Arty ?, [ czyli coś co wyszło spod
mojej ręki ]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Arty ?, [ czyli coś co wyszło spod
mojej ręki ]
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
em...podobno gdzieś tu miałam dawno i nieprawda temat z artami ale , cholera , nie mogę znaleść , więc zakładam nowy ;P Krytyka jak i pochwały mile widzine
![]() zielono mi dwulicowość martwa natura rusałka ? ^^" Ten post był edytowany przez Zanthia: 29.08.2004 10:35 -------------------- ;D
|
Seba(NeO) |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 48 Dołączył: 20.06.2004 Skąd: Earth->Polish(smacznego)->Breslau ![]() |
Ale piękne!! To Ty rysowałaś?? Chyba se dam na tapetę!!
-------------------- Niniejszy podpis jest identyczny z tym, który właśnie czytasz.
|
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Bardzo mi się podobają twoje dzieła. Naprawdę są daobre. Najbardziej podobała mi się martwa natura. Czekam na inne rzeczy, które stworzysz.
![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo mi sie podoba, ze pokazalaś rozne techniki...
tak wlasnie pokazalas klase... nie zamykasz sie w jednym, okreslonym temacie/technice, co zdarza sie wielu.. swietnie rysujesz jeszcze lepiej uzywasz farb... jest coś w tych artach cos co urzeka... gratuluje i czekam na wiecej =) -------------------- |
Zanthia |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 130 Dołączył: 07.04.2003 ![]() |
tusz i ołówek . rysunki różne -
kwadratowe i podłużne =D
pastel na trawie =) palenie szkodzi ? ![]() kawa czy...piwo ? pejzażyk Ten post był edytowany przez Zanthia: 01.09.2004 11:27 -------------------- ;D
|
powerpuffgirl |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 25.08.2004 ![]() |
pejzazyk naprawde urzekajacy..
|
Bratiin |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: Hammer Bay, Genosha Płeć: Kobieta ![]() |
zielono mi -> przypomina mi ilustracje z książki... chyba dlatego, że podobnie rysuje pewna ilustratorka (nie wiem jak się nazywa ; ) )
dwulicowość -> ładnie, choć trochę nie podoba mi się kolorowanie dłoni i twarzy martwa natura -> kurcze, nie wiem jak ty to robisz... Podoba mi się, chociaż mi bardziej pasowałaby serwetka w innym kolorze, bo troche jak dla mnie się zlewa z jabłkami : ) I trochę widać strukturę papieru... Nie wiem czy to tak miało wyglądać : P rusałka -> ten rysunek podoba mi się najmniej ze wszystkich. Jest bardzo ładny, ale inne bardziej mnie przekonują... Najbardziej na nim podoba mi się ułożenie ciała rusałki pastel -> edit: już się wyświetla ![]() na trawie -> nie podobają mi się te szerokie rękawy, ponieważ kojarzą mi się z moimi rysunkami, którym daleko do perfekcji... Ale to tylko moje prywatne zboczenie, więc nie ważne ![]() palenie szkodzi -> ten rysunek podoba mi się najbardziej. Podoba mi się naturalny układ ciała postaci i taka pewna hmm... gracja? Chodż troche wydaje mi się, że ten stolik jest wypukły : ) kawa czy piwo -> ten rysunek najpierw mi się niepodobał, ale popatrzyłam na niego chwile i stwierdzam, że jest baaardzo dobry. Może nawet na na równi z powyższym : ) pejzażyk -> absolutnie obłędne. Jestem ciekawa ile to rysowałaś : ) Jestem ciekawa, jak ty to robisz że każdy rysunek wygląda zupełnie inaczej... Jakby rysowały je różne osoby. I jedna nie wątpliwa rzecz : masz talent. Wszystkie z powyższych opini są pisane z punktu "oglądacza", bo na rysowaniu ja nie za bardzo się znam : ) Ten post był edytowany przez Bratiin: 31.08.2004 20:24 -------------------- ...
