego Rona i Hermione przed wejsciem do tych wszystkich komnat w 1 ksiazce, wyruszyl ze wszystkimi do Departamentu Tajemnic... Nie macie zadnych powodow zeby mowic ze Neville nie jest dzielny!!!!!!!! ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:40 |