.zdrada.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
.zdrada.
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
prosze państwa oto wierszyk
![]() Zawsze gdy wraca Drażni mój węch słodki zapach perfum zza pomietego kołnieża. Zawadził o moje swoim zyciem ...upadłam... przygniótł mnie jeszcze niedopałkiem Malboro i zniknął za rogiem, rąbkiem jej spódniczki. |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
hmm..
ten wiersz ma coś w sobie... taka prostota (w pozytywnym znaczeniu) wwierca sie w mysli... pierwsza zwrotka bardzo mi sie podoba w drugiej nie podoba mi sie otoczenie wielokropkami słowa 'upadłam' takie troche sztuczne... i używaj konsekwentnie polskich znaków bo pare razy zdarzylo Ci sie o tym zapomniec... ogolnie, jest dobrze... plus -------------------- |
Myśka |
![]()
|
||
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
O, chyba najlepszy z Twoim zamieszczonych tu wierszy. Podoba mi się niedopałek Malboro. Kojarzą mi się te papierosy. Nienajgorzej napisane, chociaż trochę pomieszany styl.
To dziwnie brzmi, nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie. Musiałam drugi raz przeczytać, żeby załapać. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
||
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładne, proste... Kilka wersów nie grało, zgrzyty były. Ale dwa ostatnie wersy strasznie mi się podobały. Podoba mi się
![]() -------------------- |
iney |
![]()
|
||
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 20 Dołączył: 14.06.2004 Skąd: Warszawa ![]() |
Niom, miłe to ![]()
Rzeczywiście - wierszyk, bo niewielkich rozmiarów, ale uroczy, zwłaszcza ostatnie dwa wersy. Choć mi bardziej pasowałoby "spódnicy" - spódniczka kojarzy mi się z przedszkolakiem, a wiersz miał chyba być o trochę starszych ludziach... ![]() -------------------- (...) czuwaj - kiedy światło w górach daje znak - wstań i idź
dopóki krew obraca w piersi twoją ciemną gwiazdę powtarzaj stare zaklęcia ludzkości bajki i legendy bo tak zdobędziesz dobro którego nie zdobędziesz powtarzaj wielkie słowa powtarzaj je z uporem jak ci co szli przez pustynie i ginęli w piasku Z. Herbert "Przesłanie Pana Cogito" Za życie płaci się skrzydłami Dzięki, Galia :) |
||
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
eh...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:33 |