|
Zanthia |
![]()
|
||||||
Jeżeli chodzi o technike to tyna część piorka [ tzn , ta bez stalówki ^^" ] , akryle . malowane grubą warstwa na chama, od razu , bez szkicu i późno w nocy =)
Cholera , długo ^^" praca rozłożona na dwa dni po kilka godzin [ w sumie coś koło 6-7 by się uzbierało =P ]
Zwyczajnie ^^" Po prostu nie mam jescze wyrobionego stylu - ciągle szukam i próbuje czegoś nowego =) a nuż przylgnie do ręki jakiś konkretny sposób rysowania , jakies jedno medium ... =) -------------------- ;D
|
||||||
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
bardzo mi sie podobały. śliczne. ładnie wykończone i wogóle. fajne
![]() wiecej pejzażyków.....śliczne......cudo, no..... ![]() Ten post był edytowany przez ANASTAZJA BLACK: 30.08.2004 21:33 -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
pastele z poczatku sie nie wyswietlaja ale wystarczy z adresu usunac jedno 'http://' ;]
prace ciekawe ale dla mnie nie maja 'tego czegos' -------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Anna |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 30 Dołączył: 08.06.2004 ![]() |
To jest pieeeeeeekneee!XD. Czekam na wiecej XP. jak wszyscy zreszta:P
-------------------- Anna powróciła kto się cieszy? XD
Mój blog |
Zanthia |
![]()
|
-------------------- ;D
|
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
po prostu przepiekne jak ja bym chciała tak malowac , na razie sie ucze ale jestem pewna ze takie dzieła to mi nigdy nie wyjdA
![]() ![]() ![]() |
Zanthia |
![]()
|
jakie tu dać tło ? serio się pytam , mimo , że oe to tylko taka zabawa , ale nie zostawie czystego , białego tła [ a pomarańczowego tym bardziej ^^ ]
-------------------- ;D
|
Beletharaniel |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 14.10.2004 ![]() |
dlaczego nie białe? to białe z ozdobnikami jak najbardziej pasuje... a na to pomarańczowe nie mogłam patrzeć
![]() |
Visala |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 26 Dołączył: 11.05.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Zanth, biale tlo jest ladne =)
Bardzo mi się podobają Twoje prace, mam nadzieje, że zobacze kiedyś jakieś w realu =) Nie mogę powiedzieć, że są one doskonałe [bo w sumie dla mnie malo takich na ŚWIECIE jest ;-)], ale znam Cie już troche i stwierdzam, że rozwijasz się i naprawde tworzysz coraz lepiej =) |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Podobają mi sie wszystkie prace, ale
najbardziej do gustu chyba wpadła mi Rusałka. Gratuluje talentu
![]() -------------------- |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Super Zanth, po prostu super. I 6 z plusem
za to, że nie zamknęłaś się w jednym stylu, ale za każdym razem kombinujesz
stworzyć cos nowego i innego, jestem pod duzym wrażeniem.
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Zanthia |
![]()
|
-------------------- ;D
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Ładne, ładne ;] Szczególnie ten miś z
"daddy..".
Ten drugi też jest niezły. Naprawdę podobają mi się Twoje prace. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
ładniutkie, ładniutkie, przeładniutkie
![]() ![]() -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
Chionia |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 12 Dołączył: 15.11.2004 ![]() |
Masz kobito talent. Czekam na więcej twoich
dzieł
|
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Zgadzam się z innymi, ten miś jest uroczy,
cały ten oobrazem ogólnie uroczy jest, ale ten z aniołkiem, jaks nie
przypadł mi do gustu
-------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystkie twoje prace są przepiękne. Ten miś,
urzekło mnie to. Gdybym ja miała takiego talenciaka..... Ale nie mam
![]() ![]() Pozdrawiam, Magya :* -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
WOW!!! bo prostu super!
najbardziej podoba mi sie ten zielony pokoik....
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:17 |