I Ja Tez Cos Narysowalam!^^
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
I Ja Tez Cos Narysowalam!^^
Anna |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
Chibi
Prosze o ocene ![]() Ps: poprawilam ![]() Ten post był edytowany przez Anna: 23.08.2004 11:33 -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ee no nic specjalnego to to nie jest... w
dodatku prawie nic nie widac...
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
-------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak już robisz zdjęcia, to wykadruj część
właściwą rysunku, albo obetnij to co niepotrzebne, bo naprawdę, jak będę
chciał popatrzeć na biurko, to tylko lekko głową ruszę
-------------------- |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
Nie umiesz rysowac, nie umiesz zrobic
zdjec rysunką.
No przepraszam, ale troche wysilku trzeba wlosyc w to co sie robi. Nie masz skanera to idz do kafejki, zaplac 5 zeta i tam ci zeskanuja. Albo popros znajomych. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
Tak z ciekawości to ile masz lat?
-------------------- ![]() yeah. |
Anna |
![]()
|
15. Wiem beztalencie ze mnie..ehh...
![]() -------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Syriiuszka |
![]()
|
![]() Laska Szatana XD Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 643 Dołączył: 12.05.2003 Skąd: z nienacka. Płeć: Kobieta ![]() |
No, nie dołuj się, jeszcze masz czas żeby
poprawić styl.
-------------------- ![]() yeah. |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
Syriii, a z ciekawości ile ty masz
lat>
a rysunki, no coż. nie zachwyciły mnie..... po raz pierwszy moje bazgroły mi sie bardziej podobały niż czyjeś prace... nie chce tak krytykować jak Wojewódzki "next, jestem zndzony, daj se siana, spadaj" to nie w moim stylu. musisz popracować. mówie ci to ja, która też nie za bardzo umie to robić. wstawiłabym swoje, ale nie mam strony ani skanera. ale sie nie dołuj.... ![]() ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ups sorry przeliczyłem się, lepiej
rysuje... Ale zawsze przecierz można poprawić swoje zdolności. Wejdź w temat
który założyłem(jeśli jeszcze istnieje) pt.:"Pomocy" i zobacz co
tam pisze bo tam są rady specjalistów forum pt.:"Galeria".
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Szczerze muwiąc trzebaby w to włożyć dużo pracy, żeby ludzkie było. Może ty masz talent do czegoś innego, tylko o tym nie wiesz?
Nie załamuj się , ale czeka się fuuuuuull pracy, że by się podobało. -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Anna |
![]()
|
-------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
A fu jak brzydko to poprzycinałaś
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
widziałam tylko twoje dzieło pt.Musa-więc mi sie nie otwiera :/ i....co by tu powiedziec no nie podoba mi sie zbytnio , trzeba jeszcze duzo popracowac...
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
NeMhAiN: nie duzo, tylko o wiele wiele wiecej
![]() co do rysunkow: sa beznadziejne...juz nawet takie beztalencie jak ja, lepiej rysuje... ale ja cie w ogole nie doluje! co to to nie ja ![]() pozdrowionka Ten post był edytowany przez daigb: 04.10.2004 21:51 |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ładne pewnie są. tylko, że "nie ma takiego adresu"
-------------------- |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Oj, musisz jeszcze popracować dziewczyno i to nie trochę, ale trpochę więcej niż trochę
![]() Nie zniechęcaj się. \Rysuj dalej, ale postacie nie za bardzo ci wychodzą, może zabierz sie za cos innego? -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Raillie |
![]() ![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 22 Dołączył: 05.01.2005 Skąd: ...z piekła rodem Płeć: Kobieta ![]() |
Stronka mi się nie otworzyła ;(
-------------------- |
Ań:) |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: Jastrzębie Zdrój ![]() |
(A ja myślałam, że moje rysunki to dno)
No cóż - będę szczera. Musisz popracować i to całkiem sporo. Ja początki moje wspominam bardziej "ładniej". Najpierw rysowałam szkic cienkim, miękkim ołówkiem, gumowałam wszystkie niepotrzebne "wyjeżdżałki" (jak to mówi moja młodsza siostra ![]() |
Majka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 10.06.2004 Skąd: Finlandia (Lahti) ![]() |
szczerze mówiąc - nie podobają mi sie twoje rysunki (te, które mi sie otwarły), musisz jeszcze dużo popracować, żeby były ładne
![]() ![]() -------------------- *** Naprawdę myślałam, że miłość jest tylko w filmach. Dałam się nabrać. |
missgranger |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie otwierają mi się..
![]() -------------------- ~Miss Granger
![]() |
Vilanda |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 558 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: israel Płeć: Kobieta ![]() |
przed tobą długa droga.
tylko po co aż tyle lasów marnować? no nie wiem. -------------------- jestem w nastroju nieprzysiadalnym,
FREE percy! ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
ale w sumie moim zdaniem to jest coś. Dziewczyna nie bardzo potrafi rysować ale chyba lubi i nie przejmując się wzięła i zrobiła taki topic i poddała się krytyce i to chyba z czystej chęci poznania innych opinii, a nuż ktoś to doceni..
NO ja bym moich obrazków nie upubliczniła chociaż śmiem twierdzić że są ciut ładniejsze. Ogólnie to nie podobają mi się te które się otworzyły. Brak im życia, bardzo brak. WIesz, nie trzeba umieć rysować żeby być docenionym, naprawdę. Ale to MUSI żyć. -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Copiczek |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 23 Dołączył: 28.04.2005 Skąd: Sosnowiec ![]() |
QUOTE(Galia @ 28.08.2004 18:19) Szczerze muwiąc trzebaby w to włożyć dużo pracy, żeby ludzkie było. Może ty masz talent do czegoś innego, tylko o tym nie wiesz? Nie załamuj się , ale czeka się fuuuuuull pracy, że by się podobało. muwiąc? Myślałam, że mówiąc. Serwer jest przeciążony. Nie wiem, bo nie oglądałam. ![]() -------------------- Ogółem nie lubie ludzi, myślę, że są głupi.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:19 |