Sonda
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sonda
mayi |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
no wlasnie dlaczego nie moge zalozyc sondy jest jakies wytlumaczenie tego stanu rzeczy???
-------------------- szkoła :( :( :(
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sondy mogą zakładać tylko osoby tego wydelegowane - znaczy moderatorzy/admini
-------------------- |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chcesz załozyć sonde na forum? oto cennik:
-Forum Główne - 50 groszy ---VI tom - 25 groszy -Talk Show - 70 groszy ---Bziuum - 10 groszy reflektujesz? -------------------- ...
|
Seba(NeO) |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Bycie moderatorem to jest bardzo opłacalna praca! Ja też chce tak. Mam pomysł! Ktoś mi zapłaci więcej niż jest na cenniku Kubika czyli np. 50 gr. a ja zapłace za tą sonde np. 25 gr.
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
eh
lsm i iluzja- 2zł tylko u mnie ![]() a tak wogle to ja i kubik jestesmy od spraw oplat -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ja tu prowadze czarny rynek nie widzisz
![]() -------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dementolicja, dementolicja!!! na pomoc ktos nam tu interes psuje!
![]() -------------------- ...
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
Jestem niewinny!! Jestem niewinny!! O wy wredni roporterzy nie dostaniecie mojego zdjęcia o tak wam pokarze
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kubik, co powiesz na sondę na bziumie pt "Czy powinienem zapłacić za założenie sondy"?
-------------------- |
kubik |
![]()
|
- ależ oczywiście
- czemu nie - że też sam/a tego nie zaproponowałam/em - fantastyczny, radosny, cudowny pomysł - już lecę na poczte! - a ja mam konto w banku internetowym! -------------------- ...
|
Ciaptak |
![]()
|
blaa blaaa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: underground-pod stolem :D ![]() |
no to jak kubik zakladamy firme???
mamy juz jedno forum, przejmiemy kilka i bedzie biznes. bedziemy bogaci(ale przeciez juz jestesmy bogaci bo nam placa ![]() -------------------- oto cały Ciaptak :D
Aneta(14-06-2004 17:14) Kiedy pan odkrył w sobie gwiazdę? Ciaptak (14-06-2004 17:16) od razu wiedziałem, że mam piekielnie dopracowany talent, i charyzme, i wyglad, i charakter, i nie bede sie przechwalal bo to nie ładnie przecież jest. ta, to jest fragment wywiadu :) http://ciaptaczek.friendtest.com czy mnie znasz?? , zlbo czy masz szcescie :D |
kubik |
![]()
|
Jasne, ze zakładamy! Oczywiście nie zapomnimy o naszym dobroczyńcu wielkim dementorze. odpalimu mu ze... 10 nie 15% zysków.
![]() -------------------- ...
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Te zakladnie sondy tylko przez moda to jest
dla mnie debilizm. Normalny uzytownik nie moze zrobic jakiejs sondy.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
dementorek |
![]()
|
![]() Don Dementore Grupa: wiecznie żywi... Postów: 1137 Dołączył: 04.04.2003 Skąd: Caer Deithwen Płeć: kaloryfer ![]() |
Nie moze dlatego, ze _kazdy_ temat byl sonda
gdy mozliwosc ta byla udostepniona.
-------------------- ewa tu bylam (krotko acz efektownie)
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Cholera co za ludzie. Teraz juz
zwyczajny uzytkownik sondy nie moze zrobic. Proponuje projekt stworzenia
grupy uzytkownikow ktorzy beda mieli mozliwosc robienia sond! Tak, chce
sie w niej znalezc!
EDIT: Wystarczy mi mozliwosc robienia sond w tokszole i kulturze poniewaz na innych bordach sie zbytnio nie udzielam. Ten post był edytowany przez BlackOmen: 31.10.2004 20:24 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
kubik |
![]()
|
QUOTE Tak, chce sie w niej
znalezc! i juz nie bedziesz XP QUOTE Wystarczy mi mozliwosc robienia sond w
tokszole i kulturze poniewaz na innych bordach sie zbytnio nie
udzielam. daj na pm jakie to wazne sondy chcesz załozyć -------------------- ...
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE i
juz nie bedziesz XP Wlasnie niszczysz moje wielkie marzenia ![]() QUOTE daj
na pm jakie to wazne sondy chcesz
załozyć Dlatego nie podoba mi sie to ze do moda trzeba wylatywac z prosbami o to aby utworzyc ankiete. Poniewaz trzeba teraz prosic moda o to aby laskawie rozpatrzyl ankiete. Kubik ja sie jeszcze do ciebie zglosze ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Dlatego nie podoba mi sie to ze do
moda trzeba wylatywac z prosbami o to aby utworzyc ankiete. Poniewaz trzeba
teraz prosic moda o to aby laskawie rozpatrzyl
ankiete. ale chyba lepsze to nizby kazdy robil sonde o tym co dzis rano robil w kibelku itd...choc z drugiej strony jakos nie przypominam sobie nadmiaru sond na 4um w ogole. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE choc z drugiej strony jakos nie
przypominam sobie nadmiaru sond na 4um w
ogole. Ja wlasnie tez. Tylko ze ja sie udzielalem w Tok Szole a teraz doszla Kultura a tak to tylko od czasu doc zasu oko gdzies zawiesze. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:01 |