Konkurs Iluzji Lsm
2004!!!, Znamy już zwyciezcę!!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Konkurs Iluzji Lsm
2004!!!, Znamy już zwyciezcę!!!
Profesor Max |
![]() ![]()
|
![]() Master of Magic Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
Uwaga!!!
Jak wiecie w tym roku po raz pierwszy organizowany był Konkurs Iluzji im. Profesora Włodka. Każdy z Was mógł wziąć w nim udział. Na każdym turnusie, na każdym z zamków do półfinałów dostawało się od 3 do 6 osób. Były turnusy gdzie poziom był BARDZO wysoki (patrz. pokaz Grajka i Joasi!!!) Niniejszym podaję oficjalny werdykt... Konkurs Iluzji na Letniej Szkole Magii 2004 wygrywa.... Marcin Leszczyński z Bydgoszczy za trick ze znikającą kartą!!! Marcin wystąpi z grupą Metamorphosis podczas Zlotu Czarodziejów w Poznaniu na scenie w Multikinie w dniu 30 sierpnia 2004!!! ![]() ![]() ![]() Zapraszamy!!! -------------------- Czy widziałeś już coś w co nie mogłeś uwierzyć?
Przekrocz granice własnej wyobraźni!!! Nigdy nie ufaj zmysłom!!! www.metamorphosis.pl |
Rhea (Kasiula) |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 38 Dołączył: 01.03.2004 ![]() |
No więc serdecznie gratuluje!!!!
![]() ![]() Fajowo ![]() Pozdrawiam -------------------- LUPIN RLZ!!!!!!!!!!!!!!!=*
Hehe....=D |
Syriush |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 24.01.2004 Skąd: wioska, zapomniana przez cywilizację. ![]() |
No to pozostaje tylko gratulować MArcinowi
=). I reszcie zawodników, a przede wszystkim Grajkowi i Joasii
![]() -------------------- |
Golumek |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 08.08.2004 Skąd: Rzeszów ![]() |
Wooo! Brawa dla Leszcza
![]() Ten post był edytowany przez Golumek: 25.08.2004 09:17 -------------------- |
Bartek |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 07.02.2004 Skąd: pless.pl ![]() |
Kongratulejszyn dla Leszcza! Ja tez to robniłem, ale mój występ ponoć za długi był
szpieg |
![]()
|
![]() pierniczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 205 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: A dead world, a dark path ![]() |
Haa, Leszczu gratuacje!!
Sati |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.06.2004 Skąd: z dupy ![]() |
Też dołanczam moje gratulacje cociaż powiem że on był pewniakiem. Nieznam nikogo lepszego od niego (prucz prof. ma sie rozumieć)
-------------------- Jestem Dupa!!!
Ale ze mnie dupa!!! Sorry ze jestem Dupa!!!! |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Coz, Leszcza dane mi bylo niedawno poznac.
A na ktorym pokazie bedzie on wystepowal? Na tym o 14:30 czy ten dla tych co zakupili wczesniej bilety? -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
ELF |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... ![]() |
Gratulacje Leszczu!!
![]() ![]() ![]() ![]() Niech ![]() ![]() -------------------- ![]() Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Osobiście Leszcza nie znam, ale serdecznie mu
gratuluję. Oczywiście brawa należą się też Grajkowi i Joasi, z którymi byłam
na LSM. W ogóle brawa dla wszystkich uczestników tego konkursu i w ogóle.
![]() Do psora Dawida : Aleeee! Aleee! Aleeee! Yo, yo jajecznica!!! ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
ELF |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... ![]() |
Ogólnie brawa dla wszytkich uczestników
LSM, profesorek i pań kucharek, które zawsze przygotowywały nam pycha ucztę
![]() ![]() -------------------- ![]() Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
Leszcz |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1 Dołączył: 21.05.2005 ![]() |
Dzieki z wszyskie gratulacje- wiem, ze mam niezły refleks, ale dopiero teraz sie zarejestrowałem na tym forum( prawde powieezawszy watpie żeby ktoś jeszcze tu zaglądał)
|
pete_ross |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 23.10.2006 ![]() |
goń się cwelu
Ten post był edytowany przez Child: 23.10.2006 22:38 |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze jeszcze jedno ogloszonko, kmieciu? jestem w nastroju wielce bojowym i z checia powyzywam cie od obsmarowanych fekaliami czesci rowerowych
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:08 |