...dusza..., .............
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
...dusza..., .............
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
kiedy mam problem i nie mogem sie pozbierac to właśnie wtedy potrafiem pisac
![]() a ja zagubiona, dusząc się powietrzem, patrzę w gwieździstą głębię. gubię się we wszystkim, nie mogąc odnaleźć samej siebie. Problem... dla mnie coś większego... coś co mnie przerasta i chociaż wypływa z wnętrza, boli tak samo jak wszystko inne. Dusza-coś tak trudnego tylko plącze nam życie... Ten post był edytowany przez NeMhAiN: 25.08.2004 22:04 |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
chciałabym prosić o krztyńe krytyki.
![]() ![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
=="
e-dy-tuj-pos-ty. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Krytyki?
Dobrze, spieszę z pomocą Nie powiem, że nie ma w tym wierszu kompletnie nic. Jest motywacja, założenia, zacząteczek, coś o co można zahaczyć wzrok. Ale już sformułowania, podejście do tematu jest troszke... jakby to powiedzieć... banalne, delikatnie mówiąc. Ale praktyka czyni mistrza, więc isz, pisz, pisz ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 25.08.2004 22:53 -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
poczatek zapowiadał się niezle
do czterech pierwszych wersow nie moge sie przyczepic... podobaja mi sie... ale potem zaczynasz krecić i silisz sie na jakies wielkie przemyslenia, ktore wygladaja sztucznie... nie jest zle.. cos z Ciebie bedzie... -------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
dzieki za krytyke,
![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Już się zaczynam bać.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.06.2025 01:12 |