Pomocy, potrzebuje rady...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pomocy, potrzebuje rady...
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Prosze kogoś kto ładnie rysuje żeby mi
doradził co zrobić żebym ładnier rysował. Na przykład twarze. Z góry
dzięki...
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przechodzień pyta się spotkanego
mężczyzny:
- Przepraszam pana - jak dostać się do opery? - Aaa... To musi pan dużo ć w i c z y ć -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Ćwiczyć? =)))
Podpatruj style, próbuj przerysowywać, naśladować. Później kombinuj. Bazgraj kontury ust, oczu, twarzy na całej kartce. Musisz sobie wyrobić ruchy ręki. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
twarze? szukaj tutoriali w necie jest ich
naprawde mnooostwo...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Dzięki bałdzo, ale co to są tutoriale??
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
tutoriale - opisy najczesciej ilustrowane
krok po kroku jak cos narysowac/uzyskac jakis efekt itd.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
a ja utrzymuje ze bez talentu nidy rydy.
-------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
jak nei umiesz rysowac to sie nie
nauczysz
mozesz spedzic godziny na trenowaniu szablonowych obraskow, wkowac schematy i cwiczyc cwiczyc cwiczyc ale i tak nie osiegniesz takiego poziomu jak osoba obdazona jakimis zdolnosciami, zyskuje bez specjalnego wysiłku. Przykro mi, z rysunkiem jest tak jak ze sluchem muzycznym... nie da sie tego nauczyc tak jak lekcji angielskiego. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
według mnie mozna siem nauczyc, przynajmniej znam goscia który rysuje cudnie a mówi ze zaczał od przerysowywania...
oczywiście troche talentu potrzeba... zacznij od przerysowywania obojętnie czego i z obojetnie czego np. komiksów...jesli bedzie ci siem udawało to znaczy ze jakiś tam zalążek talentu mash... nie rysuj satku kreska po kresce...to dziala sama sprawdzałam... ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
nie ma czegos takiego jak ODrobina talentu
telent albo sie ma albo nie niektorzy ludzie maja pewne zdolnosci... ale talent to cholernie rzadka sprawa -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
pfe, zadne tam tutoriale.
psycho, no nie do konca, ja widze po sobie, ile daje wytrwaly trening. jeszcze rok temu wogole nie potrafilam rysowac, a teraz sama widze u siebie postepy. co nieco jednak da sie wyrobic ćwiczeniem. oczywiscie nie bedzie to to samo co u utalentowanego artysty...no i nikt nie może nauczyć się wyobraźni, a to jest bardzo wazne. |
Avalon |
![]()
|
||
sama jestes pfe nie tutoriale tutoriale to zajebista sprawa jesli chodzi o np. rysowanie twarzy, proporcje, miesnie itd. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
||
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
turtoriale do kolorowania są boskie , tylko , cholera nie chce mi się z nich korzystać XD . Ale moja siostra korzysta wyłącznie z podręczników i innych takich i w dwa lata od zera praktycznie [ czyli od poziomu niższego niż ja XD ] , doszła do zarąbistych , niemal fotograficznych efektów jak chodzi o pejzaze i martwe natury .
wszystko zalezy od chęci . a talent ... coż na pewno jest pomocny , ale nie jest wszystkim ^^" -------------------- ;D
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
ok, avalon, hm..moze nie jestem przekonana, bo jak zaczynałam uczyc sie rysowac (matko jak to brzmi) to nawet nie wiedzialam ze cos takiego istnieje, i tak mi zostalo, ze ucze sie z tzw. "mądrych książek".
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
Ja jeszcze próbowałem się uczyć z "Kurs Malowania i Rysunku" ale dupa wyszła. Nio w sumie to rysować umiem ale nie umiem twarzy, ludzi itp.
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Teeta |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 31.01.2004 ![]() |
Ale żaden talent Ci nie wyjdzie, jeżeli nie będziesz ćwiczył ![]() Tak czy inaczej ćwiczyć zawsze trzeba :] -------------------- |
||
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:35 